Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (8477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir - 19 Masaüstü
5 sn
351.024
Cevap
2.726
Favori
21.468.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
572 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 84758476847784788479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Flight Of Icarus F kullanıcısına yanıt
    Fazlasıyla değer...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chivalry Medieval Warfare ne zaman indirime girer bi bilgisi olan var mı ?

    Online oynanmıyor steamden almak lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TommyVito

    Chivalry Medieval Warfare ne zaman indirime girer bi bilgisi olan var mı ?

    Online oynanmıyor steamden almak lazım

    Nedense büyük indirimlerden 3-4 gün sonra bu tarz mesajlar geliyor.
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Oyunlari fiyatlarina bakarak degerlendirmeyin.
    Watch dogs steamde 120 tl
    Herhangi bir yerde 50 tl olsa demek onada deger diyeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Flight Of Icarus

    Humble Bundle'dan 15 dolarlık ubisoft paketini almayı düşünüyorum.Sizce değer mi ?
    Edit:Paket Call of Juarez: Gunslinger, Grow Home,Rayman Origins ,Far Cry 3, Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, Assassin’s Creed Chronicles: China, Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory,Far Cry 3 Blood Dragon, Assassin's Creed Rogue ve The Crew içeriyor.

    Değer.

    Tabii ki bu paketteki bütün oyunlar için kaliteli diyemeyiz ya da bütün oyunların eşdeğer kalitede olduğunu. Ama toplam fiyatlarını düşündüğümüzde 15$, yani 45-50 TL arası uygun duruyor.

    Bu pahalı geldiyse 15$'lık paketi almak zorunda da değilsiniz tabii ki. AC Rogue ve The Crew'den feragat edip ki bunlar feragat edilebilecek oyunlar, 8$, yani yaklaşık 25 TL vererek bir alt düzeydeki paketi alabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mezar35

    En ucuz her zaman steam satar arkadaşlar. G2a ucuz diyenler var, değil arkadaşlar. Steamde indirime giren oyunlar g2a de aynı anda fiyatlar düşürülüyor. Mesela 4pack alıyor adam sonra steamde tekli 10lira satılan oyunu 4pack alan adama diyelim 7 liradan geliyor 9 dan satıyor o da. Sanıyosun ki steamden daha ucuz falan fistan. 1-2 lira için steam dışından almaya değmez. Steam üzerinden alın daha iyi hem uzun süredir bir şey almamışsanız hesabınız limitli oluyor o duruma düşmekten kurtarırsınız. güncel tutup.

    Steam den daha ucuz oyun sadece "humble bundle" ve benzeri çuval satan sitelerdir buralarda da adam akıllı oyun bulmanız çok zor.Geçenlerde xcom verdiler 50 liralık oyunu 3 oyunla birlikte 1 dolara millet abandı çok iyi lan falan diye halbuki xcom 5 para etmez bir oyun. (şahsen) Hiç ben seviyorum xcom falan demeyin siz nerde gördünüz 50 liralık oyunu 30cente verdiklerini? Buradan anlamanız lazımdı. Yani arkadaşlar uyanık olun kurnaz olun her şeye atlamayın. Onun dışında ucuz yok arkadaşlar yok yok yok boşuna aramayın. Sizi boş aramaktan kurtarıyorum.


    G2A.COM'un yer yer Steam'den pahalı olmasının nedeni Steam'deki kur çevriminin her oyunda aynı olmaması. Bazı oyunlar 1$'ın TL karşılığı düşük tutularak mağazaya sunuluyor, bazıları da doğrudan gerçek kur çevrimi ile ki bu da yaklaşık 3 TL demek. G2A.COM'da da doğrudan kur çevrimi uygulandığından Steam'e göre daha pahalı oyunlar görmek mümkün. Ama genelde Steam fiyatlarına yakın görüyorum; fakat öyle Steam'den çok daha ucuza yaygın bir şekilde Key bulunduğu yok, evet. Bir de sitede bir oyunu arattığınızda karşınıza çıkan ilk fiyatlar ucuz gibi gelse de alışverişe devam ettikçe kur farkından, kredi kartı kullanımından vb. ek ücretler biniyor, bu da son fiyatın şişmesine ve aslında Steam'de vb. bulunan fiyattan çok farklı olmamasına neden oluyor.

    Zamanında Rocket League Steam'de 31 TL'yken G2A.COM'da 50 küsur TL'lere bulunuyordu. Böyle örnekler de var, evet.

    Steam'den daha ucuza Key bulma olasılığınızın yüksek olduğu siteler arasında Kinguin'i, HRK'i, Gamers Outlet'i sayabilirim. Burada gerçekten Steam fiyatlarından düşük fiyata Key'ler satıldığını görebilirsiniz. Fakat bu siteler haricî Key "pazarı" platformları olduğu için %100 güvenli olduklarını söylemek güç. Sorun yaşayabilirsiniz. Bir kişi ya da ekip elindeki Steam Key'ini/Key'lerini buralardaki pazarlarda satışa çıkartıyor. Aynı oyun için son fiyat bu nedenle zamanla düşüyor.

    Riske girmemek istiyorsanız Steam, Origin, Uplay gibi orijinal DRM'lerden almak daha mantıklı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 15 Şubat 2016; 22:12:09 >




  • tamam steam bunların kaynağı ama çoğu kez arada fark oluyor 1 2 lirada olsa ucuza aliyoruz sonuçta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaz indirimleri gelsede cüzdanları boşaltsak.
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    1-2 lira kar edeceğim diyorsan enparası olan biriyle anlaş git 50 liralık oyun aldır adama 25liraya patlıyor sen 5 lira kar koy 30 ver "20" lira karın olsun. Şimdi 1-2 lira ile 20 lira arasındaki kâr farkını düşünüebilirsin.


    Edit: ayrıca martta bitecekmiş falan muhabbet dönüyor öyle bir şey olmayacak böyle bir piyasadan yararlanmamak anlamsız farkındaysanız adamalr bitircez diyip milleti topladılar uyanıklık yapıp bu uyanıklıkları onlara daha çok kar ettirdi neden kar etmeyi durdursunlar? emin olun devam edecek. belki 50 olmaz 25e düşürürler ama illaki steam fırsatı devam edecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simplify -- 15 Şubat 2016; 22:20:14 >
  • Arkadaslar rica etsem diablo 3 icin bi kac uygun fiyatli link atarmisiniz?
    Reaper of souls veya normal olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fus Ro Dah -- 15 Şubat 2016; 22:28:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla bu enpara muhabbetide sıktı ben kullanmıyorum kimsede benimle paylaşmaz zaten.Her ay 50 tllik oyunda almıyorum ayrıca indirimde gördüğüm ya da alacağım oyunların fiyatını mutlaka başka yerlerle mukayese edip öyle alıyorum.O zamanda bir oyun steamde 20 tl iken g2a da 15 ise ben g2adan alırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufulas

    Fazlasıyla değer...

    değmez çünkü oyunlar uplayda oynanabiliyor.
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    5 lira gibi bir fark varsa tabii neden olmasın ayrıca şunu da belirtmeliyim, güvenli alışveriş robotunu açarsanız ekstra 3.5 TL ödüyorsunuz.
  • yaz indirimleride gelmesin be cüzdan da para kalmadı anasını satayım ucuz diyorum 5-10 tl'ye oyunlar alıyorum indirimlerin sonunda bir bakıyorum en az 100-150 tl harcamışım.
  • bu arada l.a noire alan var mı oyunçeviri'de dlc paketleri sorun çıkartıp yüklenmiyormuş galiba hala öyle mi acaba?Yoksa dlc'lerini almıcam
  • Hocam her zaman demek bence yanlış zaman zaman ucuz key olabiliyor batman arkham knight steamde fiyatı artıp 150 tl olmuşken season passlı premium edition 75'e denk gelmişti g2dan
  • Arkadaşlar ayın 8inde oyun iade ettim kabul edildi iade. Enparadan almıştım geri iadesi hala gelmedi. Steam cüzdandanda düştü biraz bakiyem alırken o iade edildi ama para yatmadı. Sorun olur mu :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy1903

    Arkadaşlar ayın 8inde oyun iade ettim kabul edildi iade. Enparadan almıştım geri iadesi hala gelmedi. Steam cüzdandanda düştü biraz bakiyem alırken o iade edildi ama para yatmadı. Sorun olur mu :S

    Benimde aynı hocam 2 şubatta aldım 3 şubatta iade ettim..

    Mail geldi paranız ödeme sağlacıya aktarıldı diye ama hala kredi kartı bakiyeme eklenmedi...

    DenizBank bonus ile almıştım 13 gün oldu
  • bende yazdım bankanız tarafından kaynaklı denildi yatar umarım yapcak bişey yok.cüzdana iadeyi ertesi günü yaptıalr cünkü umudum yatması yönünde cok gecikti
  • cevap verenlere teşekkürler . 9 dolarlık paket aldım.the crew hakkındaki yorumları okuyunca 15 dolarlık paketten vazgeçtim.
  • 
Sayfa: önceki 84758476847784788479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.