Şimdi Ara

Dmm ponzi sistemine benziyen dijital para kazanma platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır bir web sitesini incelemeye aldım Bunun ile ilgili şöyle bir tanıtım PDF i buldum dolar olarak siteye yüklediğiniz miktarı 30 35 gün içinde çıkarıyorsunuz bu linkten üye olursanız bana ulaşın yardımcı olurum sizehttps://www.ddm05.com/index/user/register/invite_code/QB8LHZ.html

    Burdan üyelik açıyorsunuz binance paribu BTC gibi bitcoin borsalari üzerinden para gönderiyorsunuz bilgi için burdan konuşuruz Dmm ponzi sistemine benziyen dijital para kazanma platformu Dmm ponzi sistemine benziyen dijital para kazanma platformu Dmm ponzi sistemine benziyen dijital para kazanma platformu Dmm ponzi sistemine benziyen dijital para kazanma platformu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fotodiyari -- 14 Nisan 2022; 22:0:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Balon patlıyacak az kaldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trubetzkoy -- 25 Ocak 2022; 23:56:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Patlayan kadar kazandiriyormu kazandırıyor ne gelirse kar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

    Ben de bir süredir bu sistemin içerisindeyim. İlk başta olur mu öyle şey diye yaklaşmıştım, ama zamanla sistemin gerçekliğini, ve kazancımı gördüm. Fotodiyarı zaten sistemin tanıtımını yapmış. Size kayıt aşamasını biraz daha açıklayıcı anlatacağım.


    Önce aşağıdaki linkten kayıt gerçekleştiriyoruz.

    https://www.ddm05.com/index/user/register/invite_code/Q6V28A.html


    Her telefon numarası bir kez kayıt olabiliyor, ve sisteme para yükleyebilmek için için verdiğiniz telefon numarasına ait Whatsapp üzerinden müşteri temsilcisi ile yazışmanız gerekiyor. Her kullanıcı da sadece bir adet USDT para çekim hesabı tanımlayabiliyor. Bu yüzden dikkatli olun. Kayıt ekranında Transaction PIN bölümüne para çekeceğiniz zaman kullanacağınız şifrenizi yazmanız gerekiyor, bankamatik kartı şifresi gibi.


    Sonraki adımda hesaba para yüklemek için aşağıdaki resimde sağ alttaki büyüteç işaretli Support kısmına girip, Wallet Issues'a tıklamanız gerek. Bu size bir whatsapp görüşmesi açacak.

    Dmm ponzi sistemine benziyen dijital para kazanma platformu

    Whatsapta kullanıcı adınızı ve hesaba para yüklemek istediğinizi söylediğinizde Support ekibi size USDT cinsinden parayı göndereceğiniz adresleri söyleyecek. En ucuz yöntem TRC20 ağı üzerinden göndermek olduğu için bu networkü seçmeniz daha doğru olur. Parayı gönderdikten sonra transferin tamamlandığını gösteren ekran resmini de isteyecekler. Gönderdikten sonra sistem üzerinden yapmanız gereken adımları tarifleyecekler.


    Hesabınıza para ulaştıktan sonra sistemden siparişleri tamamlamanız için sağ alttaki Personal sekmesine girip, sonraki ekranda sağ üstteki Ayarlar anlamına gelen çark ikonunu tıklayıp Adres girmeniz gerekiyor. İsim-kendi telefonunuz, ülkeniz ve şehrinizi girmeniz yeterli. Bu adımı da tamamladıktan sonra siparişleri tamamlayabilirsiniz. Hazır bahsi geçmişken, hesabınızdaki parayı çekmek istediğinizde yine Ayarlar'da CryptoCurrency Address sekmesine TRC20 networklü USDT kripto hesabınızı yapıştırın.


    Siparişler için yukardaki resimde Zozotown'ı tıkladığınızda aşağıdaki ekran çıkacak.


    Dmm ponzi sistemine benziyen dijital para kazanma platformu

    Bu ekranda Grab an Order'ı tıkladığınızda size sipariş gelecek. Submit dediğinizde siparişi tamamlamış ve komisyonunuzu almış olacaksınız. Silver üyeler için günde 20 adet, gold üyeler için 23 ve daha üst üyelikler için daha fazla adet grab yapabilir, daha yüksek komisyonlar alabilirsiniz. 200usdt giriş yapıp altınızda bir kişi varsa günlük 25 grab seçeneği de mevcut. Sistem şuan minimum 100usdt giriş yapanlara grab hakkı tanıyor. 100usdt karşılığı günlük 2-2.5usdt kazanabiliyorsunuz. Hatta paranızı günlük Flexisave'e koyarak günlük kazancını %10-13 kadar daha artırabilirsiniz.

    Hesabınızdaki para arttıkça günlük komisyonlarınız da artıyor. İçeri koyduğunuz 100usdt havaya uçmuyor, istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz, yeterki içerde minimum 100usdt bulundurun grab yapabilmek için. Referans yöntemiyle altınıza eklediğiniz kişilerden de komisyonlar alıyorsunuz, ve tahmininizden çok daha fazlasını kazanabiliyorsunuz. Altınızda kimse olmasa bile sistem kendini 30günde amorti ediyor.


    Umarım katılmak isteyenlere yardımcı olabilmişimdir.





  • adam milletten para topluyor, binance de kendi aldığı coinleri stake ediyordur, yada p2p ile borç eriyordur vb.. orada elde ettiği karın bir bölümünü dağıtıyordur. bankacılık oynuyorlar.

  • Artık 50 dolar ile üyelik kabul etmiyorlar en az 100 dolar ve 200 dolar ile girerseniz şanslı oda var o odada günlük 10 15 dolar kazanç sağlıyorsunuz şu an altımda üye olan arkadaşların kazançları günlük 150 ile 300 dolar arası değişiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel patladı dimi hala çalışıyor 5 ay oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üzülerek söylüyorum, sistem patladı gibi görünüyor. 12 Nisan'dan beri para çekim talepleri onaylanmıyor. Tronscan takibi yaptığımızda 12 Nisan'dan beri sadece 10 kullanıcıya ödeme yapıldı, fakat kendi hesaplarına 120bin dolar civarı para çektiler. Yeni kullanıcılardan gelen miktarlar 10bini bulduğunda kendilerine çekiyorlar. Grab yapmaya devam edebiliyorsun, ama paranı çekemiyorsun. Düzeleceğini söylüyorlar ama sisteme olan güven tamamen bitmiştir. Tüm paranızı çekin ve yolunuza bakın derim. Mümkünse yeni üye yapmayın.

  • Getirdikleri son kampanya ile (100 dolar yatıran tüm kullanıcılara 30dolar bizden) eski-yeni tüm kullanıcılardan yüklü para topladılar, ve kaçtılar. Sistem açık görünüyor ve sipariş çekebiliyorsunuz, ama paranızı çekemiyorsunuz. Bu da sisteme hala para girişi yapmanızı teşvik ediyor.

  • Konuyu açan bile başlığa ponzi demiş ama hala bu sisteme para yatıran salak varsa da ben dolandırana kızmam . İnsan bunları gördükçe bu kadar keriz varsa ben de mi dolandırıcı olsam diyor

  • Özellikle Türkiye gibi bir ülkede kolay yoldan para kazanma fikrine hayır diyebilecek çok az kişi var. 7 aydır süren bu sistemde çok kişinin hayat standardı değişti. 50usd ile girip referansları sayesinde ayda 3000usd net kazanç elde eden çok kişi var. Sistemin son demlerinde girenlere yazık oldu. Erken girenlerinse umrunda değil, kazancı alıp keyfine baktılar.


    Monsieur, dediğinde haklısın. Bunları görünce insanın kendi benzer sistemini kurası geliyor :)

  • necromancerkg N kullanıcısına yanıt

    ponzi olduğunu bilip sisteme birilerini ekleyip para kazanınca vicdanları rahat oluyorsa çatır çatır harcasınlar :) adam resmen eşinin dostunun ya da hiç tanımadığı birisinin parasını gasp ediyor büyük payı patrona verip avantasını alıyor gibi oluyor . Bile isteye bunu yapana da lafım yok... herkese bol hayırlı kazançlar

  • Merhaba, paranın ne zaman çekileceğini bilmiyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Romanya'lıyım ve size sadece google translate aracılığıyla yazabilirim.Çeviri için özür dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.