Şimdi Ara

Dizel araç için 140.000 km çok mudur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Neden hep 140 bin civarı bu arabalar ?
    Yoksa gerçekten 140 bindeler mi ?

    Bazı modelleri takip edin, 3 yıl sonra bakıyorsunuz km'ler hala aynı,Ajda Pekkan gibiler
    Gerçekten 140 bin km ise ve bakımlıysa birşey olmaz.Ama günde hepi topu 5-10 km yapacak birine ne dizelle ne lpg ile uğraşmamasını öneririm.
  • ben peugeot 207 dizel aracımı aldığımda 130 bin kilometredeydi su anda 172 bin kilometrede ve motorda ne bi sıkıntı ne kara duman atma hiçbir sorun yok ben zaten uzun yolda kullanıyorum aracımı ve yağ filtre değişimini 10 bin kilmetrede bir yaptırıyorum aracın şuana kadar sadece debryajını değiştirdim onun dışında ne yolda bıraktı ne birşey

    iyi bakılmış bir dizel bulursanız 200 binde bile alınır sonuçta dizel arabaya binilmek için alınıyor bu devirde yüksek kilometreli araçlardan değil düşük kilometreli araçlardan korkacaksın 60-70 bindeki araçların çoğu 150 bini geçmiş araçlar
  • Bizim 2005 model otomatik C3 100.000 km civarında LPG li. Lpg 50.000 km civarındayken takıldı. 140.000 i bilmiyorum ama bize şimdiye kadar hiçbi sorun çıkartmadı. Gerçi bunda kullanımın da payı büyük. Babam genelde aracı sakin kullanır zira ben de öyle. Bakımları falan zamanında yaptırır geciktirmez. Sadece 1-2 defa alınan LPG den ötürü arıza ışığı yaktı ama program atıldı düzeldi sorun. Şuanda hiçbi sorunu yok. Bence Km den ziyade kullanımına bakmak lazım zira dizel motorlar daha hassas oluyo benzinde dizele oranla pek sıkıntı olmasa da. C3 ün benzinli motoru dayanıklıdır ama dizelini tam bilmiyorum. Zaten yılda yapılacak o kadar km için dizel de alınmaz bence de. Siz en iyisi iyice bi kontrol ettirip öyle alın. Tabi aracın geçmişi bilinmiyosa.
  • Bir arkadaşım aldı. Dizelde egrnin karşılığı neeyse o zımbırtı arıza yaptı. Arac 95binde c3. 18yada 19bine aldı tam hatırlamıyorum. 500tl masraf cikardi. Baska biseyi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence benzinli araçtan şaşma .. benzinli motorlar en dayanıklı üretilen motorlardır. Kendini bırakacağı zaman belli eder dizel gibi üzmez. Sen de zaten galiba araba işlerinden pek bi uzak gibisin .. ı yüzden şimdilik dizele yanaşma derim. İlle de alacağım diyosan ithal araçtan ziyade yerli dizellere göz gezdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.