Şimdi Ara

Dış kapının arkasında anahtar kaldı.Elimde anahtar var ama açılmıyor[Yardım] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
499.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ali282 A kullanıcısına yanıt
    Elektrigi kesebilirdin iceri girmene gerek kalmazdi firindakini kurtarmak icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdemlix

    rontgen filmi ya da sağlam bir plastık kart ya da aliminyum sac kullanabilirsin açmak için. göbekle oynama, bi de göbek masrafına girme, anahtarcılar da kart gibi bişeyle açıyor arkasında anahtar kalınca.
    Kartın 20 x boy ve uzunluğunda ince bir metal parçayi şloook diye kaydiriyolar aradan bam diye açılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu çok sık başa geliyor, daha geçen gün çeşmede benim başıma geldi, bayram vakti anahtarcı bulmak da zor. Biz bir de işin içindeyiz. Anahtarcı müşteriyi aradım hemen, şişe tavsiye etti o da. dilin orada yukarı aşağı hareket ettirmek gerekiyormuş, kapıyı çekmek lazımmış o sırada vs vs bir sürü şey anlattı. Bir sürü şişe harcadım, bir sürü de vakit harcadım ama açamadım. ya ben yeteneksizim ya da kapı çok iyi. Gerçi gerçekten de kapı mıh gibiydi hiçbir şekilde boşluk yoktu, sanırım ondan olmadı. çünkü bu şekilde açan bir sürü kişi var. neyse çilingir insaflıydı 60 tl ye kurtardım.

    Asıl sonrası önemli bence, yoksa ev huzurumuz kaçıcak hanımın bu anahtar bırakma huyundan dolayı. iki seçenek var bu durumdan kaçınabilmeniz için :

    1) Marelli magic parmak izli barel var (https://www.hirdavatfirsati.com/p-6826-Parmak-iziyle-acilan-sistemler-Marelli-magic-parmak-izli-ve-cep-telefonuyla-acilan-kilit-%28kapi-gobegi-bareli-silindiri%29-MAGIC-.html ) ve Marelli PASS şifreli barel var (https://www.hirdavatfirsati.com/p-7056-Kart-ve-sifreyle-acilan-sistemler-Marelli-PASS-sifreli-ve-bluetoothlu-celik-kapi-kilidi-%28kapi-gobegi-silindiri%29-PASSBL-.html ) . bu 2 üründe de anahtar kullanmadığınız için anahtarı içeride veya kapıda unutma şansınız yok. O yüzden bu soruna kesin çözüm bu, diğer çözümde çünkü anahtarı üzerinde değil de içeride de unuturlar kesin, o zaman anahtarınız yoksa yine bir dünya uğraşırsınız. bizim izmirdeki evde parmak izli barel var, ondan bütün bu sıkıntıları atlattık. parama kıyamadığım için çeşmeye koymamıştım, neyse artık şifreliyi koyucaz yapacak bir şey. para ev huzurumdan önemli değil, ona karar verdim. :))

    2) Alt tarafa mandallı bir barel takarsanız bir daha arka tarafta anahtar bırakma şansı kalmaz kimsenin, kullanım açısından da kolay bence. Niye alt tarafa mandallı barel koymuyorlar tam anlamıyorum. Herhalde güvenlik açısından mı şüpheye düşüyorlar ne yapıyorlar. Ama bence zaten kimse sizin anahtarınızla kapınızdan girmez o yüzden bence güvenlik farkı yok. Tabi sonuçta bu bareli de taksanız dediğim gibi içeride anahtar unutma şansı yine var, kilidin üzerinde olmasa bile. O zaman da eş dostta anahtarınız varsa onun peşinde koşarsınız. O yüzden üstteki gibi şifreli veya parmak izli bareli kullanmak çok daha süper ama tabi maliyeti daha fazla, artık bütçenize bakın. Onlar yüksek gelirse, mandallı bir barel alın en azından.

    Onda da güvenli bir barel alın takmışken bari , hırsızlığa karşı önlem de almış olursunuz. Bir kaç çeşidi önereyim ben, siz bakın artık açıklamalarına, çünkü o konu çok uzun :

    Kale alarmlı bareli alabilirsiniz (https://www.hirdavatfirsati.com/p-4411-Bareller-%28Kapi-gobegi%29-Kale-164-ASYN-%28eski-ASM%29-PILI-DEGISEBILEN-mandalli-tuzakli-ALARMLI-barel-%28silindir-kilit-gobegi%29-164ASYN-.html )

    Kale mandallı cec bareli alabilirsiniz (https://www.hirdavatfirsati.com/p-7046-Bareller-%28Kapi-gobegi%29-Kale-164-CECM-mandalli-tupten-sifreli-%28anahtari-kopyalanamaz%29-yuksek-guvenlikli-silindir-%28barel-164CECM-.html )

    Multilock mandallı tuzaklı bareli alabilirsiniz (https://www.hirdavatfirsati.com/p-8270-Bareller-%28Kapi-gobegi%29-Mul-t-lock-%28multilock-multlock%29-integrator-MANDALLI-TUZAKLI-patentli-anahtarli-barel-INTEGRATORMND-.html )

    Bir de paranız yeterse Kaba mandallı tuzaklı vs vs bareli alabilirsiniz (https://www.hirdavatfirsati.com/p-5582-Bareller-%28Kapi-gobegi%29-Kaba-Gege-marka-tuzakli-celik-takviyeli-blokajli-anahtari-kopyalanamaz-mandalli-kapi-gobegi-%28silindir-barel%29-GEGEM-.html )

    hepsi çok iyi bunların. hem bu sorunu çözmüş hem de kapınızı çok güvenli hale getirmiş olursunuz. Tabi 1.seçenekteki parmak izli ve şifreli bareller de güvenlik açısından çok iyi çünkü hem kırılmayla açılmıyor, hem de anahtar deliği yok. Bakın bakalım, hepsi pahalı gelirse, güvenliği boşver bana bu sorunu çözmek yeter derseniz 40 tl ye bile mandallı bareller var, alın geçin. hadi bakalım inşallah kimse kapıda kalmaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarin -- 23 Haziran 2019; 17:4:4 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: __bluefire__

    bu olayın aynısı bugün başıma geldi iyiki çilingir çağırmamışsın 50 lirayı kopardı adam
    Aradan 9 yıl geçmiş çilingir ücreti hala 50 lira vay iq
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

    çilingir 20 tl cam 5 tl en mantıklısını yaptı
    Çilingir 100 cam 150 oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı arkasında anahtar kalınca ne oluyor anlamadım olayı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

    Kapı arkasında anahtar kalınca ne oluyor anlamadım olayı?
    Kapıyı açamıyorsun ne olacak başka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bende senin gibi lanet etmiştim bu sorundan http://www.anahtarcim.org/blog/arkasinda-anahtar-kalan-kapi-nasil-acilir/ bu adresten sorunu çözdüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmethakki3434 -- 1 Aralık 2019; 13:52:27 >
  • .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer kendiniz açamadıysanız hiç uğraşmayın. Bu akşam anahtarı kapıya takılı olarak içeride unuttuk, kapımın üzerinde Kale üretimi en üst seviye çelik takviyeli barel mevcut ve kapıya çeşitli açılma yöntemlerine karşı ek korumalar ekledim ( Kapı dili bariyeri vs.). Evimin yakınında bulunan herhangi bir çilingir çağırdım kapı ile 1 saate yakın uğraştı, üstüne kapıyı çizdi, rozeti kırdı ve kilidi kurtaramayacak şekilde bozdu, tüm bunlara rağmen kapıyı açamadı. Kapıyı açamayınca çok doğru bir hareket yaparak bana MEGA ANAHTAR EVİ - SAMİ USTA'NIN numarasını verdi ve aramamı istedi. Aradım, sağ olsun müsait olduğu zaman gelip kapıyı hiç zorlanmadan ve zarar vermeden açtı. Bu yorumu hiç bir karşılık beklemeden, tamamen müşteri memnuniyeti geribildirimi olarak yapıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR.civan -- 10 Aralık 2021; 22:43:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.