Şimdi Ara

discovery channelda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • şu anda discovery channelda Çin in 2008 e hazırladıgı spor komplekslerini anlatıyor.kacırmamanızı oneriyorum.Su küpü şeklindeki olimpik havuz,dunyanın en buyuk televizyonu seklindeki basketbol sahası,su altından girilen ve hiç kolon kullanılmayan çelik bir konser,opera,tiyatro binası ve digerleri.Gerçekten muhteşem tasarımlar.



  • evet oleler..ben dün cine yapılmayı dusunulen gok deleninin belgeselini izledim dünyada esi olmayacak bi tane yer cekimine meydan okuyacak..iki tane uzanan kule havada degisik bi bicimde birlesiyo..cin bir cok sektorde ataga gecti bu iyimidir bilmiyorum...ama adamlara hakkınnı vermek lazım calısıyolarki kazanıyolar.
  • evet bende gordum o gokdeleni.yapılırsa harika bir olay olur.ayrıca yanına bir baska enteresan gokdelen daha yapmayı dusunuyorlar.
  • masallah peki biz ne zaman bole seyler yapacaz bakalim..o günleri görebilecekmiyiz..halbuki bizim mimarlarımız bi cok yabancı mimardan daha iyi aslında ama adamların imkanı yok..bu arada bence digi turkdeki belgesel kanalları az sen ne diyosun.sadece 3 tane bence dah cok olması lazım ozellikle bole kulturle ilgili...
  • ben de izledim belgeseli. 20 günlük bir olimpiyat için milyar dolarlar harcıyor çin. insanlık tarihinin en parlak medeniyetlerindendir çin.bir önceki gece çin seddinin inşası konulu bir belgesel vardı. bu gün için çin fakir bir ülke,belki aşırı büyüyen bir ekonomi am fakir bir ülke hala. çin seddini yapan üülkenin isviçreli inşaat şirketlerine gökdelen yaptırarak kendini ispatlamaya çalışaması yaman bir çelişki değil kidir arkadaşlar?
  • ''Bir ülkenin gelişmişliğini geride bıraktığı mimarisi belli eder...''


    Bir laf söleniyorsa boşu boşuna sölenmemiştir...
  • quote:


    Orjinalinden Alıntı:skunet

    bence digi turkdeki belgesel kanalları az sen ne diyosun.sadece 3 tane bence dah cok olması lazım ozellikle bole kulturle ilgili...

    bilmiyordum 3 tane oldugunu ama daha fazla olabilir.Hatta boyle mimari konular icin ayrı bir kanal olsa ne guzel olur.
    quote:


    Orjinalinden Alıntı:Mr.Lonely

    ''Bir ülkenin gelişmişliğini geride bıraktığı mimarisi belli eder...''


    Bir laf söleniyorsa boşu boşuna sölenmemiştir...

    evet oyle bencede.Bunu simdiye kadar kurulmuş buyuk medeniyetlerin eserlerindende anlayabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.