Şimdi Ara

DİKKAT Digiturk Kampanyalı Muazzam SahtekârlıK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,

    Nisan ayı içerisinde 216 alan kodlu bir numaradan arandım. TTNET'ten aradığını söyleyen şahıs, 10 Nisan itibariyle TTNet'teki taahhüdümün bittiğini, bulunduğum adres itibariyle de TTNET ya da Superonline'dan hizmet alabileceğimi söyledi. Superonline'ın Digiturk'lu kampanyası hâli hazırda 10 TL daha ucuz olunca ve TTNet'te bilhassa haftasonları anormal bir yavaşlama yaşdığım için Superonline'a geçiş yapmak istediğimi belirttim ve işlemleri başlatttık.

    Aslında belki de geçiş işlemlerimin mevcut Digiturk abonesi olmam nedeniyle sürekli sıkıntıya girmesi ve 1 ayda ancak geçişimin yapılmış olmasından işkillenmeliydim ama bir kere başlamıştık artık.

    Geçen hafta içerisinde TTNet'ten beklediğim haricinde bekleMEdiğim ekstra bir fatura aldım. 563,19 TL'lik faturayı görünce gözlerim yuvalarından fırladı, kaç gündür yenidoğan bebeğimle gecem gündüzüme karıştığı için ancak bugün fırsat bulup aslını astarını araştırabildim.

    Buraya dikkat: TTNet MH dedi ki, "sizin taahhüdünüz Eylül ayında bitiyormuş, sizin geçiş Mayıs'ta olmuş, dolayısıyla 350 küsur TL cayma bedeli yansımış". Ben küçük çaplı bir şoka uğrayınca Superonline MH'ni aradım. Orası da "kampanya satışını Digiturk bayii yapmış, ben sizi Digiturk'e aktarayım" dedi, tamam dedik. Digiturk'teki vatandaş ise kendilerinin bana böyle bir arama yaptıklarına dair bir kayıt bulunmadığını, zaten internet meseleleriyle Superonline'ın ilgilendiği söyleyince ben tekrar Superonline'a dönüş yaptım.

    Superonline'daki hanfendi "TTNet'ten arayıp Superonline'dan bahsedince şüphe oluşmalıydı sizde" diyince "hanfendi, dünyanın bir zekisi siz değilsiniz, sorduk zaten, onlar da TTNet'in altyapısı kullanıldığı için kendileri açısından bir şey değişmediğini söylediler." diyip kapattım.

    Madem bu adamlar sahtekârlıkla müşteri çalıyorlar, ben de boykotumu yaparım diyip Superonline'dan iptal işlemlerimi başlattım. 100 TL falan onlara bir cayma bedeli vereceğim ama aptal yerine konmamdan ötürü sahtekârlık yapmış adamlardan hizmet almaya devam etmeyi akılcı bulmuyorum.

    Ben ettim siz etmeyin. Adamların umurunda değil, taahhüdümü 4-5 ay erken bozdurup hiç bir mesuliyet kabul etmeksizin topu sürekli birbirlerine atan bir Superonline ile Digiturk ve bayiileri söz konusu. Koca koca kurumlar, bul karayı al parayıcı dolandırıcılar gibi müşteri ütmeye koyulmuş, dikkatli olun.

    Küfür etmeden 5 ayrı MH ile görüşmüş olmama ise hâlen şaşırmaktayım.







  • Bir gün herkes ttnet ve solün kazığını yiyecektir.
    Ben bir kez ttnet 220tl
    bir kez dt 800tl
    bir kez sol 750tl (bunu ödemedim)
    bir kez de dsmarta haberim olmadan üye yapılmışım. cezası yok.

    şu an sol fiber + dt (yan odalı) + turkcell tvplus abonesiyim.
  • Size kazığı atan bayidir. Sürekli 216numaradan ya aranıyor yada mesaj alıyorum. Büyük ihtimalle benide arayan bayi sizinkiyle aynı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç kere söyledik taşeron satışçılarla kesinlikle iş yapmayın diye. Geçmiş olsun.
  • Beni Arsat Dijital aramış güya. Arsat Dijital de ikamet etmekte olduğum Aydın'daki bir bayi. Bu işler nasıl böyle oluyor anlamıyorum.

    Dr. Boone, okumadıysanız eğer:

    quote:

    Nisan ayı içerisinde 216 alan kodlu bir numaradan arandım. TTNET'ten aradığını söyleyen şahıs...
  • Ben okudum da siz benim mesajımı okumadınız sanırım. "taşeron" dediğim, ana firmanın binbir dallı iş ortağıdır. ttnet 444 0 375 harici bir numaradan aramaz.

    Bu işler aynen şöyle oluyor: Paragöz türk telekom grubu kanun hukuk tanımadan abonelerinin bütün bilgilerini tc nosuna, tarifesine, taahhüt süresine kadar önüne gelene satıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Haziran 2015; 16:44:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Ben okudum da siz benim mesajımı okumadınız sanırım. "taşeron" dediğim, ana firmanın binbir dallı iş ortağıdır. ttnet 444 0 375 harici bir numaradan aramaz.

    Bu işler aynen şöyle oluyor: Paragöz türk telekom grubu kanun hukuk tanımadan abonelerinin bütün bilgilerini tc nosuna, tarifesine, taahhüt süresine kadar önüne gelene satıyor.

    216 alan kodlu bir numaranın taşeron olduğunu nereden bilebilirim diyorum ben de.

    "Hırsızın hiç mi suçu yok" dedirtmezseniz rahat etmezsiniz değil mi.
  • Boş tartışmaya girmeyeceğim. Bu mecrada defalarca 2129xx, 2169xx gibi ön kodlarla başlayan voip numaralarının dolandırıcı, taşeron satışçı olduğunu defalarca dile getirdik. Bu namussuzlar abone başına prim aldıkları için binbir yalanla milleti kandırıyorlar, en sık kullandıkları da ttnet'den arıyoruz demeleri. Hiçbir firma rakibine abone olmanızı önermez, burada uyanmanız lazımdı. Her ne kadar altyapısı aynı olsa da türk telekom her zaman kendi şirketi olan ttnet'e öncelik verir. Kusura bakmayın ama hırsız kadar sizin de suçunuz var. Firmaların resmi müşteri hizmetleri dışındaki numaraların kendileriyle alakası olmadığını anlamak gayet basit.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 15 Haziran 2015; 19:50:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Boş tartışmaya girmeyeceğim. Bu mecrada defalarca 2129xx, 2169xx gibi ön kodlarla başlayan voip numaralarının dolandırıcı, taşeron satışçı olduğunu defalarca dile getirdik. Bu namussuzlar abone başına prim aldıkları için binbir yalanla milleti kandırıyorlar, en sık kullandıkları da ttnet'den arıyoruz demeleri. Hiçbir firma rakibine abone olmanızı önermez, burada uyanmanız lazımdı. Her ne kadar altyapısı aynı olsa da türk telekom her zaman kendi şirketi olan ttnet'e öncelik verir. Kusura bakmayın ama hırsız kadar sizin de suçunuz var. Firmaların resmi müşteri hizmetleri dışındaki numaraların kendileriyle alakası olmadığını anlamak gayet basit.

    Boş sohbet yaptığınızın ben de farkındayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.