Şimdi Ara

Discovery 122 mb. Sistem güncelleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ciddi bir sorun yaşıyorum ve daha fazla soruna sebep olmadan önce işin uzmanlarına danışmak istedim. Umarım yardımcı olabilen birisi çıkar.

    122 mb. lık güncellemeyi almak istedim. Güncelleme esnasında recovery modunda hatalı/bozuk zip dosyası gibi bir hata oluştur. Reboot ettiğimde sistem General Mobile görüntüsünde donup kalıyordu. Uzun süre bekledim ve bir çeşit boot hatası yaşadığını düşündüm. Recovery modda açıp USB ile bilgisayara bağlamak istedim ama bilgisayar veya telefon hiçbir tepki vermedi. Factory reset/wipe cache vs. denemeleri yaptım netice yok.

    Şu anda son çarem bir SD carda doğru bir dosya atıp apply update from sdcard3 olarak recovery modda gözükmesini beklemek olacak.

    Ne indirmeli ve kurmalıyım yönlendirebilen olursa çok memnun kalırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • arkadaslar 16 gb kitkat yazilim yukleme aracini indirin pc ye tekrar kurun kitkati.daha sonra guncelleme yapiyor.cok basit bir islem.ana konuda var yandex diskte linki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis e götürdüm telefonu 300tl.Ücret istedi bende tüketici mahkemesine başvurdum, kesin olursa dediğin yöntemi yapalım link nerde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu hangi moda almak lazım arkadaşlar bir yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu herhangi bir moda almanıza gerek yok.Kapatıp bataryası çıkık bi şekilde pcden yazılım aracıyla stock kitkat yükleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.