Şimdi Ara

Dizi Haberleri ve Dünyasını Bizimle Takip Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dizi dünyasından harika haberler ve bilgiler paylaşıyoruz, en güncel dizi haberleri bizim sitemizde mevcut.

    Bununla beraber oyuncular hakkında bilgiler paylaşıyoruz, elbette oyuncu kadrosu yayınlamayı da ihmal etmiyoruz. Güncel olarak pek çok karakter bulunmakta, bunlar kullanıcıyı bilgilendirecek detaya sahip içerikler, yani merak ettiğiniz bir oyuncu var ise rahatlıkla onun geçmişte oynadığı dizileri ve kişisel bilgilerine erişebilirsiniz. Bununla beraber o dizinin tüm kadro adlı konusuna giderek tümü hakkında bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

    Dizi Haberleri ve Dünyasını Bizimle Takip Edin


    Şampiyon Oyuncu Kadrosu

    Örneğin yukarıdaki dizinin yirmi tane karakteri bulunmakta, sitemizde bir konuda bunları birleştirerek kısa kişisel bilgilerini yazıyoruz, daha sonra bu diziye ait kategoride oyuncuları tek tek ayrıntılı şekilde yazıyoruz.

    Bu yazıların içerisinde oynamış olduğu dizideki karakterin hikayesi de yar almaktadır, bu bilgiler ile dizi izlemek daha keyifli bir hal alıyor.

    Şampiyon dizisi harika bir konu ile karşımıza çıkıyor, konusu eskiden iyi bir kariyeri olan hatta bir zamanlar şampiyon olan boksör hakkında. Bu da Türk dizileri içerisinde alışıla gelmişin dışında bir konu, bu yüzden pek çok kişi tarafından izleneceğini düşünüyorum.

    Fakat gençliğinde dik başlı ve söz dinlemez birisiydi, bundan dolayı eğitmeninin sözünü dinlemedi ve boks kariyerinin kötü gitmesini sağlayan kararlar aldı. Sevdiği kadının peşinden gitti, işte tüm bu pişmanlıklardan ve hatalardan yola çıkan bir dizi.

    Ustası yani eğitmeni onu durdurmaya çalışır, lakin dik başlılığı ve sevdiği kadın onu yanıltır ve yanlış bir karar alır, tüm boks kariyeri iyi giderken bu karar yüzünden batışa doğru gider. Düzeltmek için elinden geleni yapsa da yaşı ne yazık ki biraz ilerlemiştir. Sorun değil, o tekrardan antrenman yapacak ve eskiden sahip olduğunu her şeye tekrardan sahip olmaya çalışacak.

    Dizin başlarında oldukça başarısız ve maddi sıkıntılar çeken biriyle karşılıyoruz, daha sonradan oğlu için tekrar dövüşüyor, çünkü oğlu da hem maddi hemde manevi sıkıntıda. Tüm bunların üzerinde güzel bir kadro eklenince bakalım neler olacak?

    Sitemizden bu tür konuları çokça okuyabilirsiniz, yani sevdiğiniz dizileri ve Türk dizileri takip etmek istiyorsanız uğrayın derim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.