Şimdi Ara

dijital foto da yenimisiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hepinize slm .. eğer yeni ve hesaplı bir dijital fotoğraf makinesi arıyrsanız KODAK EasyShare CX7220 tam size göre.. öncelikle fotoğraf makinesi 2MegaPiksel olmasına rağmen KODAK kalitesi tartışılmaz.. biraz kalın olmasına rağmen 3'lü seri çekim, SESLİ video kaydı, 2X optik 3X dijital zoom, lcd ekranından (biraz küçük ama idare edin) çektiğiniz video ve fotoğrafları izleyebilirsiniz.. kullanımı çok daha basit.. ama ingilizceniz yoksa(ki muhtemelen hepinizde vardır) biraz zorlanabilirsiniz(başlarken).. dahili 16MB hafızası ayrıca MMC ile genişletme yuvası var.. tek eksisi usb kablosunun bi ucu USB olmasına rağmen diğer ucu (makinenin üstündeki) değişik bi biçim.. fiyatına gelince sadece 150YTL/8WorldTaksit..







  • arkaddaşım nerdesin sen yaaa ben boludayım bir türlü bulamadım ya ufffffff kampanya bitecek yemin ediyorum sinir küpü oldum yaa




  • ben izmirdeyim.. eğer internette alırım dersen bence peşin öde ama 128MMC kart ile birlikte al.. ideefixe linki burda http://www.ideefixe.com/fotograf/tanim.asp?sid=L0HKTUFBSE7SCO3Y8WP7 ama kredi ödicem dersen vade farkı biner burda.. özür dilerim mesajını geç farkettim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.