Şimdi Ara

Divinity 2: Ego Draconis - ÇIKTI (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
0
Favori
63.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokyabgu

    Naaptın sen hocam, almancasını bile ingilizceye çevirmek kasıyor sen gidip rusçasını bulmuşsun. Genelde oyunların rus versiyonları diğerlerinden farklı olur. Bu durumda almancasını bulman şart oyunun. Ama, yine de biraz sabredip ingilizceyi beklemek daha mantıklı. Zaten ekimde Risen, kasımda da Dragon Age gelecek. Bu ikisi bayağı bir vaktini alacaktır. Aralıkta da Divinity 2'yi oynarsın.


    piratebay da buldm hem sound lar hem menu herşeyi ingilizceye çeviriomuş, ben risen gelene kadar bunu bitirrm :D
    6.2gb 400 kb ile indiriom 5 saate biter, yarın oynarım artık deli gibi :D
  • Bana da pm den yollarmısın dosyasını arkadaş?
  • Goblin kalplerini asıl kime satıyoruz bilen var mı? Richard ödüyor ilk başlarda. Düşüncelerini okuduğumuzda başka birine sattığını öğreniyormuşuz. Ben direk alana satmak istiyorum. Bilen var mı?

    Ayrıca oyunu full detaylı oynamak için gerekli sisteme sahibim. Fakat ufak takılmalar oluyor. Saniyede 60 karede bile. Tam detayda oynayan varsa sistemleri nedir? Tamamını açınca saniyede 30 kareye iniyor. Palit Gtx 260 Sonic ekran kartım, 3 gb ram, Intel E7200 2.54 gz. işlemcim var. Sisteme panelden bakabilirsiniz. Neden tam detay oynayamıyorum?
  • İngilizce sürüm çıktı mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokyabgu

    Hangi ara bitirdin oyunu, helal olsun valla. Bu arada hakikaten oyunun geçtiği dünya 1.sindekine göre daha mı küçük?


    vallahi arada bitti, ne olduğunu anlamadım. tek söyleyeceğim beklediğimden kısa olduğu. oyun dünyası divine divinity'e göre daha küçük. heves kaçırmak gibi olmasın ama oyuna giriş yaptığımız, class'ımızı seçtiğimiz harita hariç iki harita var oyunda. ilki şimdi adını hatırlamadığım dragon knight olmadan önce ziyaret ettiğimiz şehrin bulunduğu harita, diğeri de fjords. ancak bir çok cave, dungeon, flying fortress falan var ama bunlar fjords'a sıkışık bir şekilde yerleştirilmiş. bir yerden sonra tüm oyunun aynı harita üzerine sıkışmış bir şekilde geçmesi canımı sıktı doğrusu.

    not: fjordsta bulunan diğer çıkış da flying fort. olduğu için ayrı harita olarak değerlendirmedim. biline.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnimePiggy

    İngilizce sürüm çıktı mı?


    çıktımı nan ?

    Divine Divinity ( Sacred, Diablo türleri içine puzzle eklenmiş şekilli bir şey inciğini cinciğini bilirim )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw


    quote:

    Orijinalden alıntı: AnimePiggy

    İngilizce sürüm çıktı mı?


    çıktımı nan ?

    Divine Divinity ( Sacred, Diablo türleri içine puzzle eklenmiş şekilli bir şey inciğini cinciğini bilirim )



    Hayır, aralıkta çıkacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gokyabgu


    quote:

    Orijinalden alıntı: VII_outLaw


    quote:

    Orijinalden alıntı: AnimePiggy

    İngilizce sürüm çıktı mı?


    çıktımı nan ?

    Divine Divinity ( Sacred, Diablo türleri içine puzzle eklenmiş şekilli bir şey inciğini cinciğini bilirim )



    Hayır, aralıkta çıkacak.

    Valla ben İngilizce sürümünü bekliyorum kasamam kendimi yok patch ile felan ...Yanlız Aralık'da cıkacak olması kötü olmus...Bu aralar RPG bolluğu var...Bakalım hangi birine yetiseceğiz...Birsey değil benim kız arkadasım dellenecek yakında




  • D&R'a düşermi ki? Kuyruğa girelim x)
  • Türkiyeye orijinal geleceğini sanmam. Risen da gelmeyecek mesela, Sacred 2 de gelmedi. Razora reloadeda talim yine.
  • Divinity 2'nin fransızcası da çıkmış piyasaya hala ingilizceden haber yok. Hatta bugün itibariyle almanca - fransızca dillerini barındıran Xbox 360 versiyonu da çıkmış. Larian bunu tahmin ettiğinden mi almancasına gizliden ingilizce dil desteği koydu acaba?

    İngilizcesini kimin dağıtacağı da halen belirsizmiş oyunun. Belki oyunları Türkiye'ye gelen bir firma dağıtımcılığı üstlenir de (Atari, CDV, Ubisoft gibi mesela) Türkiye'ye de orjinal gelir Divinity 2.
  • Oyun gelmeyecekse eğer, korsan alarak oynar çok kişi. Tutup da yabancı sitelerden sipariş verecek sayısı ne kadar ki? Ayrıca 1.02 versiyona güncelleyip korsan oynayanlar kitap okuyamıyorlar ve sanırım bazı yerlerde 1000 yetenek puanı kazanıyorlar. Hatta teleporter stone olarak kullanılan özellik de (daha bunun hakkında fikrim yok, gelmedim oralara) sadece 1 kere kullanabiliyormuş. Hem oyun gelmeyecek, hem korsan kullanılması oyun yapımcıları tarafından oyuna kısıtlamalar getirilecek. Yazık
  • Çoğu insan oyun gelsede korsan oynayacak gelmese de. Bu işin oyunun Türkiye'de satılması ile bir alakası yok, daha çok bir zihniyet meselesi. Neyse derin konular bunlar. Hiç girmeyelim.

    İngilizce sürüm çıkınca onunda düzgün ilacı çıkar merak etme. Drakensang için de aynı şey olmuştu. Almancasının ilacı sorunluydu. Bu bir koruma mekanizması. İsmi de fate mi idi neydi. Adam oyunu crackliyor, koruma programını geçtim sanıyor, ama programcılar ikinci bir koruma programını devreye sokuyorlar. Oyunun hayati fonksiyonlardan biri çalışmıyor mesela, veya oyun bir noktadan sonra sapıtıyor. Aynı durum geçtiğimiz aylarda Batman Arkham Asylum'da meydana geldi. Hatta elemanın bir tanesi Eidos'un forumlarına mail atmış. Oyunda bug var, grapple çalışmıyor diye. Eidos yetkilisinin yanıtı şu:
    Bug oyundan değil, zihniyetinizden kaynaklanıyor. Bu konuda yapacak birşeyimiz yok.




  • Arkadaşlar bende oyuna başladım ingilizceye çevirdim bi problem yokta.Grafiklerde bir anormallik var daha oyunun başında mesela tavşanlar bi garip hareket ediyor.Videolarda normaldi.Birde grafik ayarlarını değiştirdiğim halde tekrar eski haline dönüyor
  • Gtx 260 synergy ekran kartım var.Oyun kasmıyor belli ama kademe kademe atlıyormuş gibi duruyor.Çok garip bir problemle karşı karşıyayım.Bir ayar yada patch falan varmı.Oyun kurulumunda 50 mb lık bi patch kurdum zaten.Grafiklerde bi dengesizlik var.
  • 1.02 yamasını yüklemen lazım. 700 küsür mb. Kurunca çok daha dataylı oluyor grafik ayarları. Yalnız oyunu kırdığında, kitapları okuyamıyorsun. Ayrıca bir kaç kısıtlama daha var. Orjinal hali lazım. Oyunda garip gelen şey, ekran kartımın neredeyse hiç ısınmaması. Full detayda en fazla 50 küsür derece oluyor. Ram olarak 3 gb takılı pc de. O yüzden geriye bir tek işlemci kalıyor. Şu an akıcı şekilde en yüksekte olmasa da, gayet yüksek detaylarda oynayabiliyorum. Yine de, ufak takılmalar oluyor. Parça parça yükler gibi. Bende de Gtx 260 var. Ama o ufak takılmalar saniyede 60 karede bile, işlemcinin yetersizliğinden sanırım. E7200 var bende. Full detaylar açık oynadığım zaman 1280x1024 çözünürlükte, 35 kare alıyorum.

    Oyunun kötü tarafı İngilizce yada Türkçe kaynak bulunmaması. Görevler için kendi başınızın çaresine bakmanız gerekiyor ve bir çok şeyi kaçırabiliyorsunuz.




  • Bu oyunun İngilizce Orjinal sürümü ne zaman çıkıyor ? Kesin bir çıkış tarihi varmı orjinal sürümünün ? YouTube den videolarını seyrettim hep Almanca konuşma ve yazılar var.



    '' Bu arada Seed sorunu olmayan ve Konuşma + Yazılar İngilizce olan sürümünün Torrenti varsa özelden Link i yollarasa sevinirim ^^ ''

  • Sanırım yılbaşında. Tam olarak şu tarih demiyorlar ama, bir kaç yerde rastladım. Yılbaşında diye biliyorum. Ama zaten ona kadar ne oyunlar çıkıyor Dragon Age bizi baya bir götürür tek başına.
  • Divinity 2 1,02 patchini yükledim, uzaktaki karakterlerin tuhaf hareket etmesi sorunu çözüldü. Bu arada Div2 sistemimi en çok kasan oyun şu anda. Geometry ayarını very high'dan high'a indirmek zorunda kaldım düzgün oynamak için. Ekran kartım 1 gb gts250 bu arada. Ayrıca oyunda ciddi optimizasyon sorunu var bence. Yani sunduğu grafikler bir Crysis seviyesinin çok altında, ama nedense ondan daha fazla kasıyor sistemi. (Sistemimle Crysis'i Very High detayda akıcı oynayabiliyorum) Bir de beni gıcık eden ve nasıl kapatıldığını bilmediğim dialoglarda ekranın blurlaşma olayı var. Kimileri bu olayı atmosferi artırıcı ve masalsı bulabilir ama benim hazzetmediğim bir durum. Ben grafikleri keskin görmek isterim, ne kadar tırtıklı olursa olsun. Bunu kapatmak için herhangi bir seçenek koymamalarına gıcık oldum.

    Son bir haftadır Risen'ın resmen içine gömülüp, mükemmel işleyen sistemini gördükten sonra açıkcası Divinity 2'nin savaş sistemi biraz kazma geldi. Tabi bu yapımcıların tercihi, oyunu daha bir Diablo havasına sokmak için yapılmış, daha hızlı bir aksiyon hakim. Hellgate London kontrolleri gibi Divinity 2. Ama bir müddet sonra da alışılıyor. Divinity 2 aynı atası Divine Divinity gibi aksiyon ve dialoglar dengede.




  • Daha önceden de bahsettiğim gibi, oyun hakkında hiçbir kaynak yok. Kendi başınızasınız hep. Şu an 16. leveldeyim. İsteyen olursa buradan merak ettikleri konuları sorabilirler. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bence güzel bir oyun. Ama yukarıda bahsedildiği gibi, inanılmaz sistem istiyor oyun. 2.7 Ghz. e OC yaptım işlemciyi, ekran kartı gtx 260, 3 gb ram var, ama optimizasyon rezalet olduğu için maksimumda oynayamıyorum. Texture ve diğer baba sistem tüketen ayarlar high gerçi. Yine de Crysis yükse ayarlarda oynarken bu oyunda maksimum detayda 35 kare görüyorum saniyede. 1.02 yaması da kurulu. Umarım İngilizce versiyonu çıkınca giderirler bu olayı da.

    Ayrıca oyun korsan olarak oynandığında level cap koyuyor sanırım. 20 diyorlar. Daha 20 olmadığım için bir şey diyemem. Yazarım 21 olamazsam.
    Level atlamak çok zor oyunda. Fighter seçerseniz eğer, skilller çok kötü. Kombolara, seri hareketlere vb. alıştıysanız çok ayvan geliyor. Büyü efekleri de çok kötü. Vuruş hissi zayıf. Çok fazla dengesizlik var oyunda. 300 metre aşağıya düş kayalıklara, canınız gitmiyor.

    Bunun yanında çok güzel müzikleri var. Atmosferi veriyor. Grafikler biraz acayip. Mükemmel görselliğe sahip yerler oluyor, otur izle sadece. Bazı yerler ise çok özentisiz.

    Genel olarak, oynanılabilir bir oyun bence. Bu kadar eksisine rağmen. Başından kalkamıyorum :))))




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.