Şimdi Ara

Dijital USB TV Kartı bilgisi olan bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar TV kartı alıp laptoptan birkaç kayıt yapmayı düşünüyorum. Bu yüzden USB TV kartı alıcam. Öncelikle şunu sorayım sizce Analog TV Kartı mı almalıyım yoksa dijital mi? Yapacağım kaydın yayını he uyduda hem antende var ama olur da sadece uyduda olan bi yayını kaydetmek istersem diye dijital almayı düşünüyorum. Veya hybridler de varmış. Ama ne kadar sağlam çalışıyorlar bilgim yok. Dijital alırsam da sorun çıkar mı herhangi bi konuda? Çıkarsa ne hakkında çıkabilir?
    Ayrıca dijital tv kartını aldığımda sadece çanaktan gelen kabloyu bağlayınca olur mu? Ayrıca TVdeki kadar çok kanalı PCde de bulur mu?
    Kayıt yaparken ses ve görüntüde senkron problemi yaşar mıyım?
    Şifre açabilen yazılımlar varmış. Şifreli kanalları açan yazılımların çanağın yönüyle de alakası var mı?
    Şimdi ben bu kartı aldığımda bilgisayara takınca sanki bilgisayarım bi uydu alıcısıymış gibi mi kullanacağım, yoksa ekstra gereksinimler gerekiyor mu?
    Zamanlı kayıt işlemi varmış. Bu özellik yazılım yükleyince mi oluyor yoksa kartın içeriğinde mi var direkt. Eğer kartın içeriğindeyse PCyi açmadan kayıt yapar mı?
    Piyasada DARK diye bi marka var. 1080p kayıt felan diyorlar. Bu yayınla alakalı değil mi? Yani başka bi marka kart alsam 1080p kayıt yapmaz mı? Yada fark oluşturur mu?
    SKYSTAR 3 veya 2 benim saydıklarımı karşılayacak nitelikte mi özellikle kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.