Şimdi Ara

DivX Ses Sorunu, Çok enteresan çok !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, her divX'de olmuyor ama bazı divX'lerde film başlıyor,ses geliyor bir kaç saniye sonra ses kesiliyor. İleri al geri al gelmiyor. Ac3'ü yükledim, k-lite codec pack'imi güncelledim, ses kartının sürücülerini kaldırdım yenisini indirdim yükledim, Bs-Player'ın en son sürümünü indirdim, yok, ses gelmiyor. Ac3'ün son versiyonunu yükledikten sonra K-lite codec pack'i yüklerken Ac3 ile ilgili başlıkları iptal ettim [Ac3'ün kendi kullandığı versiyonun dışındaki versiyonları kaldırmanı istiyor çünkü] denedim yine yok. Kafayı yemek üzereyim. Haftada bir gün c.tesi gecem var, elimde çok güzel bir film var, ama ses yok..

    GOM player'da denedim,RadLight'da denedim sonuç aynı. Saydığım oynatıcılarda bir kaç saniye sonra giden ses, k-lite codec pack'le gelen media player classic'de gitmiyor. Bu seferde filmin alt yazısında kaymalar başlıyor, Bs-Player'la "ctrl + sağ/sol" yaparak düzeltebilirken media player classic'de altyazı zaman ayarını bulamadım.

    Yardım edebilecek divX uzmanı arkadaşlar, bir bakın yardıma ihtiyacım var.

    Daha şimdi ayıkıyorum ama bu sorumu inşallah yanlış foruma açmamışımdır. Açtım dh-forumunu divx gördüğüm yere yapıştırdım sorumu :)







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.