Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: berofero Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 33 Misafir (2 Mobil) - 32 Masaüstü2 Mobil
5 sn
350.905
Cevap
2.727
Favori
21.454.414
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
572 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Hocam mesele sevip sevmemek değil ki dediğiniz gibi ADALET. Otomobil fırsatları bölümünde her gün 3 5 mesajım siliniyordur belki konu dışı sohbet yasak olduğundan ve silen adminler hep farklı farklı. Diğer hiç bir admine bir şey demiyorum haklılar hatta. Bundaki sıkıntı çok başka. Mesela sizin mesajınızı anında silip ama size hakaret edenlerin mesajlarını saatlerce silmemesi. Velhasıl adaletsizlik. Bu sitede bu admin hariç hiç kimseye karşı ne ön yargım var ne başka bişey ilk defa bununla oldu. Hemen hemen herkes aynı kişiden muzdarip. iki gün sonra sizde anlarsınız başınıza gelince illaki gelecek çünkü bu kadar şikayet tesadüfi hatalarla olmaz.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Mesela bu şahsın, bana uyguladığı bir taktiği söyleyeyim. Ülke ve Dünya Gündemi forumlarında, bana veya kutsal değerlere hakaret ediyor bir zat. Şikayet ediyorum, tüm şikayetlerim nedense buna gidiyor. Bu mod, şikayet ettiğim mesaja karşılık, benim geriye dönük mesajlarımı didik didik edip, 3-4 ay önce yazdığım bir mesaj buluyor ve işlem yapıyor. Uzaklaştırma alıyorum. Uygulaması şu yani: Haa, sen demek benim zihniyetime uygun birini şikayet edersin, o zaman ben de hiçbir şikayet olmamasına karşın senin daha önce yazdığın mesajlarını karıştırır, forum kurallarını ihlalden ceza işletirim. Tamamen yıldırma politikası. O konularda kendisi de çok aktif mesaj yazıyordu. Benim kutsal değerlerimi aşağılayan türden mesajlar. Kendisinin bu mesajlarını şikayet ediyorum, şikayet buna gidiyor. Tabi ki işlem yapmadan kapatıyor. 3 gün sonra bana mesaj geliyor, 2 ay önce yazmış olduğum mesajdan ceza almışım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 21 Mayıs 2024; 18:55:18 >
  • Elden Ring Shadow of the Erdtree Hikaye fragmanı

    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]FromSoftware, Inc.youtube
    約束の王を待つ アクションRPG『ELDEN RING(エルデンリング)』のダウンロードコンテンツ『SHADOW OF THE ERDTREE』 2024年6月21日(金)に世界同時発売。 本作では「影の地」へと向かったミケラと彼を追う登場人物たち、そしてプレイヤーの物語が描かれます。 謎と危険に満ちた多彩なシチュエーション、新たに加わった武器や防具の数々、自由度の高い冒険をお楽しみいただけます。 発売日:2024年6月21日(金) プラットフォーム:PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One(SMART DELIVERY対応), Steam 公式サイト:https://www.eldenring.jp/ (C)Bandai Namco Entertainment Inc. / (C)2024 FromSoftware, Inc.
    https://www.youtube.com/watch?v=FnqljpQO6jY
  • JourneyToTheWest kullanıcısına yanıt

    Çok güzel bir fragman yapmışlar. Ben daha ana oyunu bile oynamadım. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    Adamların elinden çıkan herşey sanat eseri gibi rönesans tablosu gibi, DLC fragmanı bile insanı aşırı beklentiye sokuyor helal olsun miyazaki şuan shinji mikami'dende yüksekte gözümde.

  • Keske ana oyuna da etki eden mekanikler ve itemlar ekleseler ama bildigim kadariyla her sey dlc ile gelecek land of shadows icerisiyle sinirli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt

    Hocam bu tarz sorunlari kişisel hale getiriyorsa sıkıntı orda başlar üst mevkiye sikayet edip sorunu ele almak gerekir.Bütün sorunlari sikayetleri dile getirdigimiz halde tek yola cıkıyorsa , Korkarım kullanicilar kacmaya devam edicek.Benim yazdigim söylemler tamamen objektif yazilar.Umarim yetkili arkadaşimiz bu konuya kendisi aciklama yapar.Böylece sorun büyümez umarım.

  • Hellblade 2 inceleme puanları. Vay be bir zamanların xbox fanı gamespot oyuna 60 vermiş. Çoğunlukla 90-100 gidiyor ama ign 80 vermiş. Kişiden kişiye değişiyor demekki.



  • Game Pass Ultimate sahibi arkadaşlar Xbox App > Avantajlar sekmesinden 3 aylık YouTube Premium hediyesini almayı unutmayın. Claim etmek için son gün, kullanmak için ise 22 Haziran.


    Not: bitiş tarihine yakın bir hatırlatıcı kurun ve devam ettirmeyecekseniz iptal etmeyi unutmayın.


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 21 Mayıs 2024; 20:43:24 >
  • Epic Games vereceği sıradaki oyun için yeni ipucunu açıkladı. İpuçunda traktör sembolu görünüyor. Billbil-kun dediği gibi Farming Simulator 22 olacağı kesinleşti gibi. Bir ihtimal süpriz yapıp farklı versiyonunu verebilirler.



    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Epic Games Store (@EpicGames) on X
    https://x.com/EpicGames/status/1792933590214246746
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Ben linke tıkladığımda youtube açıyor ama 3 ay çıkmıyor seçeneklerde 1 ay 0 tl gibi çıkıyor daha önce de yapamamıştım sorun nerde olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Reklam veya link engelleyici tarzı uzantılar varsa kapatıp tekrar dene. Kullanmaya çalıştığın hesapta daha önce ücretli veya ücretsiz Premium kullandıysan da çalışmayabilir. Bir de önce başka Google hesabı ile login olup link onda nasıl davranıyor gözlemle ortaya çıkar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Telefondan zaten app üzerinden giriyorum ad blocker tarzı herhangi bir program yada uzantı yok.daha önce de hatırladığım kadarı ile ücretli yada ücretsiz kullanım yapmamıştım. Son seçeneği deneyeceğim tik ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gog client'te steam ve origin 'i aktif bir sekilde kullanabilmenin yolu var mi ..hicbir sekilde aktif edemedim ikisini de ..


    yada gog 'a alternatif oyunlarimizi topluca gorebilecegimiz duzgun bir alternatif var midir ..(güvenmesi cok zor tabi ama zor oluyor su oyunu almis miydim ..vb diye bakmak ..oyunlar tekrar tekrar alip duruyorum bazen :) )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Mayıs 2024; 21:15:55 >
  • @Absnthe seven olur, sevmeyen olur elbette dile kolay görevde 4 sene geçti. Tek sıkıntı konunun ben veya X kişisi olmaması. Şikayet sistemini etkin kullanma konusunda şevk kırılmasın ve bilakis bu konuda bir teşvik meydana gelsin benim için yeter; @XanthiN eski yetkili ve başlıkta tecrübeli birisi olarak başlıkla ilgili genel bazı şikayetlerinizin sözcüsü rolünde bana bazı geri bildirimler iletmişti. Bu geri bildirimlere göre kendisine bir cevap verdim ve tecrübesine güvenerek karşılıklı yardımlaşabiliriz dedim. O da üyeleri şikayet sisteminin daha etkin işleyeceğine dair bilgilendirmek istedi. Aslında şikayet sisteminin düzgün kullanılması için teşvik olması adına. Çünkü bana yapılan geri dönüş buydu, yani bu konuda şikayet etme adetinin bulunmayıp kullanıcıların sorunlarının birikme eğiliminden söz etti. İlgili mesajı bu konuda hala duruyor. Aratırsanız görebilirsiniz.


    Bu durumda o zaman iki iyileştirme yapılabilir: 1) Şikayet sistemini daha etkin kullanmanız ya da 2) yalnızca başlığa has bir yetkili. Ama öyle bir yetkili dahi her mesajı tek tek okuyamayabilir. Mesaj trafiği bazen çok fazla oluyor. Yetki alan insanların boş veya sanaldaki vakitleri sınırlı olabiliyor vb. O sebeple şikayet sistemini yerinde kullanmak, şikayet sistemine başvurmaktan çekinmemek her hâlükârda önem arz ediyor. Açıkçası Xanthin'i bu konuda belirli bir teşvik meydana gelsin diye tıklatmak haricinde konuya yazma niyetim bile yoktu. Ama teşekkürlere ve tebriklere sessiz kalmak, Xanthin'in duyurusuna kayıtsız kalmak istedim tabii ki. O yüzden konudan da, özelden de sizlere yazdım, dönüş yaptım.


    İyi akşamlar.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt

    Mesajda belirtilmemiş daha önce Youtube Premium, Youtube Music Premium, Youtube Red veya Google Play Music servislerinin hiç birinde deneme fırsatından yararlanmamış olmayı gerektiriyor. Yeni hesap açıp kullanmanız sorunu çözecektir muhtemelen. IP değiştirip, google ve youtube ile ilgili çerezleride temizlerseniz daha garanti olur.

  • streamin S kullanıcısına yanıt

    GOG Galaxy'i uzun süredir kullanmadığım için pek hatırlamıyorum ama benim hazırladığım Playnite rehberine göz atabilirsiniz, sorunuz olursa steamden veya buradan özel mesajla sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum.



    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: [Türkçe] Playnite Rehberi
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=3097898678
  • The Shogun kullanıcısına yanıt

    Hocam, uygulamayı kullanmıyorum GOG Galaxy kullanıcısıyım ama merakımdan emeğiniz olduğu için hazırladığınız rehbere girip bakmak istedim ciddi manada bir emek var elinize sağlık gerçekten çok sağlam bir rehber oluşturmuşsunuz çok detaylı,ince ayarlar ve iyi bir anlatım ile anlatılmış teker teker kullanmayacak olsa bile ön yargıyla yaklaşan dahi olsa şu rehberden sonra muhtelemen kullanmak isteyecektir yani öyle bir rehber. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • FallenDemon kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, kullanmayacak olduğunuz halde vakit ayırıp incelediğiniz için. Rehber yayınlandığından beri karşılaşılan, karşılaşılabilecek bazı sorunlarla ilgili eklemeler, bazı yeni eklenti anlatımları da ekleyeceğim yakında, steam her düzenlemeden sonra rehberi incelemeye aldığı için yazılacak şeyler biriksin, tek seferde ekliyeyim diye bekletiyorum. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

  • Merhaba,


    xbox pc için yakuza serisi tekrar güzel indirime girmiş, kaçıranlar değerlendirebilir arkadaşlar.


    ör:


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]www.xbox.com
    Yakuza: Like a Dragon ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/yakuza-like-a-dragon/9nxcswcqtnfg

    ben şahsen legendary verdiyonunu aldım/ alın derim.


    Edit: humble choice bu ay veriyor ama düz sürüm tahminim, kinguin ve enebada da en düşük 175 tl ye düştü ama düz sürüm diye biliyorum.



    İyi forumlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow73 -- 22 Mayıs 2024; 1:21:50 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.