Şimdi Ara

DNS ve istenmeyen reklam pencereleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Bilgisayarımda uzun süredir yaşadığım ve çözüm bulamadığım bazı problemler var. İlk olarak bundan önceki modemimde internet tarayacısından farklı sayfalara otomatik olarak yönlendiriliyordum ve istediğim sayfaya ulaşamıyordum. Birçok araştırma sonucunda yeni modem almaya karar verdim çünkü söylenen zararlı bir yazılımın modem şifresine ulaştığı ve interneti yönlendirdiği.

    Yeni modemi kurdum. Fakat bu sefer de otomatik DNS ile internete girememe problemi ile karşı karşıya kaldım. Google DNS adresleri olan ve hepinizin bildiği 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olan DNS numaralarını girdiğimde internete girebiliyordum. Kablosuz modem üzerinden internete bağlanan ipad, htc one x ve lenovo z500 laptopum var. Bu problem tüm cihazlarımda mevcut özellikle ios işletim sistemli ipad2 de olması da şaşırtıcı. Ayrıca herhangi bir siteye girdiğimde ekranda reklam pencereleri açılıyor. Bu pencereler hep aynı boyutta ve tam ortada çıkıyor.

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Konuyu takip edeceğim ve detay istenirse cevap vereceğim.







  • modemi sifirla tekrar kurulum yap ve modemin sifresini degistir bugub.bi musterimde ayni sorun vardi bu sekil hallettim ayrica modem icinden elle dns ata 195.175.39.39. ve 195.175.39.40 yap modemin marka modeli ne bu arada genellikle bu sorunlar tplinkte oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.