Şimdi Ara

Dikkat tehlike: Teleservice

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iphone 3gs telefonum arızalandı teleservice ye verdim onarsınlar diye iki hafta geçti aramadılar bile ben gittim (bu arada telefonla bilgi alayım dedim en az 19-20 kişi beklemem gerekiyordu tam bir işkence)bana çıkardıkları fiyat tam 840 tl (altta bilgisi var). açıkcası bana telefonunu çöpe at dediler.Telefonumu kadıköyde bir tamirciye götürdüm yaptı şimdi canavar gibi kullanıyorum benden aldığı para ise 100 tl.

     Dikkat tehlike: Teleservice


    siz siz olun uyanık olun yoksa uyanık çooooook.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.gentile -- 19 Eylül 2011; 22:39:42 >



  • Teleservice ile mahkemelik oldum zamaninda. O gun bu gundur garantisi altinda olan cihazlara bulasmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeX -- 19 Eylül 2011; 22:56:57 >
  • Soygunnnnn, bu tür işlerde piyasa her zaman daha uyhun fiyatları sunuyor fakat yapılan işçilik kalitesiz ve garantisiz oluyor
  • ne arızası vardı ki bu parayı istediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Standartuye

    ne arızası vardı ki bu parayı istediler.


    tatilde havuzun gideri tıkanmış havuz taştı ıslandı bodrumda otel hemen tamire götürdü yaptılar iki ay kullandım xray cihaızından geçtikten sonra ekran barkod oldu sonra görünü geldi ama ışık yoktu arıza buydu.
    iphone 5 çıkana kadar beni idare etsin yeter 4 e ısınamadım.piyasa kalitesiz yapabilir ama 850 tamirede verilmez yani bu telefonun maliyeti 170 dolar zaten değiştireceği parça kaç kuruşki.


    Apple'nın CEO'su Steve Jobs tarafından ilk sunumu yapılan ve 3 gün içinde 2 milyon adet satılan iPhone'nun 4. versiyonu, Apple şirketinin hissedarlarının yüzünü güldürüyor. Zira yeni iPhone'nun 16 GB'lik modelinin maliyeti 187 dolar 51 cent olmasına karşın yurt dışında yaklaşık bin dolardan satılıyor. Bu tabloya göre şirket, ürünün satışından milyar dolarlık cirolara ulaşacak gibi gözüküyor. Yeni iPhone'un en pahalı parçası 960*630 piksel büyüklüğündeki 28,50 dolarlık ekranı. Bu cihazın toplam maliyetinin yaklaşık yüzde 15'ini teşkil ediyor. İPhone'un yakın zamanda GSM operatörleri tarafından da kampanyalı olarak tüketicilere ulaştırılması bekleniyor. Şirketin 2007 yılında çıkardığı ilk iPhone'nun maliyeti 217 dolar, 2008 yılında çıkardığı 3G modelinin maliyeti 166 dolar ve geçtiğimiz yıl çıkardığı 3GS modelinin maliyeti de 171 dolar civarındaydı.




  • Arkadaşlar böyle saçma konular açmayın, Iphone 3GS'in Apple'a maliyetine bakıpta size çıkan masrafa pahalı mı diyorsunuz?

    Bilginiz olsun diye söylüyorum, Türkiye'de resmi servisler Iphone'lara parça takımı/değişimi/tamiri vb. herhangi bir servis hizmeti vermez, arıza tespit ederse ya garanti kapsamında değiştirir yada sizdeki gibi kullanıcı hatası tespit eder fiyat verir ama size tamir olmuş cihaz vermez, swap denilen işlem yapılır ve size sıfır bir Iphone 3GS verilir. Şu andada sıfır Iphone 3GS lerin TR fiyatı 960-1050 tl arasındadır, ha değer değmez tartışılır ama fiyatı budur dolayısıyla size çıkarılan rakamda bu doğrultutadır.

    Konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.