Şimdi Ara

Dijital Fotoğraf Makinesi Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazında gelmesi ile bir süredir heveslendiğim fotoğraf çekme işine girmeye karar verdim. Öncelikle bu alacağım ilk dijital fotoğraf makinesi olacak ve dijital fotoğraf makineleri hakkında hemen hemen hiç bir şey bilmiyorum. Uzun vade de cidden üzerine eğilmek istediğim bir hobi olduğu için kullanım konusunda beni fazla zorlamayacak ve zaman içerisinde beni bu konuda eğitebilecek bir makine almak istiyorum. Tabi abartı yüksek fonksiyonlu bir şey alıp da özellikler arasında kaybolmayı da istemem. Bütçe olarak ise aklımda hiç bir fiyat yok şu anda makineleri tanımadığım için. Mesela ben 300 derim ama siz dersiniz 500 den aşağıya iyi bir şey alamazsın belki de kendimi biraz zorlarım.

    Belki beklentiler biraz saçma olmuştur dediğim gibi dijital fotoğraf makinelerinden fazla anlamam. Önerebileceğiniz neler olabilir? Marka model vs.

    Şimdiden teşekkürler...

    Bu arada bu mesaj ile Donanım Haber'e ilk mesajımı atmış oluyorum. herkese selamlar...







  • bas cek tarzı makineler işini görür.bu tarz aletlerde bütün ayarlar otomatik olur.sizin ekstra bişi yapmanıza pek fazla gerk kalmaz.bazı küçük ayarları kendiniz yapabilirsiniz.sony w serisi benim aklıma ilk gelen ama forumda bakarsanız emin olun hepsi sizi memnun eder.sanyo canon panasonic.......
  • Ben de tam tersini anlatmya çalışmıştım ama sanırım biras karışık olmmuş. Bas çekden ziyade beni biraz uğraştıracak uğraştırırken de bir yandan bana fotoğraf çekme ile ilgili temel bilgileri öğretebilecek bir makine arıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.