Şimdi Ara

dizel otomatik megane 2 sorunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2008 megane 2 dizel otomatik sabahları çalışırken tek marşta fakat uzun sürede çalışıyor.Kışın hiç çalışmaz diye korkuyorum. Kızdırma bujileri sağlam, el pompası ile binmeden önce pompalıyorum gene geç çalışıyor. yakıt dönüş borularında eskime yırtılma vs yok. sorun başka nereden olur. Pompadan olsa gün içerisindede geç çalışır fakat gün içerisinde normal çalışıyor.
    bir diğer sorun araba rolatide çalışırken kendi kendine gaz verip bırakıyor.
    şanzımanda da şehir içerisinde hiçbir sıkıntı yok vites geçişleri bile hissedilmiyor. Fakat uzun yolda 130 km ile 1 saat gittikten sonra durup kalkmak zorunda kaldığımda araç gaz yemiyor sonrasında kalkışta büyük bir vuruntu hissediyorum. Ustalar selonoid basınç valfi diye düşünüyor fakat basınç valfinde sorun olsa şehir içinde sorun yapmazmı?
    3 ayrı makinaya bağladık arabayı hiçbiriside en ufak sorun vermedi ankara da bu sorunları çözebilecek usta bilen varmı yada benzer sorunları yaşayıp sorunları çözebilen oldumu







  • bayar35 B kullanıcısına yanıt
    iyi günler arkadaşım
    sabahları gec çalışma problemi genelde motor kompresyonu düşük ise ilk marş devri uuzn sürer ve gec calışma meydana gelir. senin yaptıgın işlemler yakıt siisteminde hava problemi varsa gidermek için yapıyorsun yada enjektör geri dönüş testi yaptırabilirsin her hangi bir pompacı ya gidip arac üstünde enjektörlerin geri dönüş testini yaptır ve enjektörlerden emin ol.
    şanjumandaki arızan motordan kaynaklı gaz yememe sorunundan dolayı yapabilir motor arızaları giderdikden sonra normale dönmesse şanjumana baktırabilirsin
    eger enjektörlerin bozuksa tamir takımlarınıda bu siteden alabilirsinwww.orjinalparcaal.com




  • Motor çok güçlü en ufak üfleme siyah duman vs yok motor muhtelemen kısa süre önce yapılmış. Otomatik sanziman soruna gelince iyi bir sanziman ustası sanzimanin arkasını açarak burç değiştirdi ve vuruntu kesildi.Aracda tek sorun geç çalışma kaldı onuda bahsettiğiniz üzere en kisa zamanda bir pompaciya göstereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.