Şimdi Ara

DİKKAT DİKKAT TTNET EVLERİ ARIYOR (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benide aradılar ama babam yoktu ne derler acaba merak ettim numarası 0216 44 0375
  • Beni arasalar ana avrat düz ...
  • vaktim yok deyip sallasaydın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkSleep__
    İndiremiyorum netim çok yavaş deseydin

    Haha dogru soze ne denir :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online


    quote:

    Orijinalden alıntı: TeknoBoy26


    quote:

    Orijinalden alıntı: cnr22

    bizde tel takılı değilki

    hem arasa ne olur onane parasını veriyorum herkez e dağıtırım


    aynen ya veriyom parasını istersem türkiyeye dağıtım yaparım



    ADSL, Telefon, Kablo tv, digiturk vs.. Bunlar Haneye özel hizmetlerdir. Kişi adına açılır ve o hane dışında kimse kullanamaz. Ev içinde istersen 100 bilgisayara dağıt. Ama Daireler arası dağıtamazsın kesinlikle yasaktır. Sözleşmeyi dikkatlice okuyun, bu bir yasadır ayrıca. Buna uymazsanız yasal yollara başvurulur ve hattınız kapatıldı mı birdaha ADSL telefon hizmeti alamazsınız.


    Tabi WiFi ile kolaylıkla paylaştırılabilir. Kablo kullanmayın yeterki internet paylaşımında.

    böyle suç işlemeye kurban olunur
  • Şuanda Porno izleyip sevişiyoruz daha sonra arayın dicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i have a dream

    herkesi nasil arasinlar yav

    cok fazla download yapanlari aramislardir belki. Yanilmiyorsam bununla ilgili bir yasa hazirligi vardi abd de falan oldugu gibi internetten illegal download yapanlar hakkinca cezai islem yapilacakti.

    onun icin uyari amacli aramislardir belki cok fazla download yapanlari


    Çok saçma , telekom niye yapsın böyle bişey.Ozaman insanlar napsın sınırsızı.
  • beni de aradilar ana adi baba adi cep no email vs sordular sirayla, sagolun kullanmiyorum dedim kapattim numaranin basinda 0312 vardi. artik ttnetten mi aradilar yoksa alakasiz kisiler miydi bilmiyorum. isin ilginc tarafi, blgilerim soruldugunda cevap vermeyince saniyesinde kapatti kiz telefonu. insan biraz kibar olur. ttnet yetkilisi degildi buyuk ihtimalle.
  • beni de aradılar az önce kredi kartı gibi saçma sapan bilgiler istemedikleri için cevapladım yani herşeyi indiriyorum her siteye de giriyorum diye başımıza iş açılmaz umarım resmen tehdit ediliyorum gibi geldi bana şuan interneti kullanmaya tırsıyorum
  • Sabah 0312 4440375 'ten aradılar benide. Film,müzik vs. indiriyormusun. wireless'e güvenli şifre kurdunuzmu.İnterneti paylaşıyormusunuz gibi sorular sordular.Film indirmediğimi interneti paylaşmadığımı vs. söyledim. sadece video sitelerinden video izlediğimi fln söledim. gerçi 300gb lık kotayı açıklamaya yettimi bilmiyorum. Birde modem hotspot. baya bi kişi kullanıyor.
  • Çok soru soruyo lan bunlar
  • Aylık 1TB'lık download'ı nasıl açıklayacaz acaba

    Fransa'da yaşadığım için Türkiye'yedeki pc'me bağlanıyorum team viewer ile, Türkiye'den indirip oradan upload ediyorum kendime.

    Sonuç olarak Fransa'da suç işlememiş oluyorum
  • Allahtan kredi kartı sormadı.kredi kartıda yasal takipte.boğaza kadar borç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2smoke


    Hemen arkasından 0212 444 1 444 numaralı telefondan aradılar. Bu sefer de telefon için, dediler standart tarfie kullanıyosunuz ama pek konuşma yapmıyosunuz buna karşılık 25-30 lira faturanız geliyor, bunun yerine sizi bilmemne tarifesine geçirelim aylık sabit 19TL ödeyin(sabit ücret yok bu tarifede) 100 dk şehir içi de bedava konuşun, eğer 100dk yı geçerseniz 0.008 kuruş yerine 0.004 kuruş ödeyin + şehirler arası ve cep aramalarını %40 indirimli konuşun, ilk 3 ay da 200dk bedava dedi hatun, ona da tamam dedim anasını satayım :)



    Tebrikler. Telekomun en kazık tarifesine hoşgeldin. Bana önceden 15-20 TL gelen fatura artık 35-40 TL gelmeye başladı bu tarifye geçtikten sonra.
  • az once bende arandım bı anlam veremedim.
    444 0 375 yazmasına ragmen acaba gercekten telekommuydu
    malum voip servislerin bazılarında diledigimiz numaradan arama yapma imkanı var.
  • Sana ne deyip kapatsaydın keşke. İnsanların iletişim haklarına kanunlar dahilinde kimse karışamaz. ttnet bile
  • bu işin bi püf noktası olmalı zira milyonlarca insanı telefonla arayıp
    bılgı guncellıyor olamazlar...

    x gb download ı gecenler vbg.
  • Aradılar açtım ve azarladım dedim ki;
    Siz beni ne hakla arıyabiliyorsunuz, verdiğiniz hizmet zaten berbat 8mbit diye aldık download hızım 100kb/s geçmiyo vs. Bi' baktım telefon kapanmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkSleep__

    İndiremiyorum netim çok yavaş deseydin

  • TTNet Müşterileri Dikkat!

    Bazı TTNet müşterileri çağrı merkezlerini arayarak bilgilerinin Türk Telekom tarafından güncellendiği için tekrardan istendiği bilgisi ile kendilerine bir telefon gelerek bu bilgileri iletmeleri isteniyor. Bunun yanında bazı müşterilerin güvenlerini sağlamak için faks adresleri bile veriliyor. Bu tip sizden bilgi güncellemesi talep edilen telefonlara sakın itimat etmeyin. Yoksa cepleriniz boşalır.

    TTNet obenesi olan müşterileri nereden buldukları konusunda herhangi bir fikrimiz yok. Ancak pek zor olmasa gerekli. Müşterilerden istenen bilgiler kimlik bilgilerinin yanı sıra annesinin evlenmeden önce ki soy ismi de var (Anne kızlık soy ismi). Art niyetli kişiler bu bilgilerinizi aldıktan sonra sizlerin hangi bankada hesabınızın olduğunu bilmedikleri için tüm bankaları arayıp hesaplarınızın olup olmadığını kontrol edebilirler. Bunun sonucunda sizin hesap numaranız dahil şifrelerinizi dahi ele geçirebilirler. Daha kötüsü adınıza sahte kimlik düzenleyip farklı işlemler de yapabilirler.

    Dolandırılıcılık konusunda uzman olan bu kişiler sizlerin bilgilerini ele geçirdikten sonra hangi bankada hesabınızın olduğunu tespit edebilirler. Bu durumda ellerinde ki boş olan kredi kartı kartlarına sizin bilgilerinizi elektronik cihazlar yardımı ile girerek kendilerine sizin kartınızın bir kopyasını oluşturabilirler. Bu konuda okuyucularımızı uyarıyor ve sizden bu tür bir bilgi istenir ise vermemelerini tavsiye ediyoruz. Eğer bu bilgileri eksik verdiğinizi düşünüyorsanız en yakın Türk Telekom bayisine giderek bilgilerinizi güncelleyip daha doğru bir işlem yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.