Şimdi Ara

Dogalurunlermarketi.com SATILIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dogalurunlermarketi.com Opencart altyapısı kullanılarak Thempforest template tasarlanmıştır. 3 yıllık bir girişimdir. Webrazzi, eticaretmag gibi populer bloglara konu olmuştur. Doğal, doğal ürün, doğal ürünler kelimesinde en yüksek 2. sıraya gelmiştir. Fakat şuanda 3. sayfadadır. Prefosyonel bir ilgi ile tekrardan en iyi yerlere geleceğinden eminim. 2012 cirosu 58 bin TL dir. Buna Şehir fırsatı kampanyası da dahildir. Ödeme sistemi olarak PayU, havale, kapıda ödeme, paypal, ipara sistemleri aktif olarak çalışmaktadır. Tek yapmanız gereken kendi hesaplarınızı girmeniz olacaktır.

    Tedarik konusunda pek bir faydam olamayacak sizlere. Çünkü ofline olarak bir aktar dukkanımızda sattıklarımızı bu sitede satmaktaydım. Anadoludan kendimiz gidip koylulerden direk alım yaptığımız için teraik konusu tamamen size ait olacaktır.

    Kendim WebTasarımcısıyım. Bu sitenin tüm tasarımlarını, seo çalışmalarını, tedarik aşamasını vs. hep kendim yaptım ve koşturdum. Şuanda büyük bir e-ticaret sitesinde Web Tasarım Uzmanı olarak çalışmaktayım. Bu yüzden ilgilenmeyi bıraktım bu site üzerinde.

    Bu Domaine yazık olmasın istiyorum. Gerçekten çok iyi yerlerde kendi konumunda. Bu yüzden sadece ben Domain ücreti istiyorum. Alan arkadaşa yanında scripti ve temayı isterse ücretsiz vereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyaralaman -- 31 Ekim 2013; 10:03:04 >







  • Konu günceldir.
  • Konu Günceldir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.