Şimdi Ara

Dikkat! Herkesin maaşı düşecek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
3
Favori
15.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PrensMişkın

    Dünya'daki en adaletsiz ülkelerden biriyiz maalesef. Bu kadar imkanı olup bu kadar haksızlığa uğrayan bir halk dünyada yoktur .

    bunun haksızlıkla alakası yok ki. millet bunu istiyor. aynı şey mesela amerika'da sağlık sistemi çok kötü. sağlığı eğitimi ücretsiz yapacağız diyenleri değil diğerlerini seçiyorlar. bizde de aynı hesap. kendi düşen ağlamaz.

  • The Red Fox kullanıcısına yanıt

    Ben espriyi anladım..

  • Osiris34 kullanıcısına yanıt

    Ben espriyi anladım, öyle bir şey duymuştum.

  • geçici diyorsa KALICI DEMEK !


    bütün paramızı verelim onlar bize harçlık versin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az olmuş %10 kesilsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi maaş afedersin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 18 Haziran 2020; 23:36:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlet devlet değil de mafya tüm ülkeyi sözde vergi adı altında haraca bağladılar, biz çalışıyoruz düz devlet memuruna hiç bir farkı olmayan okumamış cahil insanlar saraylarda yaşıyorlar. Ülkede hiç bir şey yok resmen ne adalet var ne insan hakları ne ekonomik denge ne eşitlik ne özgürlük var. Kabatın büyüğüde halkın kendisinde mal gelmiş mal gidiyor yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyorlar. Beter olun,bir lokma ekmeğe muhtaç düşün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir ödenekse 2 ay extra yükü kaldıramadan bitiyor. Yıllarca para girişi oluyor buraya
    Avrupa ile aramızda devasa bir fark var harbiden adamlar çalışmayan herkese kesintisiz işsizlik maaşı veriyor.Ekonomileri çok güçlü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıskanıyorlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 30 lira geri alınsa da 35 TL Lik jestleri daha var
    Dikkat! Herkesin maaşı düşecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PrensMişkın P kullanıcısına yanıt

    Uygulanan seçim sisteminden ötürü bizim imkanlar tekrar seçilebilmek için yandaşları beslemek üzerine kurulu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

    Eli kolu bağlı. Trump ne yapsın.

    Bizimkilerin yaptıklarını gördükçe kahrından çıldırıp kıskancından deliriyordur!

    Dikkat! Herkesin maaşı düşecek. 

  • An itibari ile şirkette sadece kendimi calistirdigim için ve işyerinin "düşük risk grubu"na da girse, 1 temmuz itibari ile, kurum hekimi çalıştırmak (düşük risk grubunda işçi başına ayda 10 dakika) zorunlu hale geleceği için, kendimi de işten çıkaracağım.

    İşten çıkarmanın yasak olduğu şu günlerde muhtemelen istifa etmek zorunda kalacağım. Kendimi işten cikaramayacagim. Aslında, işten cikarmam gerekir çünkü benim verdiğim hizmete şirketin ihtiyacı kalmadı. Çünkü şirket kapanıyor. Ama şu noktada bununla ugrasamayacagim. Benim durumumda olan insanların da işten çıkarılması yasak ise, basacağım istifayı! Patronun (kağıt üstünde annem olur kendisi) en iyisi çivili yatakta yata! "sen kovmuyorsun, ben istifa ediyorum!" diyeceğim. Bakalım ne diyecek? Tahminim: "Hasssirellleee!"

    Bir süre şirketsiz, kayıtsız, küreksiz devam etmeyi düşünüyorum. Bazı fikirlerim var. Bu fikirlerden para kazanır hale gelmeden şirket kurup, mal gibi yattigim yerden bir kamyon maliyetin altına girmeye niyetim yok. Gelir üretmeye başladığımda, yani kayıtsız olmam vergi kaçağına sebep olmaya başlayacağı zaman şirketi kurarım. O zaman da mümkün olduğunca insan calistirmamaya özen göstereceğim.

    Bu arada fabrikayı kapamamiz uzasa, işçiye odeyecegimiz kıdem tazminatına devlet cokecekmis, gördün mü?! Hiç olmazsa çalışanların eline para geçti. İş uzasa, tesisi şimdi kapayacak olsam kapayamazdim bir de tabi, o da var. işçi çıkarmak yasak ya...

    Başımda 2 milyon farklı problem var tabii ki... Tahsil edemediğim alacaklar, ama ödemem gereken borclar... İki dava, bir sürüncemede kalmış, iş bitirme. ABD'deki işverenle bana işi veren Türk şirketi birbirine girmiş, davalık olma ihtimalleri varmış. Corona, siyah beyaz catismasi falan... şantiyede siyahlarla beyazları birlikte calistiramiyorlarmis. Kavga çıkıyormuş. Düşük kalite insan gücünün kullanıldığı her yerde, istersen ABD olsun, ister İsveç, dangalak dangalaktir. Beyazların siyahlara salça olduğu kadar, siyahlar da beyazlara salça oluyordur eminim.

    Neyse, Devler tepişiyor. Biz çimenler altında kalıyoruz. Ama inşallah zamanla birer birer tüm bunlardan kurtulacağım günler de gelecek. O zaman kuş gibi özgür ve yüksüz olacağım.

    Devlet baba! Gözünü seveyim yapılandırma çıkar. Yoksa beş parasız kalacağım. Borcum borç. Ödeyeceğim. Üstelik tek kalemde ödeyeceğim. Tek istediğim geçirdiğin yıllık %35 gecikme faizini enflasyona çekmen. Af istemiyorum. Devlet tefeci faizi alır mı arkadaş? Anlayamıyorum. Bir de müslümanın diyen yöneticilerimiz varken, insan aklı ile alay etmek gibi oluyor. Bankalara cödürdüyorsunuz faizi aşağı çekin diye. Enflasyon da %12 mesela. Ama sen %35 faiz alıyorsun. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? Enflasyona çek borcumu, tıkırt diye ödeyeyim. Ana para silmeni, enflasyon altı faiz işletmeni, yani bir çeşit vergi affı İSTEMİYORUM. Kul hakkına, yetim hakkına girer. İnsaflı bir müslüman gibi davranmanızı istiyorum. Faiz haramına düşmeyin, ama yetim hakkı, kul hakkı da yedirmeyin kimseye. Bağlayın enflasyona, ben de borcumu ödeyeyim. Yoksa odeyemeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 19 Haziran 2020; 13:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şükür Allahım yakında Almanya ya gidiyorum. Türklükle gurur duyuyorum ama ekonomi utanç.oradaki sözde gurbetçilwr gibi tr nee iyi yaaa süperr demeyip götürebildiğim kadar akrabamı götürücrm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Issizlik fonunda paranin durmadiginin en buyuk kanitidir bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence insanlar maaşta almasın .Aldıkları maaşları, direk devletin hesabına yatıralım herkes rahat etsin Dikkat! Herkesin maaşı düşecek. 

  • Bide şu tüv söğüş istasyonlarına tav oluyorum. Hiç bir şey yapmadan 250 tl nakit parayı indregandi yapıyorlar. 15 dakkada 250 lira hiç te durmuyorlar darphane mübarek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • a-haber:

    işçiye müjde. işsizlik fonu artık daha güçlü.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tamactiJun

    Şükür Allahım yakında Almanya ya gidiyorum. Türklükle gurur duyuyorum ama ekonomi utanç.oradaki sözde gurbetçilwr gibi tr nee iyi yaaa süperr demeyip götürebildiğim kadar akrabamı götürücrm

    Gidince oradan "Türkiye' nin ekonomisi çok iyi, dünyanın süper gücü, reis sayesinde halkımız refaha kavuştu" yazarsanız sevinirim. Biz de "çok seviyorsanız gelin burada çalışın diyelim". Dikkat! Herkesin maaşı düşecek. 

  • Zaten fazlaydı asgari ücret ama yine de az kesiyorlar. Düz hesap %10 işçi, %10 işveren kessinler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.