Şimdi Ara

Distribütörler ve Kutu içerikleri Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Geçenlerde bir arkadaşıma ucuz ve fiyatına göre performanslı bir ekran kartı araştırırken kendisine Ati 3850 tavsiye ettim. Kart ile ilgili benden inceleme isteyince bende DH Video incelemesi yapılan Sapphire marka 3870 ve 3850 videolarını gösterdim. Söz konusu video incelemede kutu içeriği olarak 3dmark 2006 programı ve Steam üzerinden Orange Box paketini indirmemize yarayan broşür vardı. Arkadaşıma marka olarak başka bir alternatif tavsiye etmeme rağmen, arkadaşım kutu içeriği nedeniyle Sapphire markasında karar kıldı.

    Buğün ise bir bilgisayar mağazasına giderek ürünü alacağını söyledi. Bende kendisine kutu içeriğini iyice kontrol etmesini söyledim. Arkadaş mağazada 4 tane farklı kutuyu ilk kendisi açtığı halde hiçbir kutudan ne 3dMark 2006 nede Orange Box paketi çıkmış. Yani distribütör kaynaklı bir sorunla başbaşayız.

    Aynı durum bana ASUS' un lightscribe DVD yazıcısını aldığımda da oldu. Video incelemede kutu içeriğinde 2 adet boş lightscribe DVD ve CD kutusu olduğu belirtilmişti. Fakat ne ben, nede aynı ürünü alan diğer arkadaşlar bu parçaları edinememiş.

    Başka bir örnek GIGABYTE' ın ODIN GT marka güç kaynağındaki Harici güç göstergesinde de yaşandı.

    Burda donanımhaberi suçlamıyorum elbette, tek istediğim Donanımhaber yönetimi olarak distribütörlere bu konu hakkında biraz olsun baskı yapmanız ve biz kullanıcıların bu konuda mağdur olduğunu bildirmeniz.

    Teşekkürler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.