Şimdi Ara

Dijital uydu televizyonumu bozdu!? (mu?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, bir Vestel televizyonum vardı, black serisinin yeni çıktığı dönemde almıştık. Bir süre normal antenle kullandım sorunsuz biçimde. Ardından NEXT2000 YE model bir dijital receiver ile SCART girişiden 2 yıl kadar kullandım. Bu arada ne olduysa TV'nin kafası gitti. Kumanda ve TV'nin üstünde kanal yukarı ve aşağı tuşları dışında nerdeyse hiçbir fonksiyon çalışmıyor. Bunlara basınca ya OSD olarak garip karman çorman şekiller-sayılar-harfler çıkıyor ya da TV kapanıyor. Eh, receiver varken hadi bu tür şeyleri ordan kullanıyorduk, ama şimdi normal antene dönücem, dönemiyorum. Artık yazılım bozuldu herhalde diyorum. Ama ne yapmalıyım? Bu aletlerin bir reset olayı falan var mıdır? Ya da ne yapmalıyız sizce bu NEXT yüzünden mi oldu?



  • Aynı sorun bizim Digiturk kumandasında vardı ve herhangi bir tuşla normal TV'yi kapatıyordu. Daha sonra diğer receivera geçtik ve böyle bir sorun kalmadı ortada. Bazen sapıtıyor ve olmadık OSD göstergeleri çıkıyor TV ekranında ancak zamanla receiversız düzeleceğini düşünüyorum. Bu arada sorun kesinlikle Next'te diye düşünüyorum..
  • Televizyonun receiver'a çok alışmış, uyum sürecini atlatmaya çalışıyor
  • Ya gerçekten durum öyle görünüyor ya, ne kadar zamanda atlatır acaba...Şaka bir yana ne yapmak lazım ya receiversız kullanamayacak mıyım ben bu aleti?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.