Şimdi Ara

Digiturk yeni kampanya ilk ay faturaniz benden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Giriş + 2 Keyif + Film Paketi yer almaktadır. bununla birlikte biz size 2 Ay Ligtv (derbisiz), 2 ay tüm keyif paketleri, 6 ay yetişkin paketleri,1 yıl HD yayınları ve 1 Yıl Plus aboneliğini size ücretsiz Hediye Ediyoruz.
    Ayrıca Toplamda 135 Tl değerinde olan kurulum, aktivasyon ve çanak ücretini sizden talep etmiyoruz yani bir kuruş para bile vermiyorsunuz.
    Paketimizin Fiyatı ilk 4 ay 16.99 5. aydan itibaren 33.99
    şimdi gelelim asıl kampanyaya
    Aliağa Emin elektronik Yetkili Teknik servisi Garantisi ile ilk ay faturanız bizden.
    İlgilenen arkadaşlarımız yorum yazsın yada PM atsın

    Bu kesinlikle illegal değildir. yararlanmak isteyen arkadaşlarımızı Yetkili Teknik Servisimizin Çağrı Merkezinden arıyoruz ve maillerine konuşma ses kayıtlarını gonderiyorum.
    Aksi bir durumda tüm sorumluluk bize aittir.

    Aboneliği gerçekleşen arkadaşlarımızın dilerlerse fatura bedellerini hesaplarına yada gsm lerine bakiye olarak yuklenecektir.

    Bu bir satış politikasıdır arkadaşlar kesinlikle amacımız dolandırmak vs değildir.







  • D-Smart aldım memnunum Digiturk istemem Bir daha bulaşmam! D-Smart+Net'e 79 TL Ödüyorum Fiber Süper hızlı Neti ayrıca HD Kalitesi'de Digiturk'den kat kat daha iyi!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre-ks-@hotmail.com

    D-Smart aldım memnunum Digiturk istemem Bir daha bulaşmam! D-Smart+Net'e 79 TL Ödüyorum Fiber Süper hızlı Neti ayrıca HD Kalitesi'de Digiturk'den kat kat daha iyi!

    kişi seçiminde özgürdür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre-ks-@hotmail.com

    D-Smart aldım memnunum Digiturk istemem Bir daha bulaşmam! D-Smart+Net'e 79 TL Ödüyorum Fiber Süper hızlı Neti ayrıca HD Kalitesi'de Digiturk'den kat kat daha iyi!

    D-smart'dan memnun olmayanlarda var.. bunu adamın konusuna yazman pek hoş olmamamış
  • Özürdilerim galiba siz bayisiniz yeni farkettim! DİGİTURKDE KAMPANYA kullanıcı adınıza dikkat etmedim ondan Tabi ki özgür herkes ama yani ben D-Smart öneririm Lig TV İzlemek isteyen gider lig tv alır! Bişey demem! Ama Sikayet var.com'da en az şikayeti olanda D-Smart Olduğundan Yani ondan öyle yazdım kardeşim gerçketen hoş olmadı ama olsun bilmeden yaptım!
  • Ben 11 yıllık digitürk altın paket üyesiyim. Değişiklik olsun diye, 8 ay kadar evvel arka odaya da, D.smart full paket aldım. Digitürk'le mukayese edilecek kadar pek beğenmedim. Digitürk'ün belgesel ve sinema kanal içeriği çok daha kaliteli.. Ayrıca Lig tv kanalları, büyùk bir artı.. D.smart'ın tek cazip yönü, fiyatının daha uygun olması.. Ancak bütçesi uygun olanlar için; D.smart'ı ikinci bir platform olarak, yan oda için uygun olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 13 Kasım 2012; 20:58:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAMPANYAMIZ GUNCELDİR ARKADAŞLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.