Şimdi Ara

Direksyon seti kullananlar bakabilir mi? G27 ve thrustmaster

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Ben 19 yaşında, araba yarışlarını aşırı seven, gerçek hayatta motorlu araçlara aşırı meraklı ve ayrıca motosiklet süren biriyim.
    Fakat benim araba yarışı maceram pc ile sınırlı kalmıştır hep. Kuzenlerimde görüp playstation a özenirdim ama babam bilgisayarın varya neyine yetmiyordu derdi bu tür konsollar onun için 2-3 yaşındaki çocuğun elindeki oyuncaklardan farklı değildi.
    Bu yaşıma geldim ve artık kendime bir konsol almaya karar verdim. Uzun araştırmalar sonucunda asıl olayın ps de değil, xboxda olduğunu gördüm(%10 araştırmalar %90 forza mucizesi sayesinde)
    Yakın zamanda xbox one alacağım fakat aklımı karıştıran büyük bir sorun var o da şu direksyon olayı. G27 yi beğenirdim ta ki xbox a uymadığını öğrenene kadar. Tabi uyduranlar olmuş ama garip garip laglar oluştuğu gibi söylentiler gördüm. Sonra gözüm thrustmaster ın 458 racing direksyonuna takıldı. Youtube a forza horizon 2 yazın üstten 2. yada 3. Video nissan skyline kullanan genç. Videoyu izlerseniz bahsettiğim direksyonun ne kadar güzel olduğunu görürsünüz, sanırım goproyla çekmiş direksyonu köşede ufak ekranda görünüyor.
    Ama videodaki arkadaş ek olarak 3 pedallı pedal seti, tam yuvarlak direksyon simidi ve 7 ileri 1 geri vites kolu almış. Bu parçalar da thrustmasterın hatta video açıklamasında model numaraları bile yazıyor T3 T8 li bişeyler görürsünüz.
    Bu güzelim markanın türkiye distribütörü olan aral in sitesinde bu ürünü gördüm ve çok sevindim ama ardından beni hayal kırıklığına uğratan sonradan eklediğim pedal vites gibi o 3 parçanın satılmamasıydı.
    1. Bunları türkiyeden alıp videodaki şekilde olduğu gibi kullanabilen arkadaşlar varmı?
    2. Varsa sonradan bahsettiğim bu 3 parçayı nereden temin etti?
    3. Logitech g27 ile xbox oneda forza horizon 2 oynayan var mı? Herhangi bir problem yaşadı mı?
    4. Varsa bağlantıyı nasıl kurdu?

    Biraz uzun oldu, bu konudaki hevesime verin. Hepinize çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Arkadaşlar yokmu bunlardan birini xboxla kullanan yada bunlar dışında başka tavsiyesi olan ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.