Şimdi Ara

Dikkat!! Teknosa Denemesi Bedava Şartları Değişmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknosa'dan TV alan herkese D-Smart denemesi 2 ay bedava kampanyası 30 Haziran 2012 ye kadar uzatılmış fakat şartlar kullanıcı aleyhine değiştirilmiş. Aşağıdaki hususlara dikkat etmenizi öneririm.


    Eski Şekli:
    2 aylık ücretsiz deneme süresinin ardından D-Smart HD uydu alıcısı ile D-Smart keyfini yaşamaya devam etmek isteyen tüketiciler; çok avantajlı bir fiyatla Maxi+HD paketi ayda 29,99 TL’den 12 ay boyunca izleyeme devam edeceklerdir.
    Yeni Şekli:
    60 günlük ücretsiz deneme süresinin ardından D-Smart HD uydu alıcısı ile D-Smart keyfini yaşamaya devam etmek isteyen tüketiciler; çok avantajlı fiyatla Maxi+HD paketi 69,99 TL yerine ayda 34,99 TL’den 24 ay boyunca izlemeye devam edeceklerdir.

    Eski Şekli:
    2 aylık deneme süresinin ardından kutusunu iade etmeyen tüketicilerin abonelikleri kutu teslimatında imzalatılan taahhütnameye dayanarak otomatik olarak 12 aylık süreyle başlatılacaktır.
    Yeni Şekli:
    60 günlük deneme sonucunda aboneliğini devam ettirmek isteyip kutusunu iade etmeyen tüketicilerin abonelikleri kutu teslimatında imzalatılan sözleşmeye bağlı otomatik olarak 24 aylık süreyle başlatılacaktır.

    Eski Şekli:
    Kampanya kapsamında aktivasyon/ iç kurulum ücretsizdir.
    Yeni Şekli:
    Kampanya kapsamında aktivasyon / iç kurulum ücreti olan 30 TL tüketici tarafından karşılanmaktadır.

    Link:http://www.dsmart.com.tr/kampanyalar-sss-teknosa-denemesi-bedava







  • burada yazılanlara göre 2 ay ücretsiz izleye biliyor muyuz d-smart hd yi 60 gün sonra iade edersek para almıyolar yani iç kurulum ücreti nedir neye dair alıyorlar kurulumu ben yaparsam ücret alıyorlar mı
  • teknosanın hiç bir kampanyasına uğramam artık
  • bende simdi gordum gozlerıme ınanamadım... malesefff
  • Yazık gercekten. Müşteriyi yolunacak kaz görme mantığı hiçbir firmaya bir şey kazandırmaz.
  • subatın ortalarında aramaya baslayacagım 25 tl den ufak bır paket alabılır mıyım acaba....

    birde mesela sıtesınde fıyatlar su sekılde dıyelım eglence de sd 19.99 hd 29.99 hd+39.99 benım cıhazım hd ,, hd fıyat mı odeyecegım aylık.. ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oca57 -- 8 Ocak 2012; 22:46:12 >
  • ya arkadaslarr bu dsmartın sıtesındekı sd mı hd mı hd+ mı hangı fıyat gecerlı herhangı bır paket ıcın 24 aylık tahaddüt ıyı mıdır cvplarınızı beklıyorummm
  • Ben yararlanmak istiyorum yeni tv aldım tekosadan...ben ilk defa kullanmayı düşünüyorum...Benim eve gelip uydu kurulumunu yapacaklar...peki benden uydu kurulumu ve içeriye çekecekleri kablo için ücret alacaklar mı ? sadece 30 tl verdimmi yetiyor mu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.