Şimdi Ara

Diyanet-Sen Genel Başkanı Alkollü araç kullanırken yakalandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
5.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Açılım sürecini gördükten sonra herkes herşeyi der gibi geliyor bana. Kurtuluş tayiz gibi pkk dağ kadrosu üyesi bile gazetecilik yapıp erdoğanla samimi oluyorsa ve asker selam veriyorsa gerisi boş. Kürdistan lafı o zamanlarda söyleniyordu osmanlı zamanında zaten böyle deniyordu diye geçiştirmişlerdi. Önceden kuzey ırak içinde kürdistan denmiyordu zamanla alıştırdılar.

  • Kuran'da açık şekilde ağzından çıkanı bilene kadar namaz bile kılabilirsin diyor. Yoksa okuyacak 100 kişiden 99 'unun bu şekild anlayacağı şey yine farlı anlamam mı çıkıyor :)



    Resmen kendi dinlerini yaratmış bir müslüman kitle var

  • Adamı imamlıktan hangi gerekçeyle atabiliyorlar? Bir memur alkollü araç sürerken yakalanırsa memurluktan atılabiliyor mu? Ülke hukukla değil mitlerle mi yönetiliyor?

  • Şu alternatif muhabbeti sıktı be kardeşim. Malum kanalları izlersen tabii alternatif bulamazsın, sabahtan akşama kadar K.K ile dalga geçmeler, Imamoğlu'nu terörist ilan etmelerden alternatif bulamazsın tabii. 10 tane siyasi parti var hiç mi alternatif yok? Erdoğan yeri doldurulamaz birisi değil. Bari DEVA partisini düşünün aynı tabandan gelmeler ama ona da kesin bir cevabın vardır eminim.

  • Artik en arsiz, utanmaz ikiyuzluler disinda kimsenin Tayyip’i aciktan savunmaya yuzu kalmadigi icin “aslinda AKP’li degilim”cilerin mevcudu baya bir artti. Bu takiyyeci kitlenin klasik numaralari “alternatif yok” ve “aslinda Tayyip iyi de cevresi kotu” minvalinde uzaktan uzaktan Tayyip propagandasini canli tutmaya calismak. Oysa "Tayyip olmayan" herkes alternatiftir Turkiye'nin gelecegi icin.


    Neymis efendim “Akşener konusunda maalesef olumsuzmus”mus. Neden? “Burası kürdistan diyen bir hadsize Burası Türkiye Cumhuriyeti diyememis”mis! Buna dayanarak Aksener’e olumsuz bakan bir insanin “PKK teror orgutu degil, siyasi harekettir” diyen bir siyasi parti AKP ile sehitlere kelle, teroristbasi Apo’ya “Sayin Ocalan” diyen, “valilerimize PKK’ya operasyon yapmayin” taimati vermis olan bir parti baskanina nefret kusuyor olmasi lazim, lakin bunlara hic laf gelmez, baskasi getirirse de “ya o zaman oyleydi iste ama simdi onemi yok” denilip AKP’nin PKK ile dogrudan ortaklik yaptigi gecmisin uzerini ortmeye calisirlar.


    Ikiyuzlu insanlarin sahte millkiyetcilik hassasiyeti bununla da sinirli degil. Turk milliyetciligini sirf HDP uzerinden hassasiyet kasmaya indirgeyen bu zihniyet, AKP'nin PKK ile dogrudan ortakligini gormezden geldigi gibi, Tayyip’in Turk Milleti’ne en buyuk ihanetleri olan FETO ile ortaklik, TSK’ya sahte belgelerle komplo kurmasi ve ulkeye kontrolsuz ve sinirsizca doldurulan araplar vasitasiyla Turk Millet’nin yapisinin bozulmasina en ufak laf bile etmezler.


    Aslinda sorsaniz “cok Ataturkcudur” ama Ataturk’e ve devrimlerine aciktan dusmanlik eden Tayyip’e oy vermekte hicbir sakinca gormezler. Halbuki Ataturk’u gonulden seven bir insanin Ataturk’e “ayyas” diyen, Ataturk’un kurdugu parlementer demokrasiyi yikarak otokratik diktatoryaya donsuturn bir canliya oy vermesi dusunulemez bile!

    Tabi bu canlilar, yandasliktan kaynaklanan celiskileri ve ikiyuzlulukleri afise olunca kufurer sacarak gercekleri soyleyen insanlara saldirmaktan ve bloklayip kacmaktan fazlasini beceremezler. Ayni zamaninda FETO’nun FETO oldugunu soyleyenlere “muhterem hocaefendimize ve kutsal hizmet hareketine iftira atamazsiniz” deyip linc etmeye kalkanlar gibi...


    O yuzden bu @Gopc@ ve onun gibi "AKP'li degilim ama"ci, "alternatif yok"cu, "Tayyip iyi ama cevresi kotu"cu gizli AKP'lilerin fikirlerinin hicbir hukmu yok; cunku durust degiller, cunku tutarli degiller, cunku nesnel degiller. Muhalefetin bogazina kadar tarfgirlige batmis bu cikarcilari ikna etmeye calisarak zaman ve enerji kaybetmesi anlamsiz zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 25 Ocak 2022; 0:16:38 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.