Şimdi Ara

Dil çubuğu nerede??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş lar ne yaptırsam şu dil çubuğunu altta sağ tarafta çıkaramadım .. denetim masasında dillere girdim ancak ordaki dil çubuğu etkin değil yani sönük gibi ..
    bunu bilen varmı arkadaşlar .. ??



  • Görev Çubuğunun üzerine sağ tıklayıp çıkan menüde en üstte Araç çubukları içerisinde olması lazım, yok mu?
  • varda bassam da genede çıkmıyor be arkadaşım ...
  • Arada bir kendiliğinden gidip geliyor takma kafana gelir.
    Herhangi bir sorun yaşatmaz ...

    Araç çubuğuna sağ tıkla > Araç çubuklarına gel orda Dil Çubuğu işaretlmi bi kontrol et olmasa


    orda Dil Çubuğunu geri yükle var ona bas.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_ozer_121 -- 31 Mart 2005, 0:03:13 >
  • ilginç yaw bende denedim benimkide olmuyor...nasıl çozuzez bu işi?
  • denetim masasindan bolge ve dil seceneklerine gel ordan diller kismina ayrintilara gel orda sadece kullandigin klavye dili haricinde digerlerini kaldir.
  • iyide arkadaşım o dil çubuğu hep kalması lazım .. müşterim 4 dilde yazıyomuş nasıl yapcaz.. çıkmadım işin içinden bir bilen yokmuu
  • bende de aynı kayboldu gitti , gelmez....
  • Metin girme yöntemi olarak elyazısı tanıma, konuşma tanıma veya bir Giriş Yöntemi Düzenleyicisi (IME) eklerseniz, Masaüstünüzde otomatik olarak bir Dil çubuğu belirir. Ayrıca, ikinci bir dil veya klavye düzeni eklerseniz, Dil çubuğunu görev çubuğundan görüntüleyebilirsiniz.

    Dil çubuğundaki düğmeleri, konuşma veya elyazısı tanıma ya da IME gibi metin hizmetleri ile ilgili görevler için kullanabilirsiniz. Örneğin, elyazısı giriş aygıtı kullanarak metin giriyorsanız, belgenize elyazısı metin eklemek için kullanabileceğiniz Writing Pad’i açmak için Dil çubuğundaki düğmeleri kullanın.

    Dil çubuğunda görüntülenecek düğmeler ve seçenekler, yüklemiş olduğunuz metin hizmetlerine ve etkin durumdaki yazılım programına bağlıdır. Örneğin, Microsoft Word 2002 dil tanımayı destekler, Not Defteri desteklemez. İki program da çalışıyorsa, Word etkinken konuşma düğmeleri görüntülenir, etkin program Not Defteri olduğunda yok olur.

    Dil çubuğunu ekranınızda herhangi bir yere taşıyabilir veya görev çubuğunda simge durumuna küçültebilirsiniz. Kullanmıyorsanız kapatabilirsiniz. Bilgisayar belleğini kullanıp performansı etkileyecekleri için, kullanmadığınız metin hizmetlerini kaldırmanız gerekir.

    Tablet bilgisayar kullanıyorsanız, el yazısı ve konuşma görevleri için Tablet PC Giriş Paneli'ni kullanabilirsiniz. Giriş Paneli hakkında daha fazla bilgi için İlgili Konular'ı tıklatın.




  • Dil çubuğunu göstermek için
    Denetim Masası’nda Bölge ve Dil Seçenekleri’ni açın.
    Diller sekmesinde Metin hizmetleri ve giriş dilleri’nin altında Ayrıntılar’ı tıklatın.
    Tercihler altında Dil Çubuğu'nu tıklatın.
    Dil çubuğunu masaüstünde göster onay kutusunu seçin.
    Notlar

    Bölge ve Dil Seçenekleri'ni açmak için Başlat’ı, Denetim Masası’nı, Tarih, Saat, Dil ve Bölge Seçenekleri'ni ve Bölge ve Dil Seçenekleri'ni tıklatın.
    Elyazısı tanıma, konuşma tanıma veya Giriş Yöntemi Düzenleyicisi (IME) gibi bir metin hizmeti yüklediğinizde Dil çubuğu otomatik olarak görüntülenir. Bununla birlikte Dil çubuğunu kapatırsanız, aşağıdaki yordamı kullanarak yeniden görüntüleyebilirsiniz.
    Dil çubuğunu görev çubuğuna küçülttüğünüzde yeniden görüntülemek için, görev çubuğundaki Dil simgesini () tıklatıp Dil çubuğunu göster seçeneğini tıklatın.




  • arkadaslar benim sorunum da buna benzer ama farkli gibi/ zorla yaziyorum simdi inanin/ dil cubugu kayboldu ctfmon exe yaparak yerlestirdim ama diller gozukmuyor/ bolge dil seceneklerinden denedim turkce=turkce q klavye yaziyordu onceden simdi o da yok/ anlayacaginiz oradaki dil secenekleri aktif degil/ nette wordde vs hicbisey yazamiyorum neredeyse/ dil cubugu kisminda sadece yardim soru isareti var/ yardimi dokunabilecek var mi aramizda


     Dil çubuğu  nerede??


     Dil çubuğu  nerede??




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.