Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (297. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.008
Cevap
50
Favori
204.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://twitter.com/bbcdoctorwho/status/1441405833997217798?s=19

    🚨 BREAKING NEWS 🚨

    Russell T Davies to return as Doctor Who Showrunner to celebrate the 60th anniversary in 2023, and series beyond. BBC Studios are partnering with Bad Wolf to produce.

    Read the full story here:https://www.doctorwho.tv/news/?article=russell-t-davies-to-return-as-doctor-who-showrunnerhttps://twitter.com/bbcdoctorwho/status/1441405833997217798/photo/1


    En son attığım tweet trolmüş ama sonuç olarak doğru çıktı :p
    Evet, Chibnall resmi olarak 2023'te ayrılıyor ve RTD dönüyor. Umarım senaryo bakımından diziye yeni şeyler katar. Yine umarım ki bu casting işini ciddiye alırlar. Görsel efekt olarak elbette Star Wars'la yarışamaz ama iyi oyunculuklar yapabilecek oyuncular bekliyoruz. Eskiden bırakın ana karakterleri, yan karakterlerin yan karakterleri dahi çok iyiydi. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • chibnall 2023 te ayrılıyorsa yapmasın sezon bölüm filan otursun evinde kendi imkanlarıyla hayali olarak içine etmeye devam etsin yapımın her hafta bbc ye göndersin onlar da rahatlasın ama sakın ola yayınlamasınlar. RTD de şimdiden bunca pisliği nasıl temizleyeceğinin yolunu bulmaya baksın derim. Az buz değil oluk oluk pislik akıttı chibnall dürzüsü.  

  • 50. Yıl bölümünün üzerinden 8 sene mi geçmiş ya.. Yaşlanmışız   60. Bölüm umarım güzel olur, seriyi mahvettiler 3 senedir zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Billie Piper "hikaye ve şartlar doğru olursa dönmek isterim" demiş. David'den başkasının yanına eğreti durur, David de dönemeyeceğine göre...

    https://www.radiotimes.com/tv/sci-fi/doctor-who-billie-piper-return-hint-newsupdate/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingoshi kullanıcısına yanıt

    Ablamız joker oynasın ne olmuş böyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • İlk trailer düştü. Ekimin otuz birinde Doctor Who'ya kavuşuyoruz. Güzel yazmışsındır inş ln Ch*bnall

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DW dair ne kadar karakter varsa hepsi burada, potpuri yapmışlar resmen. chibnall bunca değerli varlığa rağmen yine inek yalı yapmayı başarırsa gitsin kendini atsın bir yerlerden. Umarım tek başına yazdırmamışlardır buna, yanına 4 yazar daha eklesinler bunun ne kadar az etkisi olursa o kadar evla.

  • Dostlar bu dizide sezonu tek seferde mi salıyorlardı haftalık mı? Unutmusum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Haftalık yayınlanıyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @QuexSeeL

    "Pandemi nedeniyle" yanında sadece bir yazar daha varmış diye hatırlıyorum. Ch*bnall gözü karartmış iki senedir bu sezona bilenmiş. DW resmi hesabı ve h*yran taifesi acayip şekilde "efsane sezon" olacak milleti gaza getiriyorlar. Tabii bence de DW tarihinde bir dönüm olacak ama efsanevi ve mükemmel olacak mı onu göreceğiz.

    @Oğuzhaan

    BBC First yayınlıyordu. Bir değişiklik olmadıysa hafta hafta izleyeceğiz.


    Yav bir de Doctor Who: Flux'a özel bir kapak yapmışlar sezona dair hiçbir şey yok ama ona bile coşmuş bu h*yran taifesi. Herhalde rengarenk diye gaza geldiler :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sezon bitsin de asıl DW gelsin sonraki sezon. Ne zamandır izlemiyorum yeni sezonla tekrar başlayacağım inşallah.

  • Bütün sezon(6 bölüm) tek hikaye olarak işleyecekmiş bu sezon. Regeneration bölümünü zaten izlerim diye planlıyordum ama bütün sezonu izlemek zorunda kalacağım gibi. Gerçi bakalım Jodie çöpünden sonra kim gelecek...

  • https://www.telegraph.co.uk/tv/0/doctor-star-pearl-mackie-next-doctor-should-non-binary/
    Dizideki karakterinin tek vasfı lezbiyen olmak ve akılda kalan tek repliği "btw ben lezim"den ibaret olan ablamız konuşmuş.

    Beni bilen bilir, bilmeyen bilmez. Her şeye sjw diye bağırıp çığıranlara uyuz olurum. Çok kere suyunu çıkardıklarına kaniyim ama bu insan bireyler de "daha ne suyunu çıkaralım" derdindeler. Hikayeden, filler bölümlerden ve bir bölümlük karakterlere güzel bir alt hikaye döşemekten çok "karakterimizin ve canlandıranın ten rengi şöyle mi olmalı böyle mi olmalı, cinsi yönelimi şöyle mi olmalı böyle mi olmalı" derdinde olduklarından adım gibi eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ingoshi kullanıcısına yanıt

    Cenabetnall ayrıldı ama bunların sjw yalamalığı bu devirde bitmez. Non-binary diye uydurma cins birini bulurlar.

  • Arka planda DW toplantısının şöyle geçtiğini kesin söyleyebilirim ama kanıtlayamam.

    Bay Çalışan: Efendim DW yeni sezonu hakkında raporlar hazır.

    Bayan SJW Müdür:Anlat evladım.

    Bay Çalışan: Yeni sezonda her bir ırktan oyuncuya yer verdik.Toplamda cast’in %90ı kadınlardan oluşuyor.Başbakanından bahçivanına kadar olan rolleri kadın oyunculara verdik ayrıca her türlü lgbti içeriklerimiz hazır. Yalnız sadece 2 erkek oyuncumuz kaldı, pek problem olmaz herhalde.

    Bayan SJW Müdür: Biri siyahi diğeri de gay ise problem yok.Bu arada yeni Doktor için adaylar belli mi ?

    Bay Çalışan: Evet buyrun , birden çok ödül kazanmış bilinir bir kaç kişiyi size sunayım.

    Bayan SJW Müdür : Bunlar olmaz . Bize oyuncu değil şovmen lazım. Geçen sezon kadın doktor yapmıştık şimdi karma birşeyler hazırlamayız.Çekik gözlü siyahi aday bul.Hem bizim buralarda pek yok ,acayip olur.

    Bay Çalışan: Emredersiniz. Son olarak senaryoyu getirdim , okumak ister misiniz ?

    Bayan SJW Müdür: Gerek yok , tüm kriterler tamam gibi gözüküyor.Bu arada sormak istediğim birşey var . Gay misin ?

    Bay Çalışan : Hayır değilim.

    Bayan SJW Müdür: Ne demek değilim , defol buradan kovuldun.Terbiyesiz adam.Senin ne haddine burada çalışmak , bize leke mi getireceksin.

    XD Evet maalesef sektör artık böyle olabilir.

    He önceki sezonlarda da vardı ama şimdiki gibi çığırından çıkmamıştı.Sadece DW değil dizilerin çoğunda da durum böyle.Zaten sıkıntı değil yok siyahi mi oynamış yok gay mi oynamış.Adam akıllı senaryo yazın , adam akıllı oyuncu getirin ne olursa olsun.Göze batırmaya gerek yok bu kadar.

    Artık bu manyaklar yüzünden ya belli bir yılın altında çıkmış dizi araştırıp izliyorum veya cast’ine bakıp öyle başlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimaniel -- 22 Ekim 2021; 18:45:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni bölümü izleyen yok mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 2 garabet sezona göre iyi bir başlangıç yaptılar 13.sezonda

  • Ancak izleyebildim. Güzel ve söylenildiği kadar iddialı buldum. Sezonun ilk bölümü olması sebebiyle akılda çok soru var tabii. Tabii ki ille b.k da atacağım, ilk sahnede o kaykayımsı uzaylı zımbırtısında ayaktan asılıyken nasıl kaykayın üstüne çıktınız bacılarım?

    Neyse, gerçekten bir sezonun ilk bölümüne göre önemli olduğunu hissettiren karakterler çoktu. Doctor Who ismine gelen Flux'ın ne olduğunu az çok öğrendik. Sontaran'ı çıktı, yine savaş ilan etmeden duramadı. Bir tane Weeping Angel çıktı, sonra muhtelemen 2021'deki (Kloop devri diyor, Doctor da Liverpoolluymuş he.) bir kadını sanırım 1820 Liverpool'una gönderdi. Bir de o sene birtakım iş adamları Liverpool'da madeni bir iş peşinde.

    Uzay gemisinde haberleşen eleman, companionımız olacaktı sanırım. Karvanistalar kim, gemileri nasıl güçlü? Niye bizi koruma dertlerine düştüler? 1820'de İngilizler ne yaptılar? O tuhaf mavi yaratıklar ne acaba? Hepsinin hikayesini merak ediyorum.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bir yerde o mavi yaratık tutsaktı, tutsak diyorum. Doğrusu binlerce yıl isteyerek tutsak beklemiş. O sahnenin olduğu yer nedense aklıma geçen sezonun son bölümü geldi. Tecteun'un Doctor'ın çocukluğunu bulduğu yeri getirdi. Neyse o mavi şeyi ve takım elbisesini görünce nedense aklıma Master geldi. Master iyice fıttırıp Gallifrey'in ardından evreni de yok eder mi eder. Bu mavi yaratık rejenere olabiliyor, bir tane de bacısı var.

    Aklıma bir şey gelirse düzenlerim, ki muhtemelen gelmez.





  • artık izleyen kalmadı sanırım, işi gücü bırakıp yeni bölümü izledim. Bu sezon aslında tam benim istediğim gibi ilerliyor. yarım kalan hikaye bırakmıyorlar. ortada bariz bi soru sorulması gerekirken soruyorlar. önceden ekrandan ben bağırıyordum sorsana diye. şuan ardı ardına güzel konuşmalar, bilgilendirmeler oluyor. benim için yeterli bu sezon beni gayet tatmin ediyor. bir sonraki haftayı iple çekiyorum

  • Evet, bu sene güzel gidiyor. Arada küçük küçük takıldığım detaylar var yine de.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Başta TARDIS'ten nasıl çıktılar? Kolsuz Sontaranlar, Komutan Logar pardon Logan muhabbetine girmek istemem. Bu Mouri, Time gezegeni tabii ki en mühim yerler. Bu Azure ile Swarm istediklerini küle dönüştürüp herhalde kendilerine enerji sağlıyorlar ama bu enerjiyle ne yapıyorlar acaba? Bir de gerçekten rahatsız ediciler. İyi bir tip yapmışlar. Şu ses bastırmasına niye çözüm bulmadılar acaba? Başlarda bir yerde Doctor konuşuyor ama müzikten duyulmuyordu. Tamam altyazıyla izliyoruz ama olsun. Bu Swarm adının söylendiği bir yerde "translate" bilmem ne dedi ama çevirilmemiş. Herhalde adının tercümesini beğenmemiş.Mouriler ve Time gezegeninin Doctor'la alakalı olduğunu anlamak için çok fazla düşünmeye gerek yok. Time Lords/Ladies ve Time gezegeni isimlerinde dahi muhakkak bir bağ var. Buna inanıyorum. Affedersiniz hayvan gibi merak ediyorum Timeless Child meselesine nasıl bağlanacağını.TARDIS bildiğim kadarıyla 1850'lerde Kırım Savaşı'nın olduğu bölgelerdeydi ama o esnada 2021'de Dan köpek adamla İngilizce muhabbet ediyordu. Çok fazla görmedik böyle zaman farklı Doctor-companion muhabbetini.



    Bu arada herhangi bir kimlik üzerine muhabbet kurulmaması ne kadar müthiş bir şeymiş değil mi :) Yemin ediyorum, kırk yıldan sonra ilk kez temiz hava aldığımı zannettim. Uln Ch*bnall, madem yapabiliyordun niye yapmadın iki sezondur? Diyaloglar daha iyi, izleyiciyi adam yerine koyuyorsun bu sene. Aferin devam. Gideceğine üzülür müyüz diye de düşünüyorum ama yok ln o kadar da değil. İki sene çile çektirdin.





  • 
Sayfa: önceki 295296297298299
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.