Şimdi Ara

Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kariyer Hedefim;

    Geçmiş deneyim ve yetkinliklerimi de referans alarak kariyerime Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanlığı yolunda ilerlemek, bu alanda edindiğim bilgileri geliştirerek, uygulamada kurumsal bir çatı altında kurumsal kültürle tecrübelerimi harmanlayarak alanımda başarılı bir şekilde ilerlemek istiyorum.




    Tugay Çaylan



  • Startup Genom'un korkunç istatistiklerine göre, her 10 startup'tan 9'u başarısız oluyor. Yeni başlayanların %42'si, başarısızlığın ana nedeni olarak ürünlerine yönelik pazar talebi eksikliğini gösterdi. Başarılı bir işletme, kimin için çalıştığını her zaman açıkça bilir. Sosyal medya pazarlama araştırması, işletmelerin potansiyel müşterilerin bir üründen neye ihtiyaç duyduğunu ve beklediğini anlamasına yardımcı olur. Senin dahiyane beyin çocuğunu satın almaya hazırlar mı? Aniden, kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını başarıyla karşılayan bir analog var, daha iyi ve daha ucuz mu?


    İster bir ürünü piyasaya sürüyor olun ister başarılı bir şekilde çalışıyor olun, işinize yönelik bir tehdidi kaçırmamak için nişinizde neler olup bittiğini yakından takip etmelisiniz. Sosyal pazarlama yoluyla yetkin bir pazarlama araştırması yapmak önemlidir socialmarketing90.com. Bu tür çalışmalarda en sık karşılaşılan sorun, "Bakalım yeni neler öğrenelim" sözleriyle başlamalarıdır. Daha sonra elde edilen bilgilerin çoğu hiçbir şekilde kullanılmaz ve zamanla alaka düzeyini tamamen kaybeder.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.