Şimdi Ara

Dizel - Benzinli Suv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    İyi günler değerli forum üyeleri,

    Mevcutta 2022 model eco executive honda civic’im var. Ancak eşim ve iki çocuğum arka tarafta olunca yer problemi oluyor. O yüzden suv düşünüyorum ama…

    Olaylar burada karışıyor. 3008 yeni kasa çıkacak, mevcutta bulunan dizeli sanırım üretimden kalkıyor, benzinli be hibrit modeli geliyor. Yıllık 15.000km yol yapıyorum. Eski kasa 3008 dizel düşünüyordum ama üretimin bitmesi aklımı karıştırdı. Arka koltukları geniş, yakıtı ekonomik olan ve şaft tüneli olmayan suv araç ne önerirsiniz.

    Bu durumda maaliyet açısından benzli olanı almak mı, mevcut dizel sıfır almak mı yoksa biraz daha bekleyip yeni kasayı ve hibrit seçeneklerini görüp yeni kasa almak mı mantıklı olur?

    Sizler ne tavsiye edersiniz?




  • Kayinpeder , dizel 2019 pejo 3008 ini satip sıfır ssanyong korando aldi. Pejodan epey genis oturma pozisyonu. Çokta memnun.

    Cok daha rahat etmek isterseniz chery tiggo 8 pro var. 7 kişilik dev gibi.

    Marka takintiniz var mi bilmiyorum ama test edebilirsiniz.

    Hybrid modellerde reno austral yakit konusunda güzel ama genişliğini bilmiyorum.

  • Hocam tioggo pro 8’i hiç inceleyemedim ama adını çok duydum. Siz yazınca internetten bir baktım, arka orta koltuk tam koltuk değil. Maalesef benim problem yaşadığım nokta burası. Bir çocuk oto koltuğunda, eşim ve diğer çocukta arkaya oturunca bana arka alanı tam koltuk olan araç lazım.

    Aslında arka koltuğu tam olan 5008 ve citroen c5 aircross var benim bildiğim. 3008 veya 5008 almaya niyetlendim ama yeni kasa çıkacak olması aklımı karıştırdı. İbre tucsona kaydı ama onun hakkında hiç bir fikrim yok maalesef.

    Dizel hala alınır mı cevap veremedim. Benzinli yakıt maaliyeti, dizel bakım-arıza maaliyeti çıkmaz sokak. Acaba hibritler

    Marka takıntım asla yok ama güvenlik takıntım var. Adını çok duyduğunuz markalar ne kadar güvenli, o da ayrı bir konu ama…

  • Arkası 3 koltuk olsun diyorsan senin ilacın C5 aircross
  • emreyakin E kullanıcısına yanıt
    Bütçe ile alakalı olmakla beraber şunlara bir bakın derim,

    Kia Sportage
    Hyundai Tucson
    C5 aircross
    Skoda kodiaq



    Dizel otomatik seçenekleri ile beraber değerlendirin derim. Suv kasa tipi ile beraber yakıtta ve sizin aile durumunuzda tork ile beraber yakıtta dizel işinizi çok çok rahatlatir.

    Skoda kodiaq için dizelde sadece 2.0tdi ile beraber geliyor, o bütçenizi biraz yorar ama 1.5 TSI ile beraber de araç gayet iyi yürüyor bilginiz olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.