Şimdi Ara

Dishonored 2 (2016) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
5
Favori
12.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ilk oyun efsaneydi 2012de çıkmasına rağmen hala oynanıyor insanlar farklı sonla bitirmeye ve bi öncekine göre daha farklı şekilde bitirmeye çalışıyorlar harika bir oyun inşallah ikincisi çok daha iyi olur da laf edemezler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevdiğim bir oyundu umarım ağır bir sistem istemezhttp://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=17043&game=Dishonored%20II bu sitedeki değerler doğruysa 720p medium olarak 35-40 fps alırım herhalde :)
  • Game Debate iyi bir sitedir ama daha oyun içi video görmedik resmi olarak sistem gereksinimlerini açıkladıklarını sanmıyorum ama ilk oyunu bende PC'im yanmış olmasına rağmen oynayabiliyordum çünkü gerçeklik gibi kaygıları olmadan değişik bir tarz kullanıyorlardı umarım ikinci oyundada buna devam ederler o zaman yüksek sistem istememişte olur. Bu arada paylaşıldıysa kusura bakmayın oyunun bir kısmında bizden karakter seçimi yapmamızı isteyecekmiş bu ne demek oluyor 2 karakterin adam ölüp öldürmeyeye bağlı olarak 4 son, 4 kez oynarız artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 2K

    Game Debate iyi bir sitedir ama daha oyun içi video görmedik resmi olarak sistem gereksinimlerini açıkladıklarını sanmıyorum ama ilk oyunu bende PC'im yanmış olmasına rağmen oynayabiliyordum çünkü gerçeklik gibi kaygıları olmadan değişik bir tarz kullanıyorlardı umarım ikinci oyundada buna devam ederler o zaman yüksek sistem istememişte olur. Bu arada paylaşıldıysa kusura bakmayın oyunun bir kısmında bizden karakter seçimi yapmamızı isteyecekmiş bu ne demek oluyor 2 karakterin adam ölüp öldürmeyeye bağlı olarak 4 son, 4 kez oynarız artık.

    Bethesda optimizasyon konusunda iyi iş çıkarıyor bence. 840m , i7 5500u , 8gb ddr3 1600mhz gibi orta seviye bir notebook'da çalışır umarım.




  • İlk oyun çok güzeldi, kasvetli bi havada drama ve aksiyonu çok iyi birleştirmişlerdi. Eğer 2. oyunda bu şekilde olursa tadından yenmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCapedCrusader

    İlk oyun oynamaya değer mi?

    ilk oyun oynamaya değer mi ne demek oyun bir harika dostum yok cidden söylüyorum stealth artı rpg etkenleri seviyorsanız hayatınızın oyunu olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tozuk -- 27 Ağustos 2015; 17:07:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk oyunu severek oynadım, umarım buda öyle olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outsidersblood

    Bu konu neden bu kadar gerilerde? Ve neden hiç güncel bilgi paylaşılmadı? O zaman ben bir kaç bilgi paylaşayım hemen:

    - Dishonored 2, Dishonored'ın 15 yıl sonrasını konu alacak. Dunwall'daki veba sona ermiş olacak. Oyun; Serkonos, Karnaca'da geçecek. İmparatorluk tahtının Emily'in elinden alınmasını ve tekrar kazanmamızı konu alacak. Ana karakterimiz olan Corvo ve Emily'i canlandıracağız.
    - Trailer'da gördüğümüz mekan Clockwork Konağı. Görevin amacı: Serkonos'un büyük mucinini bir şekilde ortadan kaldırmak veya başka bir yol bulmak.
    - Arkane yapay zekanın geliştirildiğinden bahsediyor. İlk oyunda muhafızları kandırmak gibi bir yol vardı. Ancak bu kez didik didik arayacaklar. Araştırdıkları noktaları tekrar araştırmayacaklar. Eğer iki gürültü aynı anda çıkarsa subayın teki silahına sarılacağı an yoluna devam edecek.
    - Dishonored 2'deki yüksek/düşük kaos doğrudan sonuçlarını gösterecek.
    - Emily büyülü kemikleri kuşanabilecek, oyunda 400.000'den fazla kombinasyon olacak.
    - Corvo'nun Kemirgen Sürüsü, Zaman Bükülmesi, Hakimiyet ve Sıçrayış gibi tanıdık güçleri olacak.
    - Dishonored'da asimetrik olarak yükseltilecek beceri ağacı olacak. Örneğin Uzun Ulaşımı yükselterek havada suikast, nesneleri tutmak ve çekmek gibi şeyler yapabileceğiz.
    - Arkane yeni yükseltme sisteminin oyunun kendisini tekrardan oynatacağını söylüyor.
    - Arkane'nin dediğine göre teknolojik açıdan baya iyileştirmeler oldu. Artık güçlü bir sanat ve güçlü bir teknoloji varmış.
    - Corvo'nun hikayesi hakkında daha çok şey öğreneceğiz, Emily'in de öyle.
    - Emily ve Corvo görev öncesi monolog konuşmalarına sahip olacak. Aynı Daud gibi.
    - Emily ve Corvo gizlilik ve çarpışma sırasında kendi ayakları üzerinde durabilecek.
    - Oyuna Emily'le başlayacağız, hayatından bir kesit göreceğiz, dramatik bir sahneden sonra oyuna ister Emily'le istersek Corvo'yla devam edeceğiz.
    - Oyunda 2 çeşit Mekanizmalı Asker bulunacak. İkincisi korkutucu ve kafası biçimli olacak. Onlara saldırdığımızda altlarından tahta kurusu çıkaracak.
    - Kehanet Düzeni'ndekiler Karnaca'da faaliyet gösterecek. Hatırlarsanız Kehanet Düzeni, Halk Manastırı'nın bir üstüydü. Ve de kadınlardan oluşmaktaydı.
    - Karnaca'da suikastçiler faaliyet gösterecek. Hatırlarsanız ilk oyunda "Büyülü Kemikler" isimli kitapta Karnaca'daki suikastçilerden bahsediyordu.
    - Oyun ilk olarak Dunwall'da başlayabilir.
    - Corvo ilk oyundaki kıyafetinin aksine askeri üniformaya sahip olacak.

    Hocam emily ve corvo gorevlere birlikte mi cikacak yoksa ayri ayri mi eger beraber cikarsa kararkteri secme hakkimiz olacak mi bilginiz var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İlk oyunu bitirmeyenler bakmasın


    Arkadaşlar ilk oyunun iyi sonunda düşük kaos ile bitirdiğimizde corvo ölmüyormuydu emily i kurtarıyoduk hani sonra kız büyüyodu corvonun mezarı başında duruyodu hatta mezar taşında lord protector Corvo yazıyodu hani ee şimdi Corvo'yu nasıl yönetecğiz bu oyunda ruhu falan mı ? :D ?
  • Cevabiniz için tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgiler için teşekkür ederim. Oyun hakkında biraz bilgi sahibi oldum sayenizde. Heyecanla bekliyorum çıkmasını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala net bir tarih duyursunlar diye bekliyorum Nerdesin ön sipariş.
  • İlkbahar dediler uzatacaklar gibi görünüyor 1 tane bile haber yayınlamadılar. Valla Outsider'ın yazdıkları %100 doğru ise mükemmel bir oyun bekliyor bizi.
  • Ben oyunun sonbahardan önce çıkacağını zannetmiyorum. Hatta 2017'ye bile sarkabilir. Erteleme gelebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk oyunu iki kez bitirdim ne yazık ki aynı sonla, artık çıksada 2 düşünmeden önsipariş verelim. Bu arada iyi sonla bitirmek için oyunun başlangıcından sonuna kadar mümkün olduğunca az veya hiç adam kesmemek mi gerekiyor ? Bayıltarak veya saklanarak mı ilerlemeliyiz ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FerristaN

    İlk oyunu iki kez bitirdim ne yazık ki aynı sonla, artık çıksada 2 düşünmeden önsipariş verelim. Bu arada iyi sonla bitirmek için oyunun başlangıcından sonuna kadar mümkün olduğunca az veya hiç adam kesmemek mi gerekiyor ? Bayıltarak veya saklanarak mı ilerlemeliyiz ?

    Evet hocam.Bence bir kez de o şekilde oynayıp iyi sonla bitirin,asıl zevki öyle çıkıyor bana kalırsa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outsidersblood

    Mayıs ayını iple çekiyorum. Umarım mayıs da boş geçmez. :(

    Hocam sonbahara anca gelir. Dishonored da Ekim 2012 de çıkmıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun çıkış tarihi açıklandı.

    11.11.2016

    Dishonored 2 (2016) [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geç ya
  • Skyrim'de 11 kasım çıkmıştı vay be şimdi bu oyunu bekliyoruz. Evet bekliyoruz, oynayacak sağlam pc yok ama bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.