Şimdi Ara

Disconnect hilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar oyunda genellikle karşılaştığım bir durum bu. yenmek üzere olduğum adam nası yapıyorsa artık bana dc verdirdiyor (bir ara aynı olay lol de de vardı) ve %100 yeneceğim oyunu kaybediyorum gerek oyundan düştüğüm için gerekse yeniden girene kadar geçen sürede. hiç bana senin bozuk demeyin aynı hs ile twiç yayını izliyorum ve mobildende başka bir online oyun oynuyorum diğer ikisi hiç kesintiye uğramazken (modem ışıklarıda hiç sönmüyor) hs de oyun birden tamda ölüm vuruşu yapıp bitircekken çat diye kopuyor. kesinlikle hile var hemde bu olay uzun zamandır var ama son günlerde çok başıma gelmeye başladı ve sabrım taştı artık. zaten 40 dereden su getiriyoz 3-5 oyun kazanmak için birde bu tipler çıktı başıma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 16 Mayıs 2016; 20:59:38 >







  • Yok öyle bir hile yanlış düşünüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

    Yok öyle bir hile yanlış düşünüyorsun

    Pekala ddos denilen olay la karşılaşmış olabilir ve ddos bilinen ancak bir türlü kesin bir çözüm bulunamayan milleti kanser eden bir sorun support a bildirilmesini tavsiye ederim ddos olup olmadığını kontrol ederler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *DragonHunter*


    quote:

    Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

    Yok öyle bir hile yanlış düşünüyorsun

    Pekala ddos denilen olay la karşılaşmış olabilir ve ddos bilinen ancak bir türlü kesin bir çözüm bulunamayan milleti kanser eden bir sorun support a bildirilmesini tavsiye ederim ddos olup olmadığını kontrol ederler

    Hs ve ddos

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ProHookBlitz


    quote:

    Orijinalden alıntı: *DragonHunter*


    quote:

    Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

    Yok öyle bir hile yanlış düşünüyorsun

    Pekala ddos denilen olay la karşılaşmış olabilir ve ddos bilinen ancak bir türlü kesin bir çözüm bulunamayan milleti kanser eden bir sorun support a bildirilmesini tavsiye ederim ddos olup olmadığını kontrol ederler

    Hs ve ddos

    Böyle bir şey yok deyip görmezden gelmekten se fikir belirttim doğru veya yanlış dalga geçmek,küçümsemek ne kadar da güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Büyük ihtimalle paranoya olmuş sizde böyle bir şeyin olma ihtimali çok düşük. Dediğinize gelince Wi-fi'dan bağlanıyorsanız pcnizin wi-fi'ında sıkıntı olabilir. Anlık kopmalar bazı oyunları etkiler bazılarını etkilemez örnek olarak Wi-fi'dan bağlandığım zaman pc biraz fazla ısınınca sıkıntı çıkmaya başlıyordu Rocket League'de sürekli oyundan düşüp duruyordum. Ama cs oynarken hissedilmiyordu bile neredeyse aynı zamanda skype sıkıntısız çalışmaya devam ediyordu. Sorunun sizin bağlantınızda olduğunu düşünüyorum. Dediğiniz imkansız bir şey değil tabiki ama lol'den bildiğiniz için sizin aklınızın direkt oraya şartlandığını düşünüyorum.
  • İddianızın doğru olduğunu, hadi teknik olarak da mümkün olduğunu varsaysak dahi Rank kaçta karşılaşıyorsunuz bu sorunlarla bilmiyorum lakin böyle bir şey yapabilen kişi zaten bir günde Legend Rank'a ulaşır. Ayın 17'sine kalmaz Ladder uğraşı.

    Bir de işin teknik boyutu var zaten ki, sizin Server ile bağlantınızı kesmek için direk olarak Server'a müdahale edilmesi gerekiyor ki Blizzard Serverlarına girip böyle müdahalelerde bulunabilecek kişi zaten vaktini ve bilgisini HS'de Rank atlamak için harcamaz.

    Bu sorunun sebebi örneklediğiniz üzere Modem ışıklarına yansımayacak, Twitch yayınlarını kesmeyecek, tarayıcıda fark edilemeyecek boyutta "anlık" net kesintilerinin Battle.net Launcher tarafından tolere edilmemesidir ki yeni bir şey de değil. İlk günden beridir bu şekilde.

    Özellikle Wi-Fi bağlantılarında çoğu kişinin başına geliyor ki "kazanılacak oyun" sırasında oluşması gibi bir ortak yanları da yok. Kaybedeceğim oyunda da lethal turunda Disconnect aldığım çok oldu.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • olamaz yönündeki yorumlarınız için teşekkürler ancak dayanak noktanız olan wifi konusunda bir sıkıntı var ben pc de kablolu internet kullanıyorum sadece telefon wifi ve ben hs yi hep pc den oynarım. ddos olayını gözünüzde bu kadar büyütmenizse çok garip duymamış olamazsınız lol de yaşanan dods ile oyun kazanma durumlarını. millet lol de kazanmak için yapıyorsa hs dede pekala yapabilir. twiç yayıncılarına da zaman zaman bu ddos saldırıları yapılıyor yani demek istediğim belki ben veya bizler nasıl yapıldığını bilmiyoruz ancak çok bilgi gerektiren extrem bir olay değil ddos saldırısı yapmak o yüzden bu olay zamanla çoğalınca bana hak vermeye başlayacağınızı düşünüyorum.

    ayrıca google a "hearthstone ddos attack" yazdığınızda çıkanlarada bi göz atmanızı ve ona göre fikirlerinizi söylemenizi rica ediyorum.

    hilecileri bulursam bu şekilde kesecem gırrr




  • Blizzard serverına ddos atmak zor bişey değil öyle olsa Riot games serverlarına da kimse ddos atmazdı,gayette mümkün ddos yemeniz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben oyunu mobilde oynuyorum yeni başladım sayılır şaman oynuyorum 12 levelim şamanda. 2 sorum olacak. Şamandan daha iyi hero öneriniz var mı ? Bir de , biriken goldlarımla rare , epic gibi şaman kartlarını nasıl düşürebilirim yani goldlarla hangi pack'i çekmeliyim , kısaca oyunun ilerisi hakkında yapmam gerekenleri anlatabilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ortada Ddos varsa bu saldırı Battle.net serverlarına değil oyuncuya yapılır. Bunun içinde İp adresinin bilinmesi gerekiyor, maç sırasında eğer ip adresini bulabiliyorsa o Ddos yapan kişi çok yanlış yere vakit harcıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parcifal P kullanıcısına yanıt
    Eşleşilen rakibin;

    - Kullanıcı adıyla aynı başka hesap olmayacak

    - Skype hesabı olacak

    - Skype kullanıcı adı ve Battle Tag'inde mevcut kullanıcı adı da aynı olacak

    - Bu yönerge ile kişinin Skype hesabı üzerinden IP tespiti yapılıp, bulunan IP'ye saldırı yapılmak suretiyle oyuncuya disconnect verdirilecek (Bu arada Skype'a son kayıtlı IP de değişmemiş olacak...vs gibi ayrıntılara hiç girmiyorum)

    Şimdi, Aynı Ad/Soyad kombinasyonuna (ya da kullanıcı adına) sahip Skype hesaplarının hangisinin rakibe ait olduğunun tespitini de geçtim Skype hesabı üzerinden IP bulunacağı söylenmiş lakin bunun nasıl olacağı/olduğu hususunda (Tabii bir de 10-15 dakika içerisinde, kendisinde ekli bile olmayan ve muhtemelen Offline bir hesap üzerinden ) detaylar es geçilmiş.

    Hepsine tamam desek bile kullanıcı adıyla alakalı mevzu bahis bu şartları sağlayan tek bir oyuncuyla rast gelme ihtimali için bile 1/10,000 ihtimali bile düşük kalır.

    Nasreddin Hoca fıkrası geldi aklıma;

    Hoca birinden borç istemiş, tabi adam da sormuş: “Parayı vereyim de Hoca, nasıl ödeyeceksin” diye. Hoca, “Önce dikenli tel alacağım, onları koyunların geçtiği yerlere koyacağım. Yünleri zamanla ufak ufak dikenlere takılacak, birikecek. Ben bu yünleri toplayacağım. Sonra onları ip yapıp pazarda satacağım, böyle böyle borcumu ödeyeceğim” demiş. Adam gülünce de hoca cevabı yapıştırmış: “Hazır parayı gördün tabii, gülüyorsun”
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Böyle bir durumdan şüpheleniyorsanız, Blizzard ücretsiz BattleTag değişim imkanı sunuyor, BattleTag ınız için Skype adınızla ilgisi bulunmayan bir isim alarak sorunu çözebilirsiniz. Yalnız reddit de açılan o konu 2.5 sene önce açılmış, böyle bir durum varsa bile yeni değil, hearthstone un ilk zamanlarından beri var olan bir olay.
  • Skype üzerinden ip bulmak çok basit bir olay. En basitinden Skype IP Resolver diye aratırsanız ne kadar kolay olduğunu görürsünüz. Zamanında LoL ve CS'de çok sık rastlıyordum bu olaya. Ama buna Hearthstone'da denk gelmek neredeyse imkansız. Çünkü BattleTag alırken nick kısıtlaması yok, o yüzden çoğu oyuncu yaygın nickleri kullanıyor. Arada eşsiz nicki olup böyle ddos yiyen vardır ama bu konuyla alakası yok o olayın.

    İlk mesajında teknik olarak mümkün olduğunu varsayarsak demişsin de Drop Hack şu an yapılan bir şey. Bazı yabancı forumlarda bununla ilgili şeyler de var. Merak eden araştırabilir ama bu konu hakkında detay vermek istemiyorum.

    Son olarakta, Az önce oyunu bitirecekken adam Sorry emote'u attı ve dc yedim, bağlandığımda oyun bitmişti. Ben de konuya bir şeyler yazayım dedim. Benim düşüncem bu olay yaygınlaştığı için Blizzard'ın yakın bir zamanda el atacaktır. En son SC2'de hile konusuna çok önem gösteriyorlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Eren- -- 31 Mayıs 2016; 1:15:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • -Eren- - kullanıcısına yanıt
    hocam onun sorry emote atması şu şekilde oluyor. Adam oynuyor. Sıra sana geçiyor. Ama senin internetinde sorun olduğunda bu bildirim sana gelmiyor. Bekliyor. Bekliyor. Bekliyorsun. Bu esnada adam ipi görüyor. ve yavaş yavaş yanmasını bekliyor. İp bitmeye yakın sana "sorry" diyor. Bu esnada senin bağlantın geliyor. Ama arada biraz kopukluk olduğu için Server ile disconnect oluyorsun.

    Oyun client / server bazlı oyun. LoL ve CS'de sen servera DDOS yaptığında o serverda olan tüm oyuncular etkilenir. Ama hearthstoneda 1 kişi için DDOS saldırı yapmak ve bu saldırıdan kendiside etkilenecektir. çok mantıksız. Oyunda süre var çünkü, O süreyi server sayıyor. size bildiriyor. DDOS ile bu bildirimleri uzatmış olursun. Ki bundan DDOS yapanda etkilenir.

    Gelelim LoL ve CS'lere... Bir oyunda 4-32 kişiye kadar olabiliyor. Sen DDOS saldırdığında bu kişilerden etkilenenler olur. Ama hs 1-1 olduğu için zor be dostum...

    Ben ttnet ile bağlıyken çok oluyordu sendeki durum. Ozamanlar devamda etmiyordu oyun. Koptuğun anda direk yenilmiş oluyordun. internetten ötürü dostum....




  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Sorry emote için dediğin olay bana olanla aynı değil. O oyunun kendi ayarladığı bir interaction. Bunu adam kendisi yaptı, niye yaptığı üstünde de tartışmaya gerek yok gibi. Server'a ddos atsa oyun komple kaybolurdu, adam beni düşürerek eliyle bitirdi oyunu.

    Ne kadar bilmiş cevaplar vermişsin öyle dostum. Sanki benim yerime kendin yaşadın olayı gibi. Heartstone'un Server-Client bağlantısının mantığını anlatan bir şema var Blizzard'ın kendi forumlarlarında. Yöneticilerden birinin postu hatta. En basitinden onu bulup incele, en azından nasıl yapıldığına dair teorin olur kafanda.

    Packet manipulate diye bir olay var. Çoğu oyunda packetler üzerinden hile yapabilirsin. Bunun örneği LoL'de vardı, Bir aralar hile kullanan birisi sana saldırmaya geldiğinde dc yiyordun. Bildiğin oyun devam ediyor ama sen bağlanamıyordun. Adam seni öldürdüğünde oyun tekrardan düzeliyordu. Gayet basit bir kaç kodla oluşturulmuş bir script libarysiydi bu.

    Aynı şekilde packetlerle uğraşarak cs'deki en kaliteli anti cheat'ı olan esea platformunda hile yapıyor bazıları.

    Senin ddos hakkında tek bilgin server ip'sine ddos atıp serverı komple çökertmek falan herhalde. Bu mantıklada senin bilgin dışında olan-yapılan şeyler imkansız sayılıyor sanırım?

    Bir konu hakkında bir iki şey öğrenipte sonra forumda milleti alıntılayıp o konunun uzmanıymış gibi milletle polemiğe girmeye çalışanlarda hiç haz etmiyorum. Belki öyle birisi değilsindir ama söylediklerime çok bilmiş gibi cevaplar vermesen daha ılımlı bir cevapla karşılaşırdın. Yorumun için teşekkürler ama artık mesajlarıma yönelik yorum yapmazsan memnun olurum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Eren- -- 13 Haziran 2016; 1:46:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • -Eren- - kullanıcısına yanıt
    Basit bir soru? Eğer packet manipulate edilecekse, hangi ip adresindekileri edilecek? Senin anlattığın senaryoda senin ip adresini tespit etmesi şart. Bu oyunda karşı rakipin ip adresini tespit etmen (skype battle.net vs programlarda arkadaşın değilse) imkansız gibi bişey.

    Ben bilmiyorum. Nasıl senin IP adresini bilebilecek? Skype filan değil ki bu direk peer to peer bağlantı kurup ip adresini alasın. Bu oyunda herkes server'a bağlı değil mi?. Ben netstat çektiğimde karşımdakinin ip adresi değil server'in ip adresini buluyor olurum. ORada da packet manipulate yapamazsın.... yanlış mı biliyorum?

    Bilgim dışında olan - yapılan şeyler imkansız demiyorum. Ben Bilgisayar mühendisiyim ve cisco ccnp sertifikam(Network konusunda tecrübeliyim.) da var. Bu konuları hem pratikte hem teorikte kusana kadar gördüm ve uğraştım. O yüzden benim bilmediğim birşey varsa söyleyip beni aydınlatabilirsin.

    Ama karşı taraf senin IP adresini bilmeden hiçbir şekilde paketleri değiştiremez. Ki senin IP adresini bilsede Güncel bir router ve varsayılan ayarlarda kullanmıyorsan, adamın o paketleri manipule edecek yetkisi olamaz. Superonline/ttnette filan yada server ile türkiye arasındaki network şirketlerinde çalışması yetkili olması gerekiyor. Tabi bu senaryo çok çok olağan dışı şartlarda. Olsa bile bir kişi yada iki kişi olur. Sıklığı az olur.

    Özetle NŞA altında bu iş olmaz. NŞA(Normal şartlar altında) değilsede adam bir oyun için uğraşmaz. Öyle bir açık filan bulsa Bankaların paketlerini manipule ederdi. Ve bu işten ciddi kazançlar sağlar.... Kazanç sağlayamayacağı bir oyun için bu derece profestyonel bir işlem yapmaz.

    Ama bilmediğim birşey varsa, paylaşırsan da memnun olurum.




  • boş konuşanlar gelmiş yine. bilader var diyorsak bi tarafımızdan uydurmuyoruz bunu.

    al sana başka insanların yaşadıkları.

    https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=hearthstone%20dc%20hack

    ya şöyle kendinizi dünyanın en zeki insanı zannetmiyormusunuz cidden komik oluyorsunuz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.