Şimdi Ara

Dikkat! Vatan Bilgisayardan Sistem Toplayacaklara..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2014 9. ayında topladığım kasam bozuldu. Müşteri hizmetlerine verdim. MSI X99S anakart ayıplı çıktı. Sonra olanları da şikayetvar'a yazdım. Bu talihsiz olayı paylaşmak isterim, aklınızda bulunsun.

    Şikayet No: 3770211
    https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar-ayipli-soket-ana-kartimin-degisim-yerine-iadesi-yapilmaya-calisiliyor

    Parçaları alırken ne kadar çok ilgilendiler bir bilseniz.. Sorun çıkınca da Vatan bilgisayar, Penta bilgisayar ve Servispoint arasında uğraş dur.

    En son Vatan Penta'dan aynı karttan son 1 tane daha buldu getirtti. Teşhir diye almadığım kartlardan çok daha beter haldeydi. Kutu ezikler içinde, yıpranmış ve ezilmişti. Resmen uzun süre yük altında kalmış gibiydi. Statik poşet de yıpranmıştı.

    Tüm bunlar kurban bayramından 2 gün önce oldu. Bayramda da izmire dönecektim. Süreç uzamasın diye kabul etmek zorunda kaldım. Hem sonradan kasayı da paldır küldür kargoyla göndereceklerdi izmire. Zaten Vatan'a kalsa 3-4 uğraşın diyorlardı. Yine de mağdur oldum. Ne çok güvenip de bütün sistemi Vatan'dan almıştım. Böyle büyük bir firmaya yakışmadı.







  • vatanın hangi şubesi acaba bostancı şubesinde bikere monitör değişim yapmıştım hiç bir sıkıntı çıkartmamışlardı
  • Vatan Avcilar subesini tek gecerim cogu vatani gezdim nedense hep avcilardan memnun ayriliyorum digerleri cok yuzsuz diger teknoloji marketleri zaten igrenc, Sedat abim var avcilarda en cok onunla muhattap oluyorum hic bir zaman uzmedi yeri geldi tavsiye verdi yeri geldi arkadaslarina danisti, herkese de vatani tavsiye ederim. Biraz reklam koktu ama oyle yani vatana girince evde gibi hissediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk Topkapı şubesi. Ana şube diye oraya gittim. Geçen sene satın alırken de oradan almıştım. Satış bölümü baya iyi yapmışlar, çağrı merkezi çalışanlar vs. ama satış sonrası destek çok kötü. Yetkili diye birini çağırdılar adam kusura bakmayın ama tam hödüktü. Aptala anlatır gibi izah ediyorum. İster paranızı iade alırsınız ister yasal yollara 3-4 ay uğraşırsınız vs diyor. Alenen atar yapıyor ses yükseltiyor takmıyor falan. Nasıl kurumsal firma anlamadım.

    Gerçekten çok kötü zamana denk geldi. Hem bayram hem izmire gitmek hem projeler bir yandan. Hakikaten mecbur kaldım.
  • Adamlar böyle zengin oluyor. Haklarınızı bilmesseniz böyle olur. Paran olcak, uğraşacak vaktin olcak. Bana yapsalar söke söke para iadesi alırdım ben.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 22 Eylül 2015; 21:15:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de çok alışveriş yaptım zamanında vatanla. 3 sene önce izmir bornovadan arkadaşa 15 kasa topladık üstüne bir de 15 bin lira bütçeli bir server kurduk. hal böyle olunca ordaki yetkililerle aramız iyiydi. hiç üzmediler, hizmet kalitesi desen kusursuz.

    ama bu topkapı nedir. böyle birşey görmedim ben. sadece yetkili diye getirdikleri adamı göstersem yeterli. Kafa sallayıp bildiğini okuyor. En son yasal yollara başvurun o zaman diye kendisi dedi. ben insan gibi izah etmeye çalışırken.
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Yok üstad haklarımı biliyorum bilmesine de sisteme de güvenmiyorum. onun o 3-4 ay dediği büyük ihtimal o kadar sürecekti. zaten olaylar oluyorken 175 i aradım aynısı yahut yoksa bir üst modeliyle değiştirmeliler dediler. ama gel gör ki, yine şu meşhur yetkili, ben olacakları söyleyeyim diye başladı anlatmaya, en son yine icradan fatura tutarını alırsınız dedi.

    he bir de para iadesi ben istemedim. aynı kartın fiyatı dolardan dolayı 230 lira artmış. 760 lira ödedim ben alırken şuanki fiyatı 995 civarıydı. tabi bir de sadece son iki adet teşhir ürünü kaldığından bir üst modelini yani aynı kartın sadece 2 tane USB çıkışı 3.1 olanı almam gerekirdi o da 1130 lira civarı birşeydi. aynı kartın USB 3.1 destekleyenini almak için 370 lira fazladan para istediler iade olunca. olay oradan koptu zaten.
  • Bahadora kullanıcısına yanıt
    Hocam biz haklarımızı bildiğimiz için (babam zengin insanlarla çalışıyor) biz pek sıkıntı yaşamadık iade konusunda. Eğer imkanınız varsa olayı hakem heyetine taşıyın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanta_resmi

    Vatan Avcilar subesini tek gecerim cogu vatani gezdim nedense hep avcilardan memnun ayriliyorum digerleri cok yuzsuz diger teknoloji marketleri zaten igrenc, Sedat abim var avcilarda en cok onunla muhattap oluyorum hic bir zaman uzmedi yeri geldi tavsiye verdi yeri geldi arkadaslarina danisti, herkese de vatani tavsiye ederim. Biraz reklam koktu ama oyle yani vatana girince evde gibi hissediyorum

    aynen bende de var o müdavimlik. tam da bunu bekleyerek herşeyi vatandan topladım zaten. ama senin o sedat abi gibi biri denk gelmedi bana istanbulda. avcılar da çok uzak hocam ben eyüpteyim.




  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    malesef imkan olmadı hocam hakem heyetine. ben mimarım ve projeler bekliyor. 5 senelik laptop ile idare etmeye çalışıyorum.

    zaten şuan ürünü kabul etmiş oldum iş işten geçti sanırım. ama bi imkan olacaktı... ukte kaldı içimde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahadora

    malesef imkan olmadı hocam hakem heyetine. ben mimarım ve projeler bekliyor. 5 senelik laptop ile idare etmeye çalışıyorum.

    zaten şuan ürünü kabul etmiş oldum iş işten geçti sanırım. ama bi imkan olacaktı... ukte kaldı içimde.

    Annemin turkcell t40 telefonunda fabrika sorunu vardı. Servisten geliyordu başka yeri bozuluyordu. Kullanıcı hatası falan diye bizi kıvama getirmeye çalıştılar. Hakim heyetine gideceğimizi söyleyince yumuşamaya çalıştılar. Mahkemeye verdik mahkeme bizi haklı buldu. Telefonun parasını geri iade aldık. Eğer sizde para iadesi almak içiyorsanız hakem heyetine başvurun şansınızı deneyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi ram yüzünden 2 ay bekledim vatanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.