Şimdi Ara

Dm500s den HD linux cihaza geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır tekleyen dreambox 500 s (klon) cihazımı değiştirmek istiyorum.
    Fakat bazı çekincelerim var ve bu sebeple hangi cihazı hd cihazı alacağıma veya yeni bir 500 s ile yoluma devam edeceğime bir türlü karar verememekteyim, bu konuda deneyimli arkadaşların özellikle 500s modelinden hd ye geçen arkadaşların yrumlarına ihtiyacım var.
    Öncelikli endişem sinyal seviyesi ve kalitesi konusunda. Geçen yıl karar verdiğimde dm800hd pvr aldım. Getirip kuran arkadaşın defalarca cihaza orjinal demesine rağmen ben kendi araştırmalarımla klon olduğunu kesin olarak anlayıp iade ettim.
    Bu deneyimde gördümki bazı kanallar malesef dm800hd pvr (klon) cihazda çekmiyordu. Çoğu kanalın sinyal seviyeleri ortalama olarak %20 oranında düşmüştü. Bunun neticesinde de dediğim gibi kimi kanallar ya çekmiyor ya da ara ara çıkıp kayboluyordu.
    Benim evimin konumu itibariyle şu an 1. uydudaki ortalamam SNR %85 AGC %87. (dm 500 s klon ile) 2. uydu bundan biraz daha kötü. Esas olarak 1. uydudaki kanalları izliyorum.
    DM 800 HD PVR de yaşadığım sinyal düşüşü normal mi? Bunu yeni nesil olan DM 800 HD SE de kısmen de olsa düzeltmiş olabilirler mi?
    Ben Dm 800 HD Se (klon) ; Gigablue 800 hd se (veya 800 hd solo) arasında kaldım. Bütçemi biraz zorlarsam ikinci el vu solo ya da dm 500 hd alabilirim.
    Sizce benim için HD bir cihaza geçmek uygun olur mu? (sinyal sorununu göz önüne alarak) Uygun olursa sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim?
    Benim için öncelikle sinyal probleminin olmaması, cccam performansı ve görüntü kalitesi önemli. İkincil olarak kanal listesini kolay bulabilmem de önemli olabilir ama %10 oranında. Cihazın görünümü, film oynatması v.b. ikincil durumlar sıfır önem arz ediyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordHun -- 8 Ekim 2012; 22:10:30 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.