Şimdi Ara

DIY NAS Sunucusu İçin Kasa Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Evde kullanım için kendi NAS sunucumu yapma peşine düştüm. Bana boyutta küçük ama 3.5 inç disk yuvası bol olan (minimum 4 adet, 6 ve üzeri tercihimdir) bir bilgisayar kasa modeli önerebilir misiniz? Ekran kartı veya büyük soğutma sistemi kullanmayacağım. Mini ATX/ITX bir AM4 anakart ile kullanacağım. Panelde USB 3.0/3.1 yuvaları olmalı. Güç kaynağı da gerekmiyor ama koyacağım güç kaynağına yeterli yer olmalı.


    Fractal Design Node 804 ITX


    Şu ürün çok hoşuma gitti örneğin.. İntenette benzer örnekler de çok. Ancak türkiye piyasasında fazla yok. nanakatalog da sanırım bu ürünü yurt dışından getiriyor. O yüzden biraz uzun sürer gelmesi. Daha kolay ulaşabileceğim benzer ürün kullanan bilen duyan var mıdır? Ya da direkt NAS için tasarlanmış boş kasalar var mıdır?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noldor -- 3 Kasım 2019; 15:59:6 >







  • Gelişme varmı kardeşim? Bende aynı ürüne bakıyorum da...
  • Ben de benzer bir çalışma yapıyorum. Micro-Mini ATX kasalarda genelde fazla yuva olmuyor ancak ATX kasa düşünürseniz uygun fiyatlı olarak şu ürünü buldum:
    https://www.hepsiburada.com/antec-three-hundred-two-2xusb3-0-atx-kasa-p-BD305225

    Ben de benzer bir çalışma yapacağım şu an kasa arayışındayım. Yurt dışında çok iyi kasalar var özellikle Antec P101, Fractal Design Define XL R2, THERMALTAKE CORE V71 gibi ürünler NAS için çok uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.