Şimdi Ara

directx 12 açılınca fps drop yaşanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bf 1 de görüntü ayarlarından dx12 yi aktif hale getirdiğimde baya sağlam fps dropları yaşıyorum. çok da önemli değil ama gtx 1060 la dx 12 de bu denli performans düşüşü normal midir ? dx 12 ekran kartını bu kadar zorlayan detaylara mı sahip?


    bir de sadece bf de test etme imkanım oldu. dx 12 performansını test edebileceğim başka oyunlar nelerdir? çünkü görebildiğim kadarıyla grafik kalite muazzam bir şekilde artıyor.



  • Yerli ve yabancı kaynaklarda özellikle BF1 dx 12 modunda bu sorunu yaşayan çok insan gördüm. Ekran kartı Amd-Nvidia farketmiyor. Sanırım (genel kanıda o yönde) oyun üreticileri kartlar her ne kadar dx12 uyumluda olsalar uygulama ve oyunlarını henüz bu yapıya tam manasıyla optimize edememiş durumdalar. Bu sorun özellikle BF1 de genel bir sorun.



    Test için Rise Of Tomb Raider'da deneyebilirsiniz. Daha önce oynamıştım Dx11 daha performanslı geldi benim sistem için ama Dx12'de de sorun yaşamamıştım.



    Oynamadığım ama Dx12 desteği var diye bildiğim diğer oyunlar: Sniper Elite 4 - Total War:Warhammer - Quantum Break gibi oyunlarlada test edebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bf 1 de bende dx12 sorunu yaşıyorum en iyisi dx11 ile oynamak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.