Şimdi Ara

Disney baskılara boyun eğdi: Atatürk dizisi FOX’ta yayınlanacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
8.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkler bir kez daha vatanı sadece bir dizi ile kurtarıyor, oysa kendi vatanında yaşayamıyor, sokaklar mülteci dolmuş, Avrupalı ve Ruslara hizmet ediyor, bir tatil bile yapamıyor, vatanı o yönden kurtarmaya herhangi bir gayret veya tepki göstermiyor, özel bir kurumun, bir başka ülkede merkezi olan, yine yabancılar tarafından yönetilen bir dizi şirketine tepki gösteriyor. Atatürk gösterilince bütün derdiniz çözülecekmiş gibi, bir bu dert ile dertleniyor.

  • Atatürk düşmanı demek Türkiye düşmanı demektir. Her seferinde bu ortaya çıkıyor işte.

  • içerdeki İki ayyaş lafından sonra dışardaki düşmanlara neden şaşırıyorsunuz ki?

  • Atatürk'ü de İngiliz ırkı dizi yaptı. Daha genel ifade ile Anglosakson sistemi diyelim.
    Her şey de olduğu gibi Ata-türk için de görsel kaynak oluşturmuş olacaklar. Türkler de bu görsel kaynaklar üzerinden ifade edecek.
    Atatürk ve İngilizler; genel ifade ile Atatürk ve Batı. Kitabi bilgiye göre bir terslik var. Atatürk düşmanı kavramı Türkler için bir kavramdır. Batı için böyle bir kavram yok. Atatürk ile yanyana birlikte savaşanların içinden Atatürk düşmanı kavramı ürettiler. Atatürk'ün savaştıkları düşmanlıktan bertaraf oldu. Böyle bir zamandayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından izleyebileceğiz, demek bizim milletde bir şekilde değişikte olsa topluluk baskısı uygulayabiliyor şirketlere. O aboneliğini iptal eden kullanıcılar, twitterdan yazanlar, şikayet edenler vs. dikkat çekmiş demek disney tarafından.

  • Herşeyi geçtimde Atatürk'e savaş suçlusu demişler. Devlet bitmiş, ülke harap, adam ne yapacak ?


    Bir şeyi unutmaya başladık. Kurtuluş savaşında savaştığımız düşmanlar aynen şimdiki zamandada düşmanımız. Dİzinin sinema versiyonu sadece ülkemizde gösterilecekmiş. Korsan yollar hariç hiç bir şekilde izlemem. Bu saatten sonra Disney+'ya hiç bir şekilde üye olmam.

  • Nasil bi bahane bulacaklar merak ediyorum. Umarim en kisa sure de tr deki faaliyetlerine son verilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    O konuda zaten çok acayip bir çelişki içinde kalıyorlar. Aslında kendileri de gıcık oluyor. Çünkü sol tarafa karşı savunmaları hep hdp pkk iken, yine dizilerle gaza gelip turan birliği, Ermenileri, Yunanları yıkmak derken hop Atatürk konusunda bir bakıyorsunuz

    Anında HPD, PKK, Ermeni ve Yunan ile kol kola girmişler. Aynı safhada Atatürk'ü kötülüyorlar :) Bu ne yaman çelişkidir. Kalkıp iyice kafayı yemiş tarikatçıları sözde din adı altında keşke Yunanlar(hristiyanlar) kazansaydı diyor. Aklı sıra ama sözde müslüman :P Sonuç olarak ülkede bu yüzden müslüman da bırakmadılar. Atatürkçü, Türkçü'leri de bir bir kaçırıyorlar. Sözde milliyetçiler, Türk derler. Ama ülkeye 15 milyon Arap, Afgan soktular.

    Çok değişikler yani. Müslümanlık deyip, hristiyanlığı savunmak, Türk deyip Arap Afganı savunmak, Türkiye deyip Yunanistanı savunmak. Sonunda ülkede Türk ve müslüman kalmayacak gibi. Misal tüm Türkiye'de camiden çıkanlara müslüman olabilmenin tek şartını soruyorsun, yarısından çoğu bilmiyor. E ama müslüman olduğunu iddia ediyor ?!? Ama teknik olarak aslında olamamalı. Yani kendi kuralları gereği olamaz, çünkü bilmiyor. Kelime-i şahadet diyorsun, bismillah mıydı diye sana soruyor. Hadi bir kısmı söyleyebiliyor ama anlamını bilmiyor. Anlamını bilmeyince yine olmuyor. Harry Potter'cılık mı oynuyorsun ki anlamını bilmediğin özel sözleri söyleyince kapılar açılsın. Kalpten bilerek söylemen gerekiyor. Yani ramazanda bu oruç tutmuyor mu lan diye salyasıyla milleti kovalayan bir çok zavallı aslında kendisinin müslüman olmadığının farkında bile değil.





  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    amaclari tersine sosyal muhendislik anlasilamaz nadir kisiler anlar ama basaramazlar 😏😉

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 🤣🤣🤣🤣🤣

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Disney baskılara boyun eğdi: Atatürk dizisi FOX’ta yayınlanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıllık almıştım. iptal ettik ama para iadesi olmuyor sanırım ?

  • Disney baskılara boyun eğdi: Atatürk dizisi FOX’ta yayınlanacak
    Disney baskılara boyun eğdi: Atatürk dizisi FOX’ta yayınlanacakWebteknotwitter
    “RTÜK üst kurulu başkanı Disney+ hakkında açıklama yaptı. 💬 “Disney +” isimli dijital medya hizmet sağlayıcının yerli içerik olan “Atatürk” dizisini platformunda yayınlamama kararı aldığına dair kamuoyuna yansıyan bilgilerden hareketle kuruluşun savunmasının alınmasına ve…”
    https://twitter.com/webtekno/status/1686489122125303809?s=20
  • Bizim iktidar da iş yok konu Abdülhamit olsaydi su an herşey protesto edilir yürüyüşler açıklamalar yapılırdı şu an ki iktidarı olmasaydın da olurdu zihniyetliler desteklediği için ancak sosyal medyada belli bir kesim isyan ediyor Atatürk kelimesini ağızlarına seçimden seçime alan zihniyet zannetmem bisey yapmaz ugrasmazlar yani

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Disney bir Amerikan şirketi ve Ermeni üstünlüğü çok fazla abd seçimlerinde bile önemli rol oynuyorlar ne bekliyordunuz Disney üyeliğini iptal etmek bi şey değiştirmez sen ülke olarak dışa bağımlısın sende İphone yok wolswagen yok üretim sıfır bak Rusya’ya en küçük bi olayda gazı keserim diyor Avrupa amanın noluyor diyip sesini çıkaramıyor adamlar Amerikan şirketlerini hepsini gönderdi hemde savaştalar onca yaptırıma rağmen ayaktalar ekonomin güçlü olursa saygınlığın artar ama ekonomin yerdeyse kimse saygı duymaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    arkasında türk bayrağı olan otobüse tahammül edemez bu ermeniler hepimiz ermeneciler duysun.Disney baskılara boyun eğdi: Atatürk dizisi FOX’ta yayınlanacak 

  • Atam nasıl saplamışsa zamanında, hala inim inim inliyorlar.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.