Şimdi Ara

disk yok hatası veriyor lütfen yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
12.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  •  disk yok hatası veriyor lütfen yardım!!!




    Arkadaslar pc cd-rom acıp kpayınca bu hata mesajı gelıyor nasıl duzelır bu
  • bendede aynı hataları werıor ayrıca ben gorev yonetıcısını de kullanamıorum kullanmak ıstedıgımde gorev yoneticisi yoneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı dıor ne yapmalıyım ?? format attım her seyi yaptım olmuor ayrıca bilgisayara hiçbir antivirus programı yuklenmıor:(
    yardımcı olursanız sevınırım
  • mutlaka tanıtmadığınız bir usb donanım vardır az önce bende de vardı bir notebook netcad ı kurduktan sonra bu hatayı verdi nasıl düzelttlim önce likle hata veren donanımı aygıt yönetizisinden kapattım fakat müşteri bunu kabul etmez dedim çünkü bir hata ve kart reader baktım usb bilmem ne diye görüyo windows kart readerin sürücüsünü yükledim düzeldi bazen bazı şeyleri windows a bırakmamamak gerekiyo tabi bunun birden fazla nedeni olabilir sanal sürücü programları virüsler vs. netcad ı kurduktan sonra böyle bir hata vermesinin nedeni aladdin usb key olayı . sanal oluşuyo çünkü elimizde doğal olarak lisanslı bir netcad yok yani.
  • harici hdd veya flash diskten masa üstüne herhangi bi dosyanın kısayolunu oluşturmuş olabilirmisin
    eğer bçyle yaptıysan kısayolun kaynağını arayacaktır bulamayıncada bu hatayı verebilir
  • Arkadaşlar bendede böyle bir sorun vardı. bendeki sorun kart okuyucusundan kaynaklıymış. kablosunu sökünce düzeldi. Tavsiyem kart okuyucusunun driverini bulup kurmanız yada devre dışı bırakmanız kablosunu sökerek. Bende işe yaradı umarım sizinde işinize yarar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.