Şimdi Ara

DİKKAT ** CHAR ALIRKEN VE SATARKEN LÜTFEN DİKKAT EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar burada forumlarda geçenlerde Spartada bulunan charımı satacağımı post etmiştim. Bunun üzerine mail adresimi ekleyip bana alıcıymış gibi yapan %95 yersiz , hırsız insanlığından şüphe ettiğim insan müsfetteleri vardı. Hatta yaka silkmiştim bi ara.. Size msn'me gelipte hırsızlık için yarım akıllarıyla kurnazlık yapan bu elemanların sohbetlerini ve olaya nasıl girdiklerini yazıcam. Char satmak ve almak isteyenlerd dikkatlice okusunlar..

    1- S.a aga satılık char varmış senin ben kesin alıcam. Hesap numarası ver.. ( Hesap numarasını veriyorsun) Aga ben parayı yatırdım o hesap numarasına. Sana gelene kadar bana bilgilerini gönder .. ( Eeee kerizdi karşıdaki) Bana güvenmiyormusun yoksa.?? (Ben babama güvenmem) .. Aga vallahi gönderdim paranı ( Hani dekont nerde Dekontun SS'sini mailime at .) Aga şimdi uğraştırma beni ( B.B Sen git Kumda oyna )

    2- Aga takas yaparmısın. (Hayır.) Bak benimki 74 Lvl seninki 72 takas yapalım. (Yok kardeşim takas yapmıyorum).. Üstüne 250 YTL vericem ama.. (Alla alla bunda bi bit yeniği var bakalım ne olacak .? ) Bak charımın resimleri al kabul et ( Hahahahahah çok komik arkadaş çok kıvrak zekalı char resimleri diye Zip dosyası içinde virüslü hack dosyasını yolluyor. bende hüp yutacam Bu emek hırsızı şereften yoksun hayatında çalışıpta elde etmenin zevkine varmamış ağzının salyalarını akıtan insan müsfettesinin tuzağına düşecem ..!!! Çokkk ayıp çokkk :) )

    3 - Aga s.a.. (a.s) Satılık char varmış. Ama ben alıcı değilim. (Alla alla peki ne demeye geldin .? ) Aga benim falanca serverda Charım var Satacam ama fiyatı ne olur bilmiyorum sen anlarsın. (Charın özelliklerini ve hangi serverda olduğunu söyle tahminen bi fiyat verim) Aga charım falanca serverda Nuker 75 Lvl .. (Güzelmiş ) Elinde sosun +6 Sword som+7 Br 20 Shield var .. (Allah alla müthişmiş iyi para eder) Usta bak resimleri bunlar iyice bak bu char kaç para eder.. ( Terbiyem müsade etmiyor burda yazamıyacam bu arkadaşa verdiğim cevabı... Güya resim yolluyor bana ... Icinde yine virüslü dosya.. yarım aklıyla Hackliyecek beni.. Ya ne kadar adi insan bunlar.. Yahu insanda bir gram şeref olmazmı.?? )

    4 - Birde dikkat edin inadına cumartesi pazar teklif verenlerde oluyor bankalar ve postaneler kapalı olduğu ve havale işlemleri olamıyacağı için kendilerini uyanık zannedenler yine piyasaya çıkıyorlar... Ve şunuda söyliyeyim Cumartesi ve pazar kesinlikle ama kesinlikle charı başkasına ayırtmayın.. Ya yüzyüze nakit alacaksanız ayrı konu ama ben pazartesi söz sana parayı hesabına göndericem diyenler olursa kesinlikle charı nakit isteyen bir başkasına gönül rahatlığıyla satın.. Yoksa arada siz mağdur olursunuz bunlar hep yaşanmıştır haberiniz olsun.

    5 - Botter Charlara Dikkat : internet cafesi olanlar veya evinde 3 - 5 pc olanlar Açıyorlar botları 15 - 20 tane charı birden full ks.. Çıkan güzel itemleri ayırıyorlar kendilerine goldu falan sifirliyorlar işte charın üstünde item olsun farketmez Ks açıldığı için yenilen küfürler pekte önemli değilk herkesin elle botter diye gösterdiği yaka silktiği charları burda yeni kek sahiplerini bekleye dursun bizimkiler için önemli değil onlar işin ticaretindeler. Sürümden kazanıyorlar abisi :) .. Şiddetle tavsiye ediyorum alırken dikkat edin : aldıktan 1 hafta sonra charınız banlanırsa sakın şaşırmayın charın nasıl kasıldığıda çok önemli char hakkında bir ön araştırma yapmadan almayın. Botla kasınla var full ks gitmiş sahibi bağlamış bota gece sabah kalkmış bottan almış. Elle gösterilir olmuş .. Kimiside var ks yapmadan başında bekleyerek charı kasmış bunlar çok önemli aslına bakarsanız. Char alırken ciddiyseniz eğer bunlara çok dikkat edin...


    Not : Arkadaşlar Her ne olursa olsun tanımadığınız birisinden ( daha doğrusu iyice samimi olmadığınız biisinden ) Kesinlikle ama kesinlikle msn den veya başka bir yolla dosya alışverişinde bulunmayın. örnek olarak size charının resmini gönderdiğini söyleyebilir veya bedava bot adresi der v.s v.s yani bir insan şereften yoksunsa herşeyi yapar inanmayın kesinlikle yazık olur emeğinize strese girmeye değmez...


    Arkadaşlar char alıp satacak olanlar..

    1- Aynı şehirde olmaya özen gösterin..
    2- Yüzyüze takas yöntemi yapın..
    3- Parayı elden teslim alın veya verin. Charı elden alın..
    4- Ortak bir cafe belirleyin. ve takası orda yapın. Kimse kimsenin otuırduğu bölgede char takas yapmasın..
    5- İnternet cafede takas yapılıyorsa. Makinede sanal klavye kullanın.
    6- Char alan kişi parayı verir vermez. Gizli soruyu değiştiremiyeceği için şifreyi girip kişisey bilgilerini baştan sona değiştirsin. daha sonra gizli soruyu girip şifresinide değiştirsin.
    7- Alacak kişi charı iyice araştırmadan almasın.. Çünkü dediğim gibi şeref yoksunu insanların Hackledikleri charlar kol geziyor. Gerçek sahibi emek harcıyor. Sakın Küfürü siz yemeyin Durduk yere adınızda hırsıza çıkmasın. Buna çok dikkat edin..

    Benim diyeceklerim bunlar. Sizlerede Bu yazıklarımı göz önünde bulundurarak char alışverişi yapmanızı tavsiye ediyorum..

    Buna eklemek isteyenler varsa lütfen altına Post düşsünler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossomaster -- 10 Nisan 2007; 1:22:48 >







  • gerçekten cok sagol kardeş bana cok yardımcı oldun eger satarsam bunların oldugunu bilmodum sagol artık kimsenin charına bakmam
  • oSSo güzel yazmışsın ;) Demekki bi ben almadım senin msn yi :)) Ben olsaydım direk ver id psw oyuna girecem charına bakacam :D Skillerine bakacam derdim, en iyisi benimki bunuda ekle bak. Dünyada yarım akıllısını bırak aklı olmayıpta aklı varmış gibi davranan bir sürü kişiliğini ve karakterini yemiş bitirmiş insan var...
  • tbrk valla hll olsun bende charımı satiyorum msn mi ekleyen kisi sayisi cok fazla fakat 1 tane alıcı cıkmadi adam gibi akıllı arkadaslar yok diyor ben alıcam charı ver hesap numarani ama ilk once sen bana id pw ver ben bi chara bakıcam charın durumu nasıl diye fln filan lutfen arkadaslar bole seylere dıkkat edelim
  • Böyle ileri zekalı çok insan var kendilerini çok akıllı sanıyorlar kısaczası g..iz..kalı larr
  • evet kerdeşim aynen hepsi banada oldu çok saol paylaştığın için
  • Onlar da bişe mi.
    Adam bana abi charım hacklandı, bunalımdayım, seninkini vermezsen intihar edeceğim dedi.
    Vermeyince de abi sende de hiç vicdan yokmuş dedi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Nømad

    Onlar da bişe mi.
    Adam bana abi charım hacklandı, bunalımdayım, seninkini vermezsen intihar edeceğim dedi.
    Vermeyince de abi sende de hiç vicdan yokmuş dedi.



    ALLAH ALLAH... ne tip "canlı" bunlar...bunlara insan demek günah walla...
  • valla gg de aslında ii bi yontem gg uzerinden char satmak burda veya herhangi bir forumdan anlasıcaksın gg de ilan verip satacaksın
  • benim Spartada 72 %74 int nuker Charın satışını tamamiyle anlaştık herşeyiyle okeleştik cumartesi sabahı tamam abi dedi yemin billah şişliden bir kardeş.. Ve bugün kayboldu gitti. Sabah konuştum akşama eleman kayıp :) Ya ne gariptir yada benimmi başıma geliyor hep böyle şeyler anlamadım..

    Velakin Spartadaki char Hala Satılık. Topiğide kaldırdım O kadarda isteyen oldu satıldı dedim. Ne desem boş çoluk çocukla uğraşıyoruz işte.. yazık günah yemin ederim..
  • 4-5 saat önce msn e ekledi biri kadıköy boğada 8.30 da buluşcaktık 1 saat bekledim yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sın2018

    quote:

    Orjinalden alıntı: Nømad

    Onlar da bişe mi.
    Adam bana abi charım hacklandı, bunalımdayım, seninkini vermezsen intihar edeceğim dedi.
    Vermeyince de abi sende de hiç vicdan yokmuş dedi.



    ALLAH ALLAH... ne tip "canlı" bunlar...bunlara insan demek günah walla...



    Bunlar insan görünümle hayvanlar.İnsanların emeklerini çalmaya çalışıyorla.Bu tür yeni türedi.

    Ayrıca mutlaka yüzyüze satın charınızı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ossomaster

    benim Spartada 72 %74 int nuker Charın satışını tamamiyle anlaştık herşeyiyle okeleştik cumartesi sabahı tamam abi dedi yemin billah şişliden bir kardeş.. Ve bugün kayboldu gitti. Sabah konuştum akşama eleman kayıp :) Ya ne gariptir yada benimmi başıma geliyor hep böyle şeyler anlamadım..

    Velakin Spartadaki char Hala Satılık. Topiğide kaldırdım O kadarda isteyen oldu satıldı dedim. Ne desem boş çoluk çocukla uğraşıyoruz işte.. yazık günah yemin ederim..



    Tamam bende ekliyecem msn ni ;) Ve direk şöyle dyecem : Bak ya charın ya Canın ;)) Para mara yok beleş vericeksin yoksa biliyon hayatını karartırım senin adam ol adam o_O :))
  • nomad abi dediğne koptum
    harbiya çoluk çocukla uğraşıyoruz
  • arkadaslar bende 2 -3 gun once forum actım charımı satıorum dıye bı suru ınsan msj atıyor ama aynı şehır olmadan satmam yazısına rağmen yazılar ard ardına gelıyor ya bızı karşı taraf saf buluyor yada karsıdakı ınsanlar cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor,sonuçta bu bir oyun bunu hala idrak edemeyen insanların arasında benim işim yok diye düşünüyorum bu oyuna 2 ay once geldım ko dan bıkkınlık geldıgı ıcın yeni bir oyuna başlayayım dedim bu oyunda da ınsanlarımız kendılerını çok küçük düşürüyor abı 5 k 10 k dıye yazmaları sureklı trade atmaları sen bı yaratık keserken gelıp ks yapıp noob cekmesıne sonuçta bu bir oyun stres atıp zaman geçirmek amacı ile gelip sinir olup çıktığım bi oyun olduğu için birde yaz tatili yaklaştı çoluk çocuk artık ıyıce musallat olacak o yuzden şahsen oyunu bırakıyorum tabi bunlar benim şahsi görüşüm herkese iyi oyunlar
  • Char satan kişilerinde düzenbazlık yaptıkları pek muhtemeldir. Charın Id,şifre,gizli sorusunu verip istediği nette deiştir diyen sonra bir programla deiştirilen yeni şifreleri adam daha evine ulaşamadan tekrar deiştirip hem parayı hem charı kapan insanlarda çoktur.
    Esasında bunlar sahtekar alıcılardan daha da aşağılık yaratıklardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LooKinG -- 6 Nisan 2007; 23:20:49 >
  • Ümit ediyorum bulursun. Ama ayağını sağlam yerlere bas sanalda daha çok alavere oluyor real hayatta ayırt edemiyoruz yüz yüze kazık yiyoruz sanalda hele bu adamların ne tür bi kimliğe büründüklerini bi tahmin et..

    Bu arada 75 demişsin benim char 72 Lv %74 Belki ilgilenirsin..

    http://forum.donanimhaber.com/m_13340421/tm.htm



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 4 Şubat 2008; 19:46:36 >
  • Aslinda nicklerini burda belli etmeyen gercek yüzlerini sahte e-mailler acarak gösterenlerde var.

    Birde dikkat edin inadına cumartesi pazar teklif verenlerde oluyor bankalar ve postaneler kapalı olduğu ve havale işlemleri olamıyacağı için kendilerini uyanık zannedenler yine piyasaya çıkıyorlar... Ve şunuda söyliyeyim Cumartesi ve pazar kesinlikle ama kesinlikle charı başkasına ayırtmayın.. Ya yüzyüze nakit alacaksanız ayrı konu ama ben pazartesi söz sana parayı hesabına göndericem diyenler olursa kesinlikle charı nakit isteyen bir başkasına gönül rahatlığıyla satın.. Yoksa arada siz mağdur olursunuz bunlar hep yaşanmıştır haberiniz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ossomaster -- 5 Nisan 2007; 16:21:10 >
  • Esasında arkadaşın dediği doğruluk payı cok var biraz dikkatli olmak lazım yalnız bence adminler tarafından konu sabitlenmeli hatta yeni başlık acıp dikkat edilmesi gerekn sahılar diye olursa en azıandan değişik yöntem uygulayanlar ve o kişiler deşifre olur.Bu cumartesi bende bir char alıcam arkadaşa güveniyorum umarım bir sıkıntı yaşamam gercekten sanal dünyadan almak satmak cok zor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.