Şimdi Ara

Discovery pil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar telefona çok rom kurdum ve kendi orjinal stock romuna döndüm ve batarya hiç dayanmaz oldu telefonu alalı çok zamanda olmadı nasıl bu batarya sorunu çözebilirim acaba stock romunu düzgün mü kuramadım cevap yazarsanız sevinirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: iboak

    arkadaşlar telefona çok rom kurdum ve kendi orjinal stock romuna döndüm ve batarya hiç dayanmaz oldu telefonu alalı çok zamanda olmadı nasıl bu batarya sorunu çözebilirim acaba stock romunu düzgün mü kuramadım cevap yazarsanız sevinirim.

    garantiye verin hic kurcalamayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    garantiye vermek istemiyorum ekranı kırılır diye birde anlarlarsa rom değiştirdiğimi oda var tabi
  • iboak İ kullanıcısına yanıt
    stock roma spflash ile döndüğünüzü ve firmwire > upgrade butonuna basarak işlem yaptığınızı düşünüyorum. bu durumda önceki sistem dosyalarının kalma olasılığı var. download butonu ile kurulum yaparsanız tam temizlik yapılmış olur. bu işlemden sonra wipe battery stats yapmanız gerekir. o da cwm 5 sürümlerinde vardı. veya root yaptıktan sonra battery monitor widget programı aracılığla wipe statics yapın. şarj %100 iken bu işlemi yapın. telefon kapanıncaya kadar kullan. tekrar şarj edin ve kullanmaya başlayın. umarım düzelir.
  • maximan2008 M kullanıcısına yanıt
    benim şimdi ne yapmam lazım dediklerinizden hiçbir şey anlamadım daha detaylı şekilde anlatır mısınız
  • iboak İ kullanıcısına yanıt
    custom romdan stock roma dönmek için spflashın "download" butonu ile geri dönün ve v6000 sürümünü kurun.

    sonraki işlemler
    teli rootlayın.google playden battery monitor widget uygulamasını indirin. ve uygulamanın menusunden ( menu tuşuna basınca çıkar) wipe statics yapın. yine uygulamada bulunan calibration menusune gelin ve create yapın. 1000 olan rakamı 1800 yapın.
    telefonu %100 şarj edin. teli çıkarın ve telefon kendiliğinden kapanıncaya kadar kullanın.bu süre içinde cihazı ne kapatın,ne bilgisayara bağlayın, ne de şarja takın. tamamen bitsin batarya ve telefon kapansın. şarja takın ve tekrar %100e kadar şarj edin. umarım bu şekilde düzene girer. kurduğunuz programlardan bazıları arka planda gizli çalışıyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.