Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: neverktulu , nasaz Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 41 Misafir (1 Mobil) - 42 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350.898
Cevap
2.728
Favori
21.452.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
572 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    benim de öyle 3-4 oyunum oldu iade etmedim acikcasi ...ama amazon ya epicde zaten bedava verilmis oyunlari veriyor yada benim satin aldiklarimi mi buluyor diyorum kendi kendime ..

  • m-99 M kullanıcısına yanıt

    Amazon'la aralarındaki anlaşmayla ilgili bir durummuş. Silinmiş görünse de kütüphanede duruyor hocam.

  • Arkadaşlar Mk1 için fiyat iyi mi? Premium almasam düz sürüm yeterli olur mu? Teşekkür ederim.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt

    farkli karakterler olabiliyor o sürüm farkında ve karakterler oyun icin cok onemli olabiliyor ..


    Asasgidakiler onemli miydi sizin icin ?


    #Premium Sürümü İçeriği:

    - Kombat Pack: 6 Yeni Oynanabilir Karakter (Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Homelander, Takeda) ve 5 Yeni Kameo Karakteri (Tremor, Mavado, Janet Cage, Ferra, Khameleon)

    • DLC Karakterlerine 1 Haftalık Erken Erişim
    • Johnny Cage için Jean-Claude Van Damme Kostümü
    • 1.250 Ejderha Kristali (Oyun İçi Para Birimi)
  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt

    Hocam çok multiplayer oynamayacaksanız Premium sürüme gerek yok. Hikayeyi oynar biraz multiplayer takılırım diyorsanız düz sürüm işinizi görür.

  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt

    mk1 dandik bir oyun hocam o fiyata değmez. Ruhsuz hantal serinin en zayıf halkalarından birisi. Profesyonel oyuncular bile terk etmeye başladı. Story mod saçma sapan paralel evrenler vs. mk11 bile daha kaliteli bir oyun bundan. Dövüş oyunu alınacaksa sf6 tavsiye ederim.

  • streamin S kullanıcısına yanıt

    Farkı çok net açıkladığınız için teşekkür ederim. Mk Trilogy- mk4- ve 9 u baya oynadım. 11 ultimate var ama nedense 3-4 saat oynayıp devam etmedim. Premium da belki Quan-Chi olabilirdi ama sırf onun için de o parayı vermem. Tekrar teşekkür ederim. Alırsam düz sürüm alıcam.

  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    İşte bunlar hep heves kırıyor :) O zaman 11 yükleyip onu oynayım. Sf 5 var ama hiç biri sf2 tadı vermdi bana o yüzden sanırım sf yi bıraktım. Bir de alınacak gibi değil çok pahalı :)

  • Paister P kullanıcısına yanıt

    :)

  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt

    Oyun güzel ve iyi bir fiyat, şuan 300 saati tamamladım, 1500 TL verdim gram da pişman değilim akıyor oyun. Online da bazı karekterler aşırı güçlü bazıları da aşırı zayıftı arkadaş o yüzden online terkediyorlar dedi ama hepsi oynuyor, YouTube daki sitem videolarını izlemiş herhalde. Güncelleme ile karakterlere nerf ve buff geldi dengelendi gayet iyi oyun.

  • nier kullanıcısına yanıt

    300 saat oynanan oyuna her kuruş feda olsun zaten ama ben o kadar oynamam :)

  • Selamlar. BonusFlaş'ta oyun-müzik kampanyasında, harcadığın kadar en fazla 120 bonus puan veriyor. Garanti doları kaçtan çekiyor acaba? Şimdiye kadar sadece oyunfor'dan bakiye aldım.

  • anthym kullanıcısına yanıt

    Steam kendi çekerse mesai saatleri içerisinde 33.67, Lidio üzerinden çekerse 35.67 gibi. hangisinin çekeceği belli olmuyor malesef.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darksun80

    Steam kendi çekerse mesai saatleri içerisinde 33.67, Lidio üzerinden çekerse 35.67 gibi. hangisinin çekeceği belli olmuyor malesef.

    Steam'de bakiye atılacaksa iyzico kullanmak daha mantıklı hocam bankalar kuru 33 alıyorsa, iyzico 50-75 krş daha uyguna gelebiliyor.


    Bu haberi @gybe hocam paylaşmıştı kendisine yine teşekkür ediyorum Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • EA Play, gene problemli anlaşılan bu sefer daha öncekinde hiçbir oyunumu silmemişlerdi bu sefer komple tüm kütüphaneyi kaldırmışlar resmen oyun kalmamış.

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • İş Bankası, Maximum kart sahiplerine Epic Games'de dahil olmak üzere her 100 TL oyun alışverişine 20 TL, toplamda 200 TL puan veriyor. Epic indirimlerinde zaten fiyatlar çok düşük 1-2-3.. TL gibi komik tutarlara oyunlar var. İstediğiniz oyunları istek listesine ekleyin sonra 100 TL ve üzeri olana kadar sepete ekleyin ve satın alın. +20 TL bonus kapın. Alımı yaptıktan sonra yine aynı taktikle devam. Fiziksel kartla işlem yapmadı ama sanal kartla satın almaları yaptım.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]




  • nadirgoktan N kullanıcısına yanıt

    mk1'i oynama fırsatınız varsa başka yerde mesela playstation kafede falan deneyin, ne demek istediğimi anlarsınız hocam. Gerçekten mk ruhuyla falan uzaktan yakından alakası yok. Kameo sistemi aşırı derecede spam'a bağlı hep aynı karakteri alıp spam yapıyorlardı eğer fixlenmediyse çoğu kişi zaten bunun yüzünden bıraktı.


    sf2'nin yerini hiç bir şey tutmaz hocam, ama sf6 animasyon yapısı grafikler, oynanış sistemi ile baya bi övülüyor internette. Bu sene evo turnuvasının gözdesi sf6 ve tekken 8 olacak gibi. Tekken 8'i de şiddetle tavsiye ederim. En azından demolarını indirip deneyin.


    İşin tezat yanı mk1'in demosu yok sf6 ve tekken 8'in var. Buradan pay biçin.

  • nier kullanıcısına yanıt

    Buyrun hocam zamanında pro oyuncu tweedy'nin yayınladığı bir video.



    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]Tweedyyoutube
    SUPPORT THE CHANNEL BY BECOMING A YOUTUBE MEMBER! https://www.youtube.com/channel/UCSavUU3d-qdpz533qYrhjaA/join I LIVE STREAM HERE https://www.twitch.tv/tweedymk PATREON https://www.patreon.com/TweedyMK/membership FOLLOW ME ON TWITTER https://twitter.com/TweedyMK DISCORD SERVER https://discord.gg/bBgKBSWRTN #MK1 #MortalKombat #MortalKombat1 #SubZero #Scorpion #OST #JohnnyCage #CassieCage #JacquiBriggs #Jax #Jacqui #Fujin #Sheeva #Nightwolf #Geras #Tweedy #Mileena #Kollector #Cetrion #ShaoKahn #Shao #Kotal #KotalKahn #Frost #MK12 #EdBoon #Epic #Fail #Tournament #Competitive #Pro #Best #Raiden #Gameplay #Reaction #Toxic #MK1 #MortalKombat1 #kenshi #kronika #ashrah #newera #havik #sareena #motaro #generalshao #Sindel #kameo #kameos
    https://www.youtube.com/watch?v=5y5RVhzOXGc

    Gerçi şimdi oynamaya devam ediyor , türkçe bir kanal daha vardı yeni yayınlanan patch'ler hakkında falan yorum yapıyordu o bile hem fikirdi bu konuda.


    Neyse gelelim seriyi değerlendirmeye. Mk9 remake olarak şaheser. Mkx oynanış olarak kesinlikle zirve son seride. Mk11 espor ayağına oyundaki keyif azaldı. mk1 ise tatsız tuzsuz kameo sistemi bile ne olduğu bilinmeyen bir oyun. Valla ben uyarayım, en azından 2 saat denenip iade edilecek kadar fikir alınacak bir oyun değil. O yüzden arkadaşa bir playstation kafede rastlarsa denemesini tavsiye ettim.


    Son steam incelemeleri karışık;



    Metacritic kullanıcı incelemeleri puanı 7.0


    https://www.metacritic.com/game/mortal-kombat-1/user-reviews/?platform=playstation-5


    Ayrıca yazmayı unutmuşum, 93'den beri mk serisini oynarım, arada special forces gibi dandik spinoff oyunlar çıksada ana seriler genellikle güzel olurdu keyifli olurdu, armageddon gibi çok eleştirdiğim oyun bile bunun yanında 1000 kat daha mortal kombat.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JourneyToTheWest -- 20 Mayıs 2024; 9:52:15 >




  • Arkadaşlar Ghost of Tsushima yı en uygun nereden alabiliriz steam için?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 20 Mayıs 2024; 11:2:4 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Buradan bakabilirsiniz ancak bazi oyunlar tr den aktive edilemiyorum ona dikkat edin ltf ...


    35-40 dolarlari steam 'in kendi indirimleri basladiginda bence gorebilirsiniz ancak pek de 50 dolar altı alamiyorsunuz inceledigim kadariyla ..


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]gg.deals
    Buy cheap Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT Steam key - best price
    https://gg.deals/game/ghost-of-tsushima-directors-cut


    Misal burada 46 kusur dolar ancak tr den aktive edilemiyor gozukuyor ..


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]www.gamebillet.com
    Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT
    https://www.gamebillet.com/ghost-of-tsushima-directors-cut-pre-order



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 20 Mayıs 2024; 11:34:53 >




  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.