Şimdi Ara

Digiturkten yasal gasp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tüketici hakem heyetine aşağıdaki dilekçeyi yazdım. Sakın ola digitürkten mobil ödeme ile işlem yapmayın çok fena kazık atıyorlar.

    Sayın yetkili,
    18 ekim günü Digiurk firmasınınwww.digiturk.play.com.tr adresindeki internet portalından Fenerbahçe-Galatasray maçını internetten seyretmek için mobil ödeme ile satın aldım. Gelen cep telefonu faturama bu maçı tam üç kere yansıttıklarını gördüm. Yani benden fazladan 80 Tl haksız kazanç talep ediyorlardı. Firma ile konuştuğumda bir yanlışlık olmuş ama paranızı iade edemeyiz. Bizden iki tane derbi maçı bedava seyrdersiniz diyorlar. Mesleğim kaptanlık bir dahaki derbide denizdeyim seyredemem diyorum. Bizde böyle diyorlar. Kardeşim bunun son ödeme tarihi 4kasım daha 13 gün süre var ve parayı almadınız alınmayan paranın iadesi yapılmaz, Turkcell ile konuşun hatanızı düzeltin diyorum. Hayır düzeltmeyiz. Ödeyin diyorlar. Ne yapacağım?

    Celal sami Azrak







  • BTK ya yazın hallederler
  • en çok kazık atan(ha gerçi hepsi aynı bokta digi daha fazla!!)ve en çok müşterisi olan platfrom???bunun mantıklı bir açıklamasını bulamıyorum ben????.....bu mantığa hizmet etmemek için geçen subatta iptal ettirdim ben sizde öyle yapın kurtulun!!
  • Halloldu ama yarım gün internet ve telefonda uğraştım. Sanırım BTK etkili oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.