Şimdi Ara

DiRT RALLY 2.0 (ÇIKTI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
4
Favori
9.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    WRC serisinin rezil yapımcısının gerçekten iyi bir oyun yapacağına inanıyor musun? O adamlar 100 oyun daha yapsa düzgün oyun yapamazlar çünkü yeteneksiz ve beceriksizler tek yaptıkları lisans almak. Codemasters gibi yarış ustası bir firma şu WRC lisansını bu basiretsiz adamlara nasıl kaptırmış ona yanarım.
    valla ikisininde birbirinden farki yok biri fizikleri biride grafikleri kötü yapıyor ve evet 4 5 oyun yaptilar hala inancım var
    inancıma inanmaya devam edecem. Bu kez olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DIRT Rally lisans olmadığı için muhtemelen o etapları falan da mı kullanamıyor artık neyse bilemedim ama ilk oyuna göre acayip bi artı getirmeyecek demek ki, onunla takılmaya devam.

    Bu arada Xbox Live Gold'du sanıyorum, geçen ay WRC-6 verdi.

    Şuna bi bakayım dedim, WRC'lerin hepsi dandik diye hep gömdük. Oyunu ayarlardan "Simülasyon"a aldım ve o zaman iyi oldu. DIRT Rally tadı verdi biraz.

    7-8 falan bu anlamda denenebilir diye düşünüyorum aynı şekilde devam ediyorsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turki5hmo

    Monte Carlo yok finlandiya yok
    bu ülkelersiz rallimi olur salak bunlar, dirt rallynin gerisinde kalacak zaten grafik motoruda baya eskidi, wrc8 bomba gibi geliyor lisanslı 100ü aşkın gece gündüzlü yağmurlu lisanslı özellikleriyle bu kez olacak wrc
    Finlandiya ilk dirt rallyde de yoktu sonradan geldi. Sen alma bu oyunu.
  • 2000'de Colin McRae Rally 2 ile başlayan rally serüvenime
    Colin McRae Rally 4
    Colin McRae Rally 2005
    Dirt 2
    Dirt 3
    Dirt 4
    Dirt Rally ile devam ettim. Bu oyunlar içinden en beğendiklerim Colin McRae Rally 2 ve Dirt 2'dir. Diğerlerine pek ısınamadım. Gerek mekaniği gerek menü içi tatmin etmedi. Yine de elim hep gider bu seriye ve indirime girdiğinde alırım.
  • Yeni videolara bakınca yeni oyun dürt rally devamı değil dirt 4 un devamı gibi gelecek. büyük hayal kırıklığı. sevemedim şu an ki haliyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox'da fiyatı çok uygun. Ön sipariş geçsem mi beklesem mi bilemedim. Şubatta çok fazla oyun çıktı. Neyse incelemeler bir düşsün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Codemastersın 10 senedir cikarttiklari her oyunu her yil aldim. Cd li yillari saymiyorum. Direksiyon la ilgili her soruma hatta gizli kalmasi gereken sorulari ise ozelden yanitladilar. Bu sefer rekor hizda soruma twitter dan dönüş yaptılar. Oyun çıkışından sonra Kulüp sistemi (Klan) ekleyeceklermis oyuna. Yani kendi ligimizi ve online sampiyonamizi olusturup event ekleyip cikarip davet atabileceğiz Rally etaplarinda kendi leaderboardlarimiz olacak oyun efsane geliyor. :)

    Carve your way through a selection of iconic rally locations from across the globe, knowing that the smallest mistake could end your stage. You will need to rely on your instincts with the most immersive and truly focused off-road experience yet, including a new authentic handling model, tyre choice and surface deformation. Power your rally car through real-life off-road environments in New Zealand, Argentina, Spain, Poland, Australia and the USA, with only your co-driver and instincts to guide you. Race on eight official circuits from the FIA World Rallycross championship, complete with licensed Supercars and support series. Develop your team and cars around race strategies, and progress through a varied selection of Events and Championships in both a single player Career Campaign and a competitive online environment.

    • OVER 50 OF THE MOST POWERFUL OFF-ROAD CARS EVER BUILT – Tear through environments with an iconic roster of historic and modern-day rally cars, vw Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X & Citroen C3 R5. Also take on the challenging power of the Chevrolet Camaro GTR.4.

    • 6 REAL LIFE RALLY LOCATIONS –Take the wheel through the stunning environments of New Zealand, Argentina, Spain, Poland, Australia and the USA.

    • FEEL YOUR RACE – Improved handling, surfaces, fallibility and environments deliver the most authentic and focused off-road experience ever.

    • THE OFFICIAL GAME OF THE FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP – Race at Barcelona, Montalegre, Mettet, Lohéac Bretagne, Trois-Rivieres, Hell, Holjes and Silverstone in a multitude of different series.

    • DEVELOP YOUR OWN TEAM – Create a team, hire your staff and expand your garage of vehicles as you choose.

    • TUNING – Tune your vehicle to suit your driving style and environmental characteristics. Alleviate wear and tear by configuring each car’s set-up, and upgrade your parts to ensure your vehicles are ready for whatever challenge lies ahead.

    • GET COMPETITIVE – Race the entire DiRT Community in Daily, Weekly and Monthly Challenges, with worldwide leaderboards and events.

    Post-launch DLC content.

    Season One will focus solely on rally content, and will introduce the following cars, liveries and environments to DiRT Rally 2.0 as per the following schedule:

    – Week 1: ŠKODA Fabia Rally, Citroën C4 Rally
    – Week 3: Monte Carlo Rally, Special Livery
    – Week 5: BMW M1 Procar Rally, Opel Manta 400, Special Livery
    – Week 7: Sweden Rally
    – Week 9: Ford Focus RS Rally 2007, Subaru Impreza, Special Livery
    – Week 11: Germany Rally




  • İsveç Rallisi de DLC de :)
  • https://youtu.be/Y69xsMOUc2E

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Şu açıklamalar yüzünden ön sipariş geçmedim fakat müthiş puanlar aldı. Gidip geliyorum alsam mı almasam mı diye. :) Bütün içeriği Sezon Pass'a koymaları çok can sıkıcı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konu can sıkıcı ama Primary - Secondary olayi olmsyan Xbox ta 2 kisi 145 ten alabiliyorsan kacirma cikistan donra fiyat artacak. Malum ps4 te duzu 300TL

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    İşte Xboxa alsam mı almasam mı gidip geliyorum. Fiyat konusu şüpheli ya. Metro da çıktıktan sonra artar diyorduk artmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro nun galiba ozrl anlasmasi var. Zaten E3 te de Xbox konferansinda duyrulmustu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Öyle mi bilmiyordum onu. Valla şu sezon Pass muhabbeti olmasa hemen alıcam da o kafamı karıştırıyor. Bir kaç güne belli olur. İkinci oyun yine muhteşem olmuş o belli oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • One X de ön sipariş yaptım. İlk oyunu sağlam bir wheel ile oynamıştım bu sefer game pad ile oynayacağım umarım zorluğu çıldırtmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kontrol ayarlarına bir bakar mısın girince. Orda Steering Center Force u aktif edip değerini %35 civarı filan yapman gerek. Ayarlarda varsa Soft Clock u da On yapacaksın. Böylelikle el freni kullanıp döndüğün keskin virajlarda bile merkez kaç etkin dengeli olacaktır. Asist değil bu o yüzden canını sıkmana gerek yok gurur yapıp :) Dönüş açısı ayarı varsa Kontrol cihazında onu da 330 la bir dene yavaş yavaş arttırıp bak.
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. İlk oyunu Gamepad'la yaklaşık 80 saat civarı oynamıştım. İkinci oyunda oynanıyorsa alıcam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam test yaparım. Bu arada 1. Sezon içerikleri netleşmiş Monte Carlo, İsveç ve Almanya keşke standart versiyonu almasaydım dedim.

    Week 1: ŠKODA Fabia Rally, Citroën C4 Rally
    Week 3: Monte Carlo Rally, Special Livery
    Week 5: BMW M1 Procar Rally, Opel Manta 400, Special Livery
    Week 7: Sweden Rally
    Week 9: Ford Focus RS Rally 2007, Subaru Impreza, Special Livery
    Week 11: Germany Rally

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Delux yukseltmesi yapariz eger cidden incelemelerdeki kadar iyiyse. Napalim artik. Genelde Season pass'i degil de ana oyun fiyatini cikartiyor Xbox oyun cikis tarihi gelince. O yuzden getcekten 22 sinde deneyebilirsrk buyuk avantaj olur. Ama genrlde etken erisim delux pte orderlarina geliyordu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    İşin kötü tarafı sezon pass ayrı olarak satılmıyor şuan istesekte alamıyoruz ayrı satılamaz yazıyor:) Deluxe alanlar sadece 22 sinde oynayabilecek bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 20 Şubat 2019; 11:40:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.