Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17456. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
25 Misafir - 25 Masaüstü
5 sn
350.202
Cevap
2.725
Favori
21.374.060
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt

    Thrustmaster T300 RS GT daha iyi bir seçenek olacaktır. 21K fiyatı ve shifter olayını ayrı almanız gerekiyor. Ben olsam Logitech'e para vermem. Ama bütçe kısıtlıysa diyecek birşeyim yok.

  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt

    t300 rs gtDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] logitech tavsiye etmem.

  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    Hocam amacım kabalık etmek değildi, kırıcı olduysam kusuruma bakmayın. Ben esas hiç akıl etmeyip o postu atan elemana sinirlendim esasen.


    Zorla çirkin karakter konusunda kısmen katılıyorum size. Oyunlar bir nevi kişisel fantezileri gerçekleştirdiğimiz yerler; bir kaçış aracı. Neden gerçek hayattan kaçış için oynadığım bir oyunda çirkin karakter oynayayım? Bu konuda haklısınız. Herkes kendini gerçekte olduğundan çok daha yakışıklı/güzel/havalı/güçlü vs. görmek ister. Dolayısıyla zorla marjinal karakter koymaları insanı uzaktan soğutabiliyor.


    Bir yandan da empati kurmaya çalışıyorum. Şimdi size bana eli yüzü düzgün karakterle oynamak daha mantıklı geliyor olabilir ama belki de fiziki açıdan kendini beğenmeyen insanlar oyunlarda da kendilerine benzer karakterler gördüklerinde daha iyi hissediyor olabilirler. Yani ben şahsen çok kilolu olsam oynadığım oyunda da kilolu bir karakter oynamak istemem, ama işte bazı insanlar ana karakter "çirkin" olduğunda daha yakın hissediyor olabilirler kendilerini. Eğer cidden görece olarak çirkin bir karakter insanları gerçekten mutlu ediyorsa benim duyduğum rahatsızlığın çok önemi yok diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sake_16 kullanıcısına yanıt
    gof of war 3lemesi gelse keşke

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt
    Umarım o da gelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sake_16 kullanıcısına yanıt

    Bu oyunlar remastered zaten, remake yemesi lazım. Açıkçası almam aynı oyunu. İyice yoldan çıktılar ya. Kaç senelik fosil oyunları remastered yapmak nedir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thewolfamongus kullanıcısına yanıt

    God 3lemesi büyük ihtimalle yakın zamanda olmaz. Çünkü remake yapmaları lazım... Remake de sıfırdan oyun demek, tahminim sony kısa vadede böyle bir proje düşünmüyordur. Uzun vadede ellerinde yüksek maliyetli başka bir proje olmazsa, bir ihtimal bütçeyi aktarıp yapabilirler. Olsa güzel olur tabi ki.

    Uncharted 4ü oynamıştım, ilk 3 oyuna göndermeler vardı ve hikayede eksikliği hissetmiştim. Uncharted 3lemesini remastered yapıp çıkarabilirler. Görüntü iyileştirmesi ile kurtarılabilecektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    Pc ye çıkarsa benim gibi almak isteyenler olur diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

    Hem fosil hem fahiş fiyatlı. D1 D2 de 10 dolardan satılıyormuş. 25 yıllık oyunların artık bedava verilmesi lazım. Paragöz dediğimiz Ubisoft, EA Origin, Bethesda cart curt bile eski oyunlarını bedavaya veriyor, vermediğini %90-95 indirimlerle 1-2 dolardan veriyor. Allah aşkına Blizzard bugüne kadar ne vermiş? Bunlar yağmurlu havada bir bardak su vermez insana; göze göz, dişe diş, ben de aynı prensiple yaklaşıyorum bu şirkete.


    Dur hatlar karıştı, yukarıdaki Diablo 2 için demiştim ben onu. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 30 Mart 2024; 18:43:55 >
  • Rovaniemi kullanıcısına yanıt
    Thrustmaster T300 altını tavsiye etmiyorum bütçeniz buysa.
    G29 almayınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 30 Mart 2024; 18:58:5 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Judassem kullanıcısına yanıt

    Estafurllah hocam, ne kusuru alt tarafı fikir alışverişi. Açık olmak için yineleme amacıyla belirttim. Siz kusura bakmayın ben kırıcı olduysam.


    Görüşünüze de saygı duyuyorum, hatta özellikle çirkin karakterle oynamak isteyen varsa onada saygı duyarım. Mesela gta 4'ün ana karakteri aslında çirkin bir karakterdi. Ama çok sevildi, zira trevor'da öyle, bunlar karakteristiğiyle öne çıkan karakterlerdi aynı zamanda. Michael daha eli yüzü düzgün daha aile babası tip olmasına rağmen trevor daha çok ses getirmişti. Hoş ben 3 karakteri de severim. Kimisine göre de gta 4 en iyi gta oyunu ama benim için 5. oyun en güzel oyun 3 karakter'den dolayı üçünü de çok sevmiştim. İşte bu durumlar öznel hocam zevk renk meselesi tıpkı sizin dediğiniz gibi.


    Saygılar sunarım iyi oyunlar dilerim.

  • sake_16 kullanıcısına yanıt

    İşte bunu alırım bir dal, uncharted 2 hayatımda oynadığım en güzel oyun olabilir. Ah amy hennig ah firmayı şu neil'e bıraktın gittin Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • sake_16 kullanıcısına yanıt

    2 ve 3 harika oyunalrda onlar için alabilirim. 4 bence serinin en sönük oyunuydu fakat o pakete dahil olan DLC baya başarılıydı. Buradaki herkes Uncharted'i yemiş yutmuştur ama ilk bu paket PS4'e geldiği zaman, PS4 sahiplerinin %50'sinden fazlası Uncharted hiç oynamamış diye bir istatistik vardı. Her ne kadar laf atıyor olsak bile aynı oyunları yapıyorlar diye aslında mantıklı bir hamle. Yavaş yavaş her oyun geliyor resmi PS sayfası Horizon PC'ye geldi diye PC övüyor umarım Bloodborne ve GOW'larda gelir PSP oyunları ile birlikte. %99 gelmez ama Killzone seriside umarım gelir açıkçası hem Single olarak çok sevdiğim bir seri (son oyun hariç)hem 3'ün Online modunu deli gibi oynardım.

  • 2K kullanıcısına yanıt

    Resistance serisini getirseler tadından yenmez. Çok kıymeti bilinmeyen bir seri.

  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    katılıyorum. resistance > killzone hatta.

  • sake_16 kullanıcısına yanıt

    Çok iyi olur. Eski Gow serisi de çok iyi olur.

  • Uncharted collection söylentisi güvenirliği düşük bir kaynak diyolar yalnız


    ps3 oyunlarının portu karışık olduğunu söylüyolar.Umarım doğru olur

  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

    Port ps4 portu, ps4 e remastered edildi oyunlar çünkü ps3 deki sürümü port etmezler. PS5 için remasteredın remastırıdının remastırıdınında remasterıdını yaparlarsa pc port da çıkar ps5 ile beraber.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski oyunlari oynamak isteyen rpsc3 kurun keyfinize bakın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.