Şimdi Ara

DivxG400 HAKKİNDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu program hakkinda cok sey yazilmis fakat benim problemimle alakali genel bir aciklama yapilmamis. O yüzden topic acmak zorunda kaldim.

    Öncelikle DivxG400 setup yaptiktan sonra Başlat->Programlar'a configre diye bir dosya atiyor. Bu herkesde böyle mi yoksa ben mi hatali kuruyorum. Öncelikle sormak istedigim bu. İkinci sorum ise , daha eski topiclerden okugum kadariyla divxG400'ü kurup , Windows Media Player'i actiktan sonra sag alt kösede mavi bir ekranin cikmasi (divxG400'ün simgesiymis sanirim) ve o ekrani tiklayip gerekli ayarlar yapildiktan sonra Windows Media Player da altyazili avi uzantili filmlerin izlenebilecegi söyleniyor. Ben Windows Media Player'i aciyorum fakat mavi ekran cikmiyor. Bunun icin ne yapmaliyim. Nerde hata yapiyorum. Bilen arkadaslar yardimci olurlarsa cok sevinirim.

    Birde indirdigim bir film takila takila hareket ediyor. Bu sorunu nasil halledebilirim DivFix programini yükledim ama neler yapmam gerektigini tam olarak bilmiyorum. Yardimci olanlara simdiden Tesekkürler







  • Programlar menüsüne bir kısayol ekliyor bu doğru. Mavi ekran denilen olay taskbarda yani saat'in olduğu kısımda bir ikon açılıyor. Fakat bu media player'ı çalıştırdığında değil izleyeceğin filmi media player'la açtığın zaman çıkıyor ve sağ tıkladığında ayar seçenekleri çıkıyor. Film ismiyle altyazı dosyasının ismi aynı olması gerekiyor sanırım ve aynı directory'de bulunması gerekiyor. Takılarak izleme olayın codec'lerle ilgili olabilir. Sadece tahmin tabi. Codec pack'ler var bütün codec'leri içeren.İsteren deneyebilirsin.
  • Film dosyasiyla beraber actigim zamanda cikmiyor. O programlara attigi dosyayi baska bir yere mi yüklemem gerekiyor acaba? Filmlerin takila takila ilerlemeleri de codecle alakali? 50 mg lik bir codecden bahseden bir topic görmüstüm. Onu bulursam indireyim de $u divxG400 programini bir halletseydik. Neden cikmiyor acaba ?
  • DivxG400'ün o configre dosyasini actigimda
    ''DivxG400 (Disconnected) Özellikleri '' yaziyor
    en üstte. Bu disconnected ne alaka? Sorun
    bu olabilir mi ?
  • Programlar menüsündeki kısayolundan configure'e basarsan ayar menüsü geliyor. Picture menüsünün en sonunda ''show icon on system tray'' seçeneğini işaretle çıkması lazım.
    http://www.k-litecodecpack.com/
    Bu linktede çok popüler bir codecpack var. İstersen yüklemeden önce bir geri yükleme noktası oluştur. Her ihtimale karşı.Gerçi pek sorun yaşayan duymadım ama önlem önlemdir yinede.
  • ffdshow diye bi program var googlede arama yap bulursun bu programla media playerde avi uzantılı filmleri altyazılı olarak izleyebilirsin programı kur ayarlarında sublite diye bi kutucuk var onu doldur tamam de çık izleyebilirsin
  • Yardimlarin icin cok saol dostum ama isaretli oldugu halde cikmiyor. Baya zahmet oldu sana ama madem program yüklü sende , picture bölümünde hangilerinin yaninda tik var benim sadece o üst kisimda bir tanesinin tiklenmis. Hepsini mi tiklesem?

    Birde fttp den download yaparken windowsun kendi download programi aciliyor. Flashget cikmiyor. Ne yapmaliyim? ( Dostum cevap vermek zorunda degilsin valla yordum seni )
  • ''Güvenliginizin korunmasina yardimci ol.......... Internet Explorer Bu Sitenin Dosyalari Karsidan Yüklemesini Kisitladi'' Flashget'in otomatik olarak cikmasi icin bu yazinin cikmamasi gerekiyor sanirim. Cünkü bu yazi cikinca sag tiklayip dosyayi karsidan yükle diyorum direk kendisi yüklemeye basliyor..
  • Bu arada ozankardes tesekkürler. Simdi o dosyayi aratiyorum..
  • Taskbardaki ikonu ve picture sayfasındaki ayarları aşağıdaki şekilde.
    http://img248.imageshack.us/img248/826/taskbar1pz.png
    http://img248.imageshack.us/img248/4448/window3vr.jpg
    Flashget yada başka bir download manager kullanmadığım için yardımcı olamayacağım. Peki ikon çıkmıyor olabilir ama altyazılarda görünmüyormu çalıştığında.




  • Kısa bir araştırma sonucu şunları yapmanı tavsiye ediyorum. Flasget te tools-options-proxy ayarlarında enable PASV mode yaparak bir dene bakalım birşey değişecekmi.
  • Hayir görünmüyor hocam . Karsilastirdim picture kisimlarini . Öncelikle seninkinde disconnected yazmiyor. ''DivxG400 Özellikleri'' programin üstünde. Benimkinde DivxG400 (Disconnected) Özellikleri'' yaziyor. Birde senin altyazi herhalde son calistirdigin filmden kalmis olcak ; current source fps yaziyor bende unknown yaziyor. Disconnected olayi nedir yav ? connected yapmam icin ne yapicam kafayi siyircam simdi
  • Hiçbir filmi çalıştırmadan direk olarak ayarlara girersen dissconected yazıyor.Ben screenshot'u alırken film çalışıyordu yani DivxG400 aktif ti bunu belirtiyor. Normal şartlarda film ile altyazı dosyası aynı klasördeyse ve isimleride aynı ise filme çift tıklayarak açtığında yada birlikte aç diyerek media player'la açtığında DivxG400 ünde çalışıyor olması gerekli.
    Ayrıca ayarlardaki picture'ın yanındaki subtitles bölümündeki search kısmında C:\DivXG400;. yazıyor olmalı onuda kontrol et. Picture kısmındaki load filter ''always'' olmalı. Bunlarda bir problem yoksa bence programı kaldır ve bir daha yükle.
  • Hocam yeni bir durum oldu . Bs player'i actigimda o simge senin gösterdiginden biraz farkli olsa da - sanirim sürümleri farkli - cikiyor. Tekrar media player'i aciyorum. Ayni yerde cikar gibi oluyor ama bi program tarafindan engelliyormuscasina cok hizli bir sekilde daha tam belli olmadan yokoluyor..
  • bence en sağlıklısı:http://www.tac.ee/~prr/videoutils/divxg400.html#download
    buradan programı indir. Öncekini uninstall yap. Yenisini tekrar kur. Başka çare kalmıyor. Bende birkeresinde showshifter adında bir program kurduğumda DivxG400'le birlikte çalışmamıştı. Sendede böyle bir problem olabilir. Bu arada Bsplayer zaten altyazı gösteriyor onun için başka bir programa ihtiyacın yok biliyorsun sanırım.
  • Biliyorum evet. Yalniz söyle bir durum var. Bu filmi media player da alt yazili seyretmek istememin sebebi Bs player da takila takila oynamasina ragmen media player da sorunsuz olarak oynamasidir. O yüzden bu programi kullanmak istiyorum. Yalniz hocam tekrar kurdum(bu arada dosyanin uninstali yok)Yine olmuyor. Acaba media player in sürümüyle alakali olabilir mi. Birde benim dosya isimleri ayni fakat söyle ayni Seven Seven. uzantilari dahil degil .. Ondan kaynaklaniyo olabilir mi ..
  • kardeş sen bu resimdeki leri aynen yap altyazı ismi ile film isminide aynı yap açar büyük ihtimalle

    flashgetle download yapmak istiyorsan ftp den indireceğin dosyayı seçmen lazım klasörü deil dosyanın linkini alıp flash gete paste url olacak edit menüsünde oaraya yapıştır olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.