Şimdi Ara

DLNA server kayıpsız dosya paylaşabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Zidoo X9S ile Marantz sr6011 hdmi ile bağlı, iki cihaz da aynı kablosuz ağ üzerinde, X9S'in üstünde bağlı olan hdd'de flac arşivim mevcut. Ben tecrübe etmedim ancak, bir kullanıcı medya player - avr bağlantısıyla müzik dinleme ile AVR'ye bağlı usb üzerinden müzik dinleme arasında kalite farkı olduğundan bahsetmiş, haliyle mantıklı. Ben ise usb ile uğraşmak istemiyorum. Medya player üzerinde bağlı hdd'yi dlna server ile paylaşıma açıp, AVR üzerinden flac parçaları ağdan dinleyebiliyorum. Burda sorum şu, dlna server ile paylaşılan flac ile usb üzerinden avr'den dinlenen flac arasında kalite farkı oluşur mu?




  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt
    Daha önceki Onkyo AVR’de AVR’nin USB girişine bağlı hdd’deki müzikler daha temiz geliyordu. Aradaki farkın sebebi tam olarak neydi, açıkçası bilmiyorum.

    Mevcut Denon AVR’de USB girişini hiç denemedim çünkü USB girişi ön kapağın altında, o da saçma bir görüntü oluşturuyor.

    Bu sebeple kesinlikle fark olmaz yada olur gibi net bir cevap veremem. Bunu en iyi siz deneyip görebilirsiniz.

    Bir diğer yöntem de eğer modeminizde USB girişi varsa oraya sadece müziklerin olduğu bir hdd bağlayıp onu da paylaşıma açarak aradan Zidoo’yu çıkartarak deneyebilirsiniz.
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt

    Hocam usb girişi avr önündeki kapaklı bölümün altında gıcık bir görüntü verecek o yüzden istemedim. Zidoo X9S, flac'ları da hd sesler gibi passthrough yapabilse güzel olurdu. İçinde bulunduğumuz afet nedeniyle, müzik açmak istemiyorum ama önden fikir almak istemiştim. Dlna server acaba flac dosyasına herhangi bir müdahalede bulunuyor mu bunun cevabını pek bulamadım, araştırdığım kadarı ile.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.