Şimdi Ara

Diş teli fiyatları ne kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
40.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Site adı : Alpdent Group diş teli ve implant merkezi

    Diş teli fiyatını kendiniz hesaplamak isterseniz.: https://www.alpdent.net/dis-teli-fiyatlari-hesaplama

    implant fiyatını kendiniz hesaplamak isterseniz : https://www.alpdent.net/ımplant--fiyat-hesaplama


    Dİş teli ile veya implant ile lgilli bize tahmini tedavi süresi, teknik bilgi, fiyat aralığı sormak isterseniz : https://www.alpdent.net/dis-teli-fiyatlari-ve-ssk#yorum

    Şeffaf plak mı, görünmez diş teli mi tercih etmelisiniz ? : https://www.alpdent.net/seffaf-plak-mi--dis-telini-mi-tercih-etmeliyim--seffaf-plak-etkili-mi-


    Diş teli fiyatları ne kadar

    Diş teli fiyatları her ne kadar maliyete bağlı olsa dahi her klinik farklı fiyatlarda tedavi yapma özgürlüğüne sahiptir. Türk diş hekimliği birliği her yıl diş teli , implant diş çekme gibi diş tedavilerinde mihenk taşı oluşturacak fiyatları yayınlamaktadır.

    Türkiye şartlarında diş teli fiyatları ortalama şu aralıktadır.

    Tek çene metal diş teli fiyatı : 3000-6000tl
    Çift çene metal diş teli fiyatları : 4000-7500tl
    tek Çene porselen (görünmez diş teli ) diş teli fiyatları : 4000-7000tl
    çift çene porselen (görünmez diş teli ) diş teli fiyatları : 5000-8000tl
    Ayrık diş tek çene : 3500-5500tl
    Aylık diş çift çene dişteli fiyatları :4000-7500tl


    web adresimiz:www.alpdent.net
    irtibat numaramız : 0532 582 40 50

    iletişim adresimiz: Merkez Mh. Büyükdere Cad. Damla Apt. No:21/3 Şişli/İST. info@alpdent.com.tr
    P: 0532 582 40 50
    M: 0212 219 09 08

    Diş teli fiyatları ne kadar

    DİŞ TELİ FİYATLARI NASIL HESAPLANIR

    Diş teli hesaplama bir çok dişleri çarpık olduğu için diş teli yaptırmayı düşünen hastaların merak ettiği tahmini fiyat bilgisini sağlamayı amaçlamaktadır. Diş teli fiyatları her sene türk diş hekimleri birliği tarafından belirlenmektedir. Öyle ki bu ortodonti fiyat listesinde angular diş yapısına yönelik diş teli tedavileri, braket takılması , düşen braket yapımı, pekiştirme tedavisi, hızlı maxiller genişletme gibi işlemlerin kdv hariç ve kdv dahil fiyat bilgileri verilmektedir. Bu fiyatlar zorunlu fiyat uygulaması değil tavsiye niteliğinde tedavi ücretleridir. Her hekim istediği diş teli uygulama aparey maliyet fiyatını uygulayabilir.



    Diş teli fiyatları son dönemlerde dolardaki artışın yansıması olarak artmıştır. Ancak maliyet esas artış sebebi olarak bilinmelidir. Herkeste diş problemi farklı olduğu için kişiye özel fiyat bilgisi ancak net olarak muayene olduktan sonra mümkün olmaktadır. Ancak fiyat aralığı son yıllarda 2500tl ile 7500tl arası değişmektedir. Tek çene fiyatları her zaman çift çene fiyatının yarısı olmamaktadır.



    Diş teli hesaplamasında bazı faktörler fiyatı belirlemektedir.

    -Braket ve diş teli malzeme özelliği
    -Tek çene veya diş çene diş teli yapısı
    -Çarpıklık miktarının az ya da fazla olması
    -Dişlerin ayrık olması durumunda ayrıklık durumunda dişler arası aralık miktarı
    -Gummy smiley , diş etlerinin normalden çok daha fazla görünmesi
    -Çenenin ön veya geride olması
    -Damak ve çene darlığı gibi yapısal bozuklukları olması


    Malzeme türüne göre , metal, porselen braket veya şeffaf plak tedavileri kullanılmaktadır. Diğer diş teli fiyat hesaplamasında tek çene veya çift çeneye diş teli takılması gerekliği de kullanılır. Ucuzdan pahalıya diş malzemelerini

    -Metal diş teli
    -Porselen diş teli (görünmez diş teli)
    -Şeffaf plak
    Olarak sıralayabiliriz.

    (şeffaf plan nasıl takılır , şu videoyu inceleyebilirsiniz.)
    https://www.youtube.com/watch?v=gqetSha3Z5g



    Tek diş dahi olsa o diş tüm çenenin düzenini etkileyeceğinden o çeneye en perifer dişlerden başlayarak braket ve diş teli takılmalıdır. Çoğu zaman aynı çenede olmak kaydı ile tek diş veya daha fazla diş olması diş teli hesaplamasında sonucu etkilememektedir. Çoğunlukla Tek çene diş teli fiyatları 2500-5000 tl aralığında, çift çene diş teli ise 4500-7500tl aralığındadır.



    Diş çarpıklık miktarı çok fazla ise, dişlerin olması gerekenden daha eğik , daha yukarıda olması , fazla veya eksik dişleri olması, standart yerinde çok uzaklaşmış dişler var ise fiyat değişebilmektedir. Bazen yıllar önce çekilmiş bir diş ya da yirmi yaş dişlerin çıkıp diğer dişlere bası yapması , fazladan çıkan dişin diğer dişleri sıkıştırması bu sonuçları doğurabilmektedir.



    Ayrıca dişler arası çok ayrık ise diş teli fiyatları tedavi süresinin uzaması ve işlem sayısının artması nedeniyle artmaktadır. Bazı vakalarda ayrıklık miktarı mevcut dişler ile fiziksel olarak kapatılamayacak gibi ise , diş teli tedavisinde bir dişlik boşluk bırakılır ve ortodontik tedavi bittikten sonra o boş yere implant ile diş eklenebilir. Diş teli hesaplamasında implant fiyatı ve uygulaması dahil edilmemektedir. İmplant hesaplaması için şu linke tıklayınız.
    https://www.alpdent.net/ımplant--fiyat-hesaplama





    Çenenin önde geride olması dislokasyon miktarına bağlı olarak aslında çene cerrahisi endikasyonudur. Ancak hafif vakalarda diş teli ile çok büyük oranda düzeltilebilmektedir.


    Daha ağır vakalarda cerrahi tedavi olmak istemeyen hastalar ortodontik tedaviyi tercih edebilirler. Ancak sonuç %100 düzgün çene yapısını sağlamaz, ancak bir miktar düzelme hastayı tatmin edebilir ya da çene cerrahisi öncesi, ilk tedavi olarak diş teli tedavisini düşünebilir. Çene problemleri 24 aya kadar süren diş teli tedavisini gerektirir. Yapılan işlem sayısı ve malzeme değişimi daha fazla gerektiğinden maliyet ve efor artışı paralel olarak diş teli fiyat artışını sağlar. Diş teli hesaplamasında tahmin edilmesi zor olan veriler ancak muayene sonucu fiyat olarak belirlenebilir.







    Çene, damak darlığı gibi sorunlarda ilk planda uygulanması gereken tedavi çene cerrahisi olmalıdır. Yine de bir miktar düzelme olması için diş teli uygulanabilir.





    Tek çene veya çift çene tedavilerini her ne kadar hasta belirlemeyi tercih etse dahi, optimal çiğneme sağlanması, estetik gülümseme tasarlanması, üst çenenin bir miktar önde olması gerekliliği , gummy smile diş yapısının düzeltilmesi gibi faktörler daha teknik konular olduğu için ortodonti uzmanı -hasta planlamasıyla en güzel sonuca ulaşmalıdır.



    Görüldüğü üzere diş teli hesaplamasını bir çok faktör belirlemektedir. Unutulmaması gereken diğer bir nokta ise bu işi yapacak ehil uzmanların seçilmesidir. Öncesi -sonrası resimleri inceleyip, ortodonti uzmanının planlaması değerlendirip daha doğru kararlar verebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.isikgoz -- 19 Mart 2019; 22:2:30 >







  • Daha önce bizim çocuğun diş teli tedavisini Alpdent' te yaptırmıştım. 1 yıl sonra tedavisi bitti ve şimdi 2-3 yıldır eski dişlerini unuttu bile. Önerdiğimiz dostlarımızdan Başarılı bir ekip olarak devam ettiğinizi duyuyoruz.
    Taksit taksit ödemeleriniz devam ediyor diye biliyoruz.
    Bu arada hesaplama tablonuz çok güzel olmuş. Başarılarınızın devamını diliyorum
  • Emre Bey diş teli tedavisinde taksit yapıyor musunuz acaba? Bir de taksitlendirme nasıl oluyor? Ülkece içinde bulunduğumuz ekonomik durumda ilk başta ödemeyi sormak ayıp olmaz umarım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ,taksit yapılıyor . Örneğin ; tedavi süreniz 15 ay sürüyor ve tedavi ücretiniz 4500tl ise 4500/15: aylık 300tl ödeme ile tedavinizi tamamlayabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı cevap için teşekkür ederim. Bu şekilde ödeme stili mantıklı. Muayene randevusu alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane implant en uygun ne kadar olur acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Merhaba , Bego marka implant en bilinen kaliteli ithal implantlardandır, fiyatı 2200tl dir. İmplance marka yerli implant ise yine kalitelidir ve fiyatı 1200tl dir. Toplam 2 diş için 2400tl ye implant yaptırabilirsiniz. Saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.isikgoz -- 9 Aralık 2018; 15:46:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üst ön dişlerimden bir tanesi çarpık, insan içinde utançtan güldürmeyen cinsten. Buna diş teli tedavisi uygulanır mı? Fiyatı ne olur acaba? (Üniversite öğrencisiyim ona göre bir fiyat lütfen) Son olarak ödemede kolaylık sağlıyor musunuz? Taksit taksit ödeme gibi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nisaguly -- 9 Aralık 2018; 22:55:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ben ankara oturuyorum diş teli için ankara tanıdığınız ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?
  • Nisaguly N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durumda üst çeneye diş Teli takılmalıdır. Tedavi süreniz 12-13 ay kadar sürer. Tahminen diş Teli fiyatı 3000-3500tl kadar olabilir. Ücretsiz muayenemizden yararlanmak isterseniz size tam fiyat verilebilir. Bu arada tedavinizin süresi taksit sayısını belirlemektedir. Yani 13 eşit taksitle ödeme yapabilirsiniz. Saygılarımla .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umit d

    merhaba ben ankara oturuyorum diş teli için ankara tanıdığınız ya da tavsiye edebileceğiniz bir yer varmı?
    Ankara da açıkcası Size önerebileceğimiz yerler sorun olması durumunda bize güveninizi sarsabilir. İsterseniz aylık istanbul a gelip tedavinizi yapabilirsiniz , ya da Ankara dan klinikler bu bölümde size öneri de bulunabilir.
    Saygılarımızla.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, tek çenede diş Teli ile ayrık dişler düzeltilebilir. Çene yapınıza göre, tedavi sonrası boşluk kalmama ihtimali de olmakla birlikte, tek implant diş olabilecek boşluk kalma ihtimali de vardır. Bu tamamen ücretsiz olabileceğiniz muayene sonrası netleşir .
    Yine de 2 tarafa da birer implant düşünür isek; ayrık dişlerin kapanması 13-14ay süre alır ve üst çene için ödeyeceğiniz tahmini fiyat 3500-4000 tl bandındadır. Diş Teli fiyatını 14 taksitle ödeyebilirsiniz. Boşluklar kaldığında 2 tane implance marka yerli implant olursa 2x1200 : 2400tl implant için gerekecektir. .
    Saygılarımızla .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayır dolgu ve kanal tedavileri diş teline engel değildir. Gelmeden önce iletişim bölümünden lütfen randevu alınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, diş teli fiyatları konusunu forumdan araştırınca siz çıktınız. Size 2-3 sorum olacaktı: Dişlerimden ön iki tavşan dişimin yanındaki diş, diş etime gömülü gibi yani bir nevi vampir dişi gibi duruyor. Alt çenedeki dişlerim de çarpık ve en arka sol alt dişim ile bir önündeki dişimin arası neredeyse bir dişin dörtte biri kadar açık. Dolayısıyla pek kolay bir hasta olmayacağım herhalde. Öncelikle diş etime gömülü olan dişim diş teli tedavisi ile düzelir mi? Alt çene sol arka dişlerimin arasındaki ciddi açıklık kapanır mı? Ve cevaplarınoz hepsine evet ise bu kadar sofistike bir diş teli tedavisinin ücretlendirmesini nasıl yaparsınız? Ben bir bankada gişe memuru olarak çalışıyorum, hepsini ya da yarısını dahi ödeyebilecek maddi durumum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre.isikgoz

    Merhaba , Bego marka implant en bilinen kaliteli ithal implantlardandır, fiyatı 2200tl dir. İmplance marka yerli implant ise yine kalitelidir ve fiyatı 1200tl dir. Toplam 2 diş için 2400tl ye implant yaptırabilirsiniz. Saygılarımla..
    24 yaşında diş teli takılır mı, şeffaf tel kullansak tedavi süreci uzarmı öyle bi söylem var.
  • EyupGuruz E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Diş etine gömülü olan diş eğer dişlerin pozisyonuna yakın ise ve boş yer var ise 12 ay içerisinde o boşluğa dizilimsel olarak yerleştirilebilir . Yer olmaz ise o diş çekilmek zorundadır . Alt çenedeki sorunlar fazla olduğundan tedavide çarpık dişler ve ayrık dişler vektörel olarak bir noktada birleştirilip aynı sıraya konulabilir. Çift çene ve komplike bir diş yapısı olduğundan tedavi süresi 18 aya kadar uzayabilir. 5500-7000 tl civarında olan diş Teli ödemesini 18 ay taksitle yapabilirsiniz. Yarısını tedavi başında ödemeniz gerekmez, net değerlendirme için lütfen muayene olunuz.
    Saygılarımızla...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.