Şimdi Ara

DNS sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Birçok kullanıcının aksine bende DNS hakkında agrip bir sorun var. Dogru yere mi konu açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

    Ben DNS adresimi değiştirmiş olarak kullanıyorum ve istediğim her siteye rahatça girebiliyorum, fakat işin garibi DNS adresini otomatik al a çevirdikten sonra hiç bir siteye giremiyorum. Yasaklı siteler değil bütün sitelere giremiyorum. DNS hatası gibi bir error veriyor aşağıda. Bilgisayarımdan kaynaklı olduğunu sanmıyorum; çünkü 3 bilgisayar değiştirdim ve hepsinde bu sorunla karşılaştım. Başka wireless internet baglantılarını sorunsuz bir sekilde baglanabiliyorum. Acaba modemin ayarlarında bir sorun mu vardır?

    Şimdiden her türlü yardım için çok teşekkür ederim :)



  • DNSleri otomatik al dersen sistem direk ttnet DNS'lerini alır. Bu DNS'lerde birçok site yasaklıdır. O yüzden DNSleri elle atamalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cagdas70

    DNSleri otomatik al dersen sistem direk ttnet DNS'lerini alır. Bu DNS'lerde birçok site yasaklıdır. O yüzden DNSleri elle atamalısın.



    Yasaklı sitelere değil bütün sitelere giremediğini söylemiş. Bu nedenle dnsleri manual olarak vermek çözüm değildir. Modemin arayüzüne bağlanıp dns numaralarının yazılı olduguna emin ol. İstersen tekrar ekle.

    TTNET dns: 195.175.39.39 - 195.175.39.40
    Google dns: 8.8.8.8 - 8.8.4.4
  • DNS'leri yanlış yazıyorda olabilir. DNS'leri elle girdikten sonra bir resim çekip buraya koyarsan iyi olur.
  • Yurt disi bir IPS den VPN hesabi alin, kurtulun derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.