Şimdi Ara

DJI F550 Hexakopter Sola Çekme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Dostlar, Geçenlerde Hexamı bır arkadaş isteyınce kırmadım verdim çok ısrar etmişti keşke vermeseydim.. şu an ceremesini ben çekiyorum.. Arkadaş yerden 8 metre yükseklikten Hexamı çimenlere ÇAktı ve Sol Kolunun üstüne düştü cihaz.. Baktıgımda Sadece Pervanesinin ucu kırıktı değiştirdim ,ancak kaldırmaya çaliştiğimda Cihaz Sola Çekiyor Galiba Soldaki Kol Hızlı Dönmüyor Veya Bir Dengesizlik var cihazda .. bazende Öne Çekiyor.. Kalibrasyon ayarını denedim yani kendi etrafımda döndüm ters çevirip felanda döndüm ama sorun devam ediyor. Öneriniz NEdir ? Neye bakmalıyım ?







  • Framesinde yamukluk olabilir dji usta tamirciler var araştırıp kontrol ettirebilirsin,genelde framedeki yamukluktan kaynaklanır cihazı düz zeminde çalıştırıp deneyin çalıştığı an konumunu gyrosunu ona göre ayarlıyor,geçmiş olsun ilginç bir durum neden diye sorarsanız bir sürü helikopter drone düşürdüm hiç birinde böyle bir şey ile karşılaşmadım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frame Dedğinz neresi anlamadfım ? kalibrosyon ayarnda yapptım naza m v2 programı ile şimdide arkaya cekmeye basladı.. napcam bilmiyorum ,nerde hata yapıyorum aceba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emre-Bang Bang Club

    Frame Dedğinz neresi anlamadfım ? kalibrosyon ayarnda yapptım naza m v2 programı ile şimdide arkaya cekmeye basladı.. napcam bilmiyorum ,nerde hata yapıyorum aceba ?

    Kasada kozmetikte bir sorun olabilir demek istedim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.