Şimdi Ara

Dil eğitimi için yurtdışına gitmek istiyorum -yardım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Ben yurtdışında dil eğitimi almak istiyorum. Bu konu hakkında biraz araştırma yaptım en uygun Malezya gibi geldi. Ama daha fazla bilgi edinmek istiyorum. 3 veya 6 aylığına gideceğim. Tavsiye ve önerilerinize açığım. İngilizceyi en uygun şekilde hangi ülkede ve nasıl öğrenebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Senin canın tatil çekmiş boşver ingilizceyi arada hallederim hayalini git bütçene uygun bir tatile bence
  • Malezyada ne dil okulu hocam? Umarim ingilizce amaçlı gitmeyi planlamıyorsunuzdur. Çok gördük Maltaya dil okulu için gidip iki kelime öğrenemeden gelen.
    Cidden dil okuluna gidecekseniz önceliğiniz resmi dili ingilizce olan ülkelere bakacaksınız. İngilizce için Ingiltere, Almanca için Almanya, Fransızca için Fransa gibi. Nasıl bir Japonca öğrenmek için ülkemize gelmiyorlarsa siz de öyle yapacaksınız.
    Özellikle güncel kurları düşününce yurtdışı ucuz dil okulu yoktur var diyen de merdiven altı dil okulu işletiyordur. Çok gördük 2bin sterline 6 ay Londrada dil okulu diye gezen sözde kurumsal firmaları.
    Üst mesajda da denildiği gibi tatil amaçlı gideceksiniz gidin ama dil okulu için para biriktirip gerçek dil okullarına gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyamet Senfonisi kullanıcısına yanıt
    Valla bravo hemen nasıl anladınız? Siz söyleyene kadar farkına varmamıştım. İngilizce öğrenmek için gideceğimi sanıyordum. Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de benzer durumdayım. irlanda mantıklı geliyor şuan çalışma izni verdiği için. irlanda ya bakabilirsiniz. maalesef avrupada konaklama çok pahalı.

    bu arada öğrenmiş olduk ingilizce için ingiltere fransızca için fransaya gitmek mantıklıymış:) hay allahım
  • Kanada'yı tavsiye ederim. F/P açısından daha uygun. Malezya native speaker değil.
  • Öncelikle merakettiğim yaşınız kaç ? Genelde işi gücü olmayan öğrenci veya genç arkadaşlar böyle yurtdışında dil okuluna heves ediyor maksat farklı deneyim yaşamak. Halbuki dile dair hiç birşey öğrenilmiyor özellikle malezya diyecek kadar farklı düşünen birini görünce ben anlarım tatil mi ihtiyacı dil öğrenimimi

    Not 2 : Birde çalışma izni olan yere dil okuluna gitme hayali kuranlar dahada komik paranız yoksa işkence çekmeye gitmeyin o ne öyle hem çalış hem dil okuluna git.Çalışınca orada kalabileceğini zanneden kişilerde olabiliyor

    Benim fikrim ise okadar paralar 3 ay için 6 ay için vermeyin.İngilizce seviyeniz belirli bir seviyenin üzerinde değilse pek faysını göremezsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 5 Eylül 2019; 22:13:11 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.